Årets första veckans blogg är Läman som också är vår queen när det kommer till Metapic-inlägg. Hennes blogg är fylld av modeinspiration, snygga kollage och outfits. Inom fem år hoppas hon ha startat sitt eget företag och njuter av livet i hennes drömlägenhet. Kika in och bli inspirerad!

Hej Läman, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Hej! Jag förstår inte riktigt varför det är så många där ute som ogillar måndagar! Jag ser måndagar som något positivt en ny start till att komma igång med det som behöver bli gjort. Måndagar öppnar upp nya möjligheter till att testa på något nytt, uppleva nya saker och bemöta nya utmaningar för att komma närmare mina mål och drömmar. Tanken av att idag drar en ny vecka igång som tar mig närmare mina drömmar gör mig RIKTIGT peppad.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
En jordnära, glad och kreativ filur som tar det mesta med nypa salt samtidigt som jag är väldigt seriös. Min blogg speglar en stor del av mig dvs mode. Jag älskar att inspirera andra, dela med mig av min personliga stil och ge modetips. Mitt svar är därför att i min blogg får ni läsa om de senaste modetrenderna, se snygga outfits men självklart se en glimt av min vardag också. I min blogg kan alla hitta något de gillar då bloggen är lika mångsidig som mig.

Varför började du blogga?
Ska jag vara helt ärlig började det hela som en rolig grej utan någon helst betydelse, jag hade precis börjat gymnasiet och delade med mig av allt möjligt. Bloggen funkade mer som en dagbok där jag bytte plattform och skapade nya bloggar hela tiden. Men sen blev det liksom en del av mig och den hjälpte mig skapa en del av min identitet. När jag skapade min nuvarande blogg för två år sedan så var det enbart för att dela med mig av min passion för mode där jag vill helt enkelt visa att en personlig stil är en trend som aldrig går ur modet!

Vilka är dina bästa modetips?
Jag brukar säga ”Style is a way to say who you are without having to speak” så hitta din stil för mode är något som kommer och går men din stil kommer att vara för evigt!

Vad gör du helst på helgen?
Jag är en riktigt mysmänniska jag ligger gärna på soffan tillsammans med min familj eller fästman framför tv:n men jag föredrar nog lite extra att klä upp mig och åka ner till stan för att möta upp vännerna/fästmannen för en middag tillsammans med en eller två drinkar i handen.

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Jag finner inspiration av dessa fantastiska tjejer på Instagram @shortstoriesandskirts , @milenalesecret , @ayda.hdi & @ambrabny för jag tycker att deras stil är helt fab och en stil som jag kan relatera till + att deras bilder är fantastiska så hur kan man inte inspireras av dem?!

Vad har du för mål med din blogg?
Mitt mål är att få bloggen att växa och ständigt utveckla den men också mig själv så jag når ut till fler. Jag vill hjälpa andra att bygga upp sitt självförtroende för det finns ingen outfit som sitter finare på en än ett gott självförtroende.

Vad gör du om 5 år?
Om fem år har jag och min fästman haft vårt dröm bröllop i Baku lever i vår dröm lägenhet i en arkitektur byggnad med högt till tak och stora fönster. Jag har också om fem år kommit igång med mitt företag som bara är starten på ett imperium som jag kommer att bygga upp.

Vad önskar du dig just nu?
En tidsmaskin inklusive en biljett till framtiden.

Lämans blogg: nouw.com/lamans

Writer