Ukens blogg denne uken är Guro Eidsæter.

Hva er ditt skjulte talent?
Den var litt vanskelig men fant nylig ut at jeg faktisk ikke var så værst i bordtennis, eller så var kjæresten min veldig snill mot meg. Jeg velger å tro det første. Ellers har jeg spilt fotball i mange år noe jeg savner veldig mye.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg 30 år så da har jeg nådd mine karriere mål, stiftet familie og har en liten hund. Jeg vil også ha en hobby jeg trives med. Jeg bor i en fin villa i utkanten av en storby og nyter livet til det fulle.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften min er å ta bilder med høy kvalitet og ikke minste ta fine antrekksbilder som inspirerer. Samtidig legger jeg stor vekt på at designet mitt er stilrent og ikke forvirrende, det er noe av det verste jeg vet. Hovedmålet mitt er å kunne inspirere andre med bildene mine og at de som velger å besøke bloggen min skal forlate bloggen med et godt inntrykk.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Øverst på ønskelisten min står en gul skinnjakke fra Zara. Ser at mange bloggere har den og jeg har virkelig fått sansen for den ettersom den spriter opp et enhver antrekk.
- Jeg ønsker meg også Levis shorts 501 i en lys farge, den er så fin og virkelig et must for garderoben min.
- Mitt siste ønske er at jeg får en fin sommer med gode venner og kjæreste, og samtidig kanskje får dra på en festival.

Hei Guro, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei. Jeg har det veldig fint, nyter at solen og varmen endelig har kommet, alt føles så mye bedre når det er sommer. Det føles veldig bra, jeg er veldig glad i å blogge og blir enda mer motivert til å fortsette når sånt som dette skjer. Har ikke blogget her i evigheter men har blitt veldig glad i Nouw, og derfor kjempestas å bli Ukens blogg.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min handler vell for det meste om hva som inspirerer meg av klær og mote, samtidig får dere også et innblikk i mitt personlige liv. Jeg elsker å reise og drømmen er å kunne ha en reiseblogg kombinert med mote og klær.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å fotografere med naturlig lys og samtidig være bevisst på location og at motivet blir i fokus. Bildene har alt å si på en blogg.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På en lørdagskveld liker jeg helst å være med gode venner eller kjæresten, om det er å ta seg en skikkelig fest eller om det er å ha en kosekveld med p-max og brownies. Jeg liker å være spontan også, så ofte tar jeg lørdagskvelden som den kommer.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Fordi jeg er så glad i klær så får jeg mest inspirasjon fra Kenza, hun har virkelig de flotteste antrekkene og ikke minst er bildene hennes helt perfekte. Bloggere som har gjennomførte design og fine antrekksbilder inspirere meg.

​Guros blogg: nouw.com/guroeidsaeter

Forfatter