Hun er 21 år gammel, utdannet journalist og blogger for det meste om mote og skjønnhet. Ukens blogg på Nouw er Sandra Gjeitnes.

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Sandra?
21 år gammel jente som bor i Oslo, er utdannet journalist og studerer for tiden på Sonans. Ved siden av skole elsker jeg å blogge og trene, og mote er en stor del av min hverdag.

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Jeg begynte først å blogge da jeg bodde i USA, sånn at de hjemme i Norge kunne følge med på min hverdag der. Etter det ble det stille på bloggfronten en stund, helt frem til jeg begynte å studere journalistikk. Da var det en del av pensum å ha blogg, og siden det har jeg bare fortsatt med det.

Hva blogger du om?
Jeg blogger mest om mote og skjønnhet, og innimellom skriver jeg tekster om ting som interesserer meg og som jeg syns er viktig. Dette kan være alt fra mine meninger om ting i samfunnet, og ting som fanger min oppmerksomhet. Men det er altså et stort fokus på mote og skjønnhet på bloggen min, noe som også er mine største interesser.

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Jeg håper folk leser bloggen min fordi de føler at jeg kan være en inspirasjonskilde og at jeg lager innlegg som er interessante med bra bilder og gode tekster.

Er det stor forskjell mellom bloggens Sandra og virkeligheten?
Både ja og nei. Mote og skjønnhet er jo som sagt en stor del av min hverdag og jeg elsker å bruke tid på å sette sammen kule outfits og prøve ut nye metoder å sminke meg på. Samtidig leser jeg selv også mange blogger og motemagasiner for å finne inspirasjon. Men bortsett fra det så er jeg som alle andre 21-årige jenter; jeg går på skolen, på jobb og gjør andre, lite glamorøse, hverdagslige ting.

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Bloggen min er en plattform hvor folk kan finne inspirasjon og tips og triks på mote- og skjønnhetsfronten. Bloggen min kan sikkert virke overfladisk til tider, ettersom at jeg ikke deler så alt for mye av privatlivet mitt, men det er kanskje akkurat dette som gjør min blogg perfekt for moteinteresserte jenter.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Nei, det har jeg faktisk ikke. Jeg har skrevet innlegg med sterke meninger (ofte litt satt på spissen) og da kan jeg sitte lenge å vurdere om jeg faktisk burde publisere det. Men jeg har aldri angret når jeg først har trykket på "publiser".

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Jeg kan være personlig på bloggen av og til, men i veldig liten grad. Jeg kommer ikke til å brette ut om problemer eller andre personlige ting, ettersom at jeg vil fokusere på å inspirere andre på andre måter. Kanskje jeg blir mer personlig etterhvert, hvem vet?

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Fine bilder med bra kvalitet, gode tekster og temaer som gjør at folk vil klikke seg inn å lese.

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg er livredd for å dra til lege og tannlege.
2. Jeg jobber litt som modell ved siden av alt annet.
3. Jeg har turnet i ca. 13 år.

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Det er ofte jeg bare sitter å blar gjennom mange forskjellige blogger, men de som inspirerer meg aller mest er Angelicablick.se, songofstyle.com og theblondesalad.com. Jeg leser veldig sjeldent mammablogger, ikke fordi de er dårlig, men fordi det rett og slett ikke interesserer meg.

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Man skal lese bloggen min for å få inspirasjon på motefronten, og om man er glad i sminke og klær, så er bloggen min verdt å ta en titt på. Jeg skriver også tekster som mange jenter kan kjenne seg igjen i, og jeg kommer av og til med budskap og utsagn som man enten kan si seg enig eller uenig i.

Sandras blog: nouw.com/sandraa

Forfatter