Ukens blogg denne uken er Tiril Asbjørnsen Lillestø.

Hei Tiril, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det utrolig fint og det er mye gøy som skjer nå. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli kåret til ukens blogg, og det føles utrolig gøy. Har alltid kikket på de andre som har blitt det, og plutselig ble det meg gitt. Tuusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg skriver forsåvidt ganske variert. Men jeg brenner for mote og skjønnhet, men kan plutselig overraske med et dypt personlig innlegg. Du kan også komme over litt matsnakk på bloggen min.

Hva er ditt beste motetips?
Ikke bry deg om hva andre syntes. Da sitter du igjen med en helt egen stil, som ikke alle har. Kle deg akkurat slik du vil, for du er unik. Jeg har alltid vært den jenta som har kledd meg litt annerledes og tatt litt sjanser når det kommer til klær, og har aldri angret.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Lørdagskvelder elsker jeg å tilbringe sammen med kjæresten og venner, enten det er en rolig kveld eller en fest. En liten hemmelighet om meg er at jeg ELSKER å være alene. Jeg kan gjerne ligge alene på rommet en hel helg etter en travel uke, bare for å slappe helt av og kun ha meg selv å tenke på.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er mange. Jeg klikker meg jevnlig inn på de aller fleste bloggene under kategorien «Mote og skjønnhet» her inne på Nouw. Men for å nevne noen så liker jeg veldig godt Anette Hovland og mlisamuelsson sine blogger! Sistnevnte er faktisk svensk.

Hva er ditt skjulte talent?
Her har du meg. Jeg er nitten år og føler aldri jeg har hatt noe talent. Hvis jeg skal prøve meg får jeg si at jeg har turna fra jeg var liten, noe jeg forsåvidt aldri har skrevet på bloggen.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år håper jeg at jeg har en jobb hvor jeg er min egen sjef, et fint hus sammen med kjæresten min og har opplevd mye.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg setter meg ned og legger mye tid i bloggen, og hasteposter aldri innlegg. Jeg er opptatt av at det skal være kvalitet, og at bloggen skal være så innholdsrik som mulig som ikke bare handler om det samme som alle andre. Jeg byr også litt på meg selv, og har ikke noe i mot å skrive relevante innlegg som andre kanskje ikke helt tør å poste selv. Jeg skrev for eksempel et innlegg om voksing/hårfjerning for litt siden, som fikk veldig god respons.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
1. En reise. Enten New York eller Thailand, mine to drømme destinasjoner!
2. Sol og varme, jeg er så utrolig lei av vinteren nå…
3. Nytt objektiv til kameraet mitt.

​Tirils blogg: nouw.com/tirilasbjornsen

Forfatter