Ukens blogg denne uken er Victoria Louise Rendalsvik.

Hei Victoria, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Nå har jeg det veldig fint! Jeg har akkurat flyttet bloggen min over på Nouw, så dette var skikkelig stas. Tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Det er i grunn en god blanding, men innholdet vil for det meste bestå av mote, skjønnhet, reise, trening og kosthold - rett og slett mine interesser. Jeg elsker å inspirere andre med gode bilder og fin tekst, så det å blogge er en vinn vinn situasjon for meg.

Hva er ditt beste motetips?
Mitt beste motetips må være å kle seg komfortabelt. Jeg elsker å kle meg enkelt og feminint, med mer maskuline detaljer som strikkede gensere og skinnbukser toppet med en deilig «oversized» kåpe. Dersom jeg ikke føler meg komfortabel i antrekket mitt vil jeg automatisk la være å bruke det. Viktigst av alt; kle deg som DU selv ønsker.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Vet du, dette spørsmålet likte jeg godt! Lørdagskvelden er hellig, og det er flere ting jeg liker å gjøre, men favoritten må nok være å lage en deilig middag sammen med samboeren min eller venninner, kanskje familie? Gjerne dra den litt ut med både forrett og dessert, og sitte i timesvis å skravle om alt mellom himmel og jord. Det må være uten tvil min favoritt!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser for det meste svenske blogger, blant annet Kenza, Bykiki, Janni Delér og Angelica Blick. Men etter jeg flyttet bloggen min hit til Nouw har jeg oppdaget flere norske blogger jeg liker veldig godt. Utenom det leste jeg Annette Haga sin flittig før hun la blogg karrieren sin på hylla.

Hva er ditt skjulte talent?
Den dagen jeg finner ut av det skal jeg gi beskjed! Hehe. Nei, men jeg tror ikke jeg har noen skjulte talenter for å være ærlig. Eller jo! Jeg er vanvittig god i badmington av alle ting, men utenom det må jeg si pass.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Slike spørsmål synes jeg er vanskelig å svare på, men om 10 år er jeg 33 år. Jeg har forhåpentligvis bygget drømmehuset mitt sammen med kjæresten, som da er blitt ektemannen min. Vi har to eller tre barn, pelsdottene våres er fremdeles med oss og vi lever et helt normalt A4-liv. Det holder i massevis for meg! Før den tid har jeg derimot lyst å reise masse, satse på karriere og blogg før jeg slår meg til ro med barn, stasjonsvogn og alt som hører med.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Selv liker jeg å lese blogger som har gode bilder, en god formidlingsevne og oser av inspirasjon. En blogg jeg blir glad av, men samtidig kan kjenne meg igjen i. Jeg føler jeg endelig har funnet «min greie» med bloggingen. Jeg er personlig, men ikke for privat - har funnet en fin mellomting rett og slett. Jeg vil at leserne mine skal bli kjent med meg. Nøkkelordene for en god blogg er bilder av kvalitet, fin tekst og hyppige oppdateringer. Det er også viktig å ha en god dialog med leserne sine.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Akkurat nå står ny leilighet høyest på listen over ting jeg vil ha. Utenom det så ønsker jeg meg Givenchy Antigona (i patent leather - sort) og et par Céline solbriller. Materialistisk lykke altså!

Victorias blogg: nouw.com/victorialouise

Forfatter