Denne ukens blogg: Kamilla Haaland

Ukens blogg denne uken er Kamilla Haaland.

Hei Kamilla, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra, og det føles kjempebra å være ukens blogg. Det er jo gøy med litt ekstra oppmerksomhet nå som jeg er såpass ny her på nouw.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Her blir det litt av hvert, det kan jeg love dere. Her blir det en god blanding av mote, hverdag, foto, interiør, helse, skjønnhet, tanker og forhåpentligvis snart en god del oppdateringer på husbygging.

Hva er ditt beste motetips?
Ha nok av basisplagg i garderoben! Et par jeans for eksempel kan jo se kult ut med et par sneakers og en t-skjorte i loose fit, mens den samme jeansen kan gjøre et antekk festklart med et par pumps og en fin overdel!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Oi, det spørs veldig! Er det noen spesiell happening, så er jeg så klart med på et glass vin eller ti, men oftest er det som regel rolige kvelder med god mat og noe morsomt på fjernsynet sammen med mennesker jeg er glad i.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Angelica Blick er nok den som gir meg mest inspirasjon! Både motemessig og innen foto. Det er rett og slett en fryd for øyet å gli nedover bloggen hennes.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har skikkelig god retningssans! Det må jo være et slags talent? Den har hvertfall kommet meget godt med. Utrolig nok er retningssansen like god også sent på fuktige lørdagskvelder.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da bor vi i vårt selvbygde hus, kanskje har vi til og med giftet oss? Vi har sansynligvis et par små kids. Ja, så håper jeg at jeg fortsatt jobber som optiker, og at jeg har blitt ekstremt dyktig. Det hadde vært utrolig moro å fått til å lage sin egen brillekolleksjon, men der tror jeg nok at jeg drømmer litt...

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Målet med bloggen er å inspirere andre og få ut min egen kreativitet. Jeg har veldig lyst til å begynne med analog fotografi, så håper jeg kan inspirere andre også til å få lyst til å begynne med dette. Det er jo virkelig en kunst! Men før jeg kan begynne med dette må jeg skaffe meg hus, et mørkerom og litt utstyr.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
Først og fremst skulle jeg ønske at Lindesnes kommune hadde godkjent søknadstegningene på huset vårt. Ellers står alltids en classic flap bag fra chanel veldig høyt på ønskelisten. Urealistisk høyt, hvertfall om jeg skulle ha gått for en splitter ny en.. Det tredje må være å vinne i lotto og være gjeldsfri resten av livet, det hadde vært veldig deilig!

Kamillas blogg: nouw.com/kamillahaaland

Forfatter