Denne ukens blogg: Sophie Markan

Ukens blogg denne uken er Sophie Markan.

Hei Sophie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
For øyeblikket har jeg det faktisk veldig bra, og tusen takk som spør! Det er veldig kjekt å få lov til å være ukens blogg denne uken og det er noe jeg setter stor pris på!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På min blogg skriver jeg om det som faller meg inn, så det kan du finne mye forskjellig. Du kan blandt annet finne innlegg om sminke/skjønnhet og trening/livsstil, men også innlegg som går på mer seriøse temaer.

Hva er ditt beste motetips?
Mitt beste motetips er å gå med det du selv liker, prøve ut nye ting og drite i hva andre sier og mener. Dette er noe jeg selv ikke har vært så flink til og har derfor forholdt meg til "det alle andre går i. Mitt nyttårsforsett er rett og slett å komme meg ut av komfortsonen. Det syns jeg du også skal gjøre!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er en veldig rolig person, så på en lørdagskveld slapper jeg mest sansynligvis av her hjemme med kjæresten eller familien. Av og til tar jeg den helt ut og drar ut med vennene mine for en fest.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er så mange flinke bloggere der ute, men de som inspirerer meg mest for tiden er http://eirinkristiansen.no/ og http://kristinaandersen.blogg.no/. De er så energiske og gir så mye av seg selv.

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt skjulte talent har jeg ikke funnet enda. Lurer fortsatt på hva det kan være.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år er jeg 28 og da har jeg forhåpentligvis et barn eller to, bor i drømmehuset med mannen min og jobber med det jeg elsker. Tiden går så fort - plutselig er jeg der.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Rettskriving og bilder av god kvalitet, samt godt innhold i tekstene.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
- Akkurat nå ønsker jeg meg kun ting jeg ikke har råd til for øyeblikket, som leilighet, en hundevalp og Louis Vuitton sin neverfull veske. Men en dag skal jeg eie alt dette!

Sophies blogg: nouw.com/SOPHIENAN

Forfatter