DENNE UKENS BLOGG: Johanne "Fitness"

Hun liker å ta bilder, lage mat og trene. Hun håper at folk leser bloggen hennes for å få inspirasjon til livet! Ukens blogg her på Nouw er Johanne.

For de som ikke har lest bloggen din, hvem er Johanne?
Jeg er en jente på 16- snart 17 år som liker å ta bilder, lage mat, spise sunt og trene. For et år siden, ble jeg innlagt på sykehus med alvorlige spiseforstyrrelser, og siden da, da jeg innså alvoret, har jeg jobbet mot et friskt liv. Jeg skulle egentlig starte på ny skole i fjor høst, men måtte legge skoleåret til side og prioritere meg selv. Det har vært tøft, og overhodet ikke lett. Jeg har vært gjennom masse oppturer og nedturer, men nå står jeg her i andre enden, strekere enn noen sinne, og mange erfaringer rikere. Min vei ut av anoreksien ble gjennom trening og sunn mat. Jeg har funnet en livsstil jeg stortrives med. Trening gir meg så utrolig mye! Alt fra endorfiner og lykkerus til overskudd og mestringsfølelse. For å oppnå best mulig resultat av trening, er mat veldig viktig. Riktig mat og masse mat, som gir deg den næringen du trenger. Det har jeg innsett nå!

Hvordan har det seg at du begynte å blogge?
Jeg begynte med blogg fordi jeg fikk så mange spørsmål om oppskrifter til det jeg spiste og la ut på instagram, av følgerne mine. Det var mye bedre å skrive ned oppskriftene på en blogg på pc, enn å taste lange svar i kommentarfeltet på instagram. Etterhvert utviklet det seg til at jeg skrev litt mer om hva jeg gjorde på dagtid, hvordan treningsøkta hadde vært, og litt generellt om hverdagen.

Hva blogger du om?
Jeg blogger om hverdagen min, som for det meste består av trening, lage mat og tilbringe tid med det nyeste medlemmet av familien - en valp!

Hvorfor leser folk akkurat din blogg, tror du?
Jeg tror folk leser bloggen min fordi det er mange fine matbilder, haha! Også håper jeg at folk ser på meg som en inspirasjon. Den beste tilbakemeldingen jeg kan få, er av folk som forteller meg at jeg er en stor inspirasjon. Den nye valpen min er nok også med på å dra opp lesertallene.

Er det stor forskjell mellom bloggens Johanne og virkeligheten?
Det er ekstremt mye jeg ikke deler på bloggen, og det er mye annet jeg også gjør som ikke kommer frem på bloggen. Tror folk hadde oppfattet meg annerledes i virkeligheten, forhåpentligvis på en positiv måte.

Hvordan vil du beskrive bloggen?
Jeg vil beskrive bloggen som en "Fitness blogg" ettersom det går mest i sunn mat- og treningsinnlegg. Dette er noe jeg er veldig opptatt av og finner glede i, så det er det jeg deler på bloggen. Jeg er nok ikke en typisk rosablogger med ´dagens anntrekk´ og ´hva har jeg i sminkepungen´, selvom jeg absolutt kunne hatt en sånn blogg, for jeg er veldig jentete av meg.

Har du noen gang skrevet noe som du har angret på i etterkant?
Nei, det har jeg ikke. Jeg står for det som er der :)

Hva får vi ikke lese om i din blogg?
Som nevnt tidligere, så er det ikke en rosablogg. Også kommer jeg aldri til å skrive om slanketips. Det går i mot alle mine verdier og det jeg står for. Det er så mange jenter som sliter med tanker rundt mat, og det vil jeg ikke bidra med å forverre.

Hva kjennetegnes en bra blogg av?
En bra blogg har klare og tydelige bilder av god kvalitet, variasjon i innleggene, er full av inspirasjon og klarer å treffe en målgruppe

Fortell tre ting som vi ikke visste om deg.
1. Jeg er ekstremt sta og viljesterk. Har jeg bestemt meg for noe, så fullfører jeg det virkelig. Det har både fordeler og ulemper til tider
2. Til høsten begynner jeg på skolen igjen, etter ett friår. Jeg skal gå Media & Kommunikasjonslinjen. Det gleder jeg meg masse til!
3. Jeg er veldig ofte i Sverige og handler mat! Synes Sverige mye flinkere enn Norge når det kommer til utvalg i sunn mat i dagligvarebutikkene. Svensk kvarg, Celsius, produkter søtet med stevia, ´proteinglass´ og Pauluns müslier er noe jeg alltid hamstrer masse av!

Hvilke blogger leser du selv og hvilke leser du ikke?
Jeg leser andre fitnessblogger,samt bloggene til de største bloggerne her i landet.

Hvorfor skal man lese bloggen din?
Jeg er full av inspirasjon! Jeg inspirerer når det kommer til oppskrifter, sunn mat og trening. Og så håper jeg også at jeg er et forbilde for andre jenter med spiseforstyrrelser.

Johannes blogg: nouw.com/fitnessbyjk

Forfatter