Hun er en jente på snart 21 år som er oppvokst i Oslo, men pendler mye til Stockholm. Hun har en stor interesse for mote og jobber også i klesbutikk. Ukens blogg på Nouw denne uken er Linn Isabel Berg-Pettersen.

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Linn?
Jeg er en jente på snart 21 år. Født og oppvokst i Oslo. Jeg tok også siste året på VGS i Stockholm, der jeg traff kjæresten min, som forsatt bor i Stockholm. Derfor blir det en del turer over grensen på fritiden, og selvsagt blir bloggen med i bagasjen! Til daglig jobber jeg i Lindex, og er veldig intressert i mote, og skjønnhet. Jeg er ellers en glad og positiv jente, med mottoet «Dream until your dreams come true». Drømmer om shopping, eksotiske reiser og creme brulee!

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Jeg er jo petite. 164 cm høy, og ganske slank. Det er ikke alltid lett å få inspirasjon til hva man kan ha på seg som petite, verken tips eller triks. Shopping, hårtips, ja listen kan gjøres lang. Det er ikke så alt for mange blogger der ute som retter seg mot små jenter, og derfor fant jeg ut at jeg måtte ta saken i egne hender!

Hva blogger du om?
Det går mest i hverdag, med en dose inspirasjon når det kommer til mote og skjønnhet. Spesiellt for «petites» ettersom jeg er det selv. Når jeg er ute å reiser, som blir en del ganger per år, blir leserne alltid med på forberedelser, turen, og throwbacks! Pluss at jeg selv elsker svenske bloggere. Jeg vil derfor blogge på samme måte som mange svensker, men på norsk!

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Jeg håper det er fordi de liker bildene mine, ordene, og inspirasjonen. Jeg prøver alltid å ha kvaliteten på topp, og oppdatere jevnlig.

Er det stor forskjell mellom bloggens Linn og virkeligheten?
Jeg føler at jeg gir mye av meg selv, spesiellt nå som jeg har begynt å vlogge også. Hadde du møtt meg i virkeligheten, hadde du nok kjent meg godt igjen fra den jeg er på bloggen! Den største forskjellen er nok alikevel at på bloggen går det kun i Norsk. I virkeligheten er det et konstant switching mellom Norsk og Svensk, avhengig av hvem jeg snakker med!

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Lys, inspirerende, mye arbeid bak alle innlegg, og bilder. Jeg legger mye tid og sjel i bloggen. Den er stilren med et enkelt, fasjonabelt design, og fokuset ligger mest på bildene i hvert enkelt innlegg.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Nei, jeg tenker alltid før jeg poster ett innlegg, og det ligger mye arbeid bak hvert enkelt innlegg. Derfor angrer jeg ingenting, jeg er heller stolt over det jeg har skrevet, og at det har fått meg så langt som jeg er kommet hittils!

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Jeg poster mest for å inspirere, tipse, og dele fine øyeblikk med dere. Jeg har absolutt ikke noe fokus på dystre og negative innlegg. Derfor får man ikke lese så mye om gråe dager på bloggen min. Man får heller ikke lese om trening, haha. Jeg er utrolig dårlig på kosthold og trening, noe som er litt rart når jeg er veldig opptatt av skjønnhet og utseende…

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
Personlig liker jeg blogger som kan dra meg med inn i «hennes» verden, som får meg til å ville se mer! Og det må selvfølgelig være fine og inspirerende bilder. Lite skrivefeil, og verken for lite eller for mye tekst.

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg er halvt svensk, har svensk kjæreste og har bodd i Stockholm i over ett år. Jeg prater derfor flytende Stockholmsk, og alle blir like overrasket første gang de hører meg switche mellom språkene!
2. Jeg er flink til å vinne konkurranser! Har blandt annet vunnet en språkreise til Los Angeles, med STS!
3. Jeg er sykt kresen når det kommer til mat. Det er ikke mye jeg spiser. Men når jeg liker noe, spiser jeg som regel masse!

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg leser for det meste moteblogger, og hverdagsblogger. Bloggene jeg som regel er innom er Lovisabarkman, EirinKristiansen, JanniDeler og Blondinbella, men det dukker alltid opp nye stjerneskudd! Jeg leser ikke blogger som ikke inneholder noen bilder, haha. Det har så mye å si!

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Hvis du savner en norsk blogger som blogger «the swedish way» må du ta turen innom! Eller er du kanskje petite? Trenger inspirasjon til hvilke bukser som gjør deg lenger? Ta en titt på mine seneste outfits, da vel! Kanskje du er på utkikk etter en blogg som fokuserer mest på store, flotte og inspirerende bilder fra reiser, og hverdag? Da bør du også lese bloggen min!

Linns blogg: nouw.com/linnisabel

Forfatter