Hun blogger om mote, skjønnhet og hennes hverdag. Om ti år håper hun at hun har en jobb hun elsker og et hus sammen med kjæresten sin. Ukens blogg her på Nouw er Camilla Aslaksrud.

Hei Camilla, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Å være ukens blogg er supergøy! Jeg ble veldig glad da jeg fikk beskjeden, og syntes det er ekstra stas å «få noe igjen» for alt arbeidet jeg legger i bloggen min. Tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen min?
Jeg føler ikke at bloggen min kan stikkes under en egen kategori, ettersom den handler om så mye! Jeg skriver en del om mote, skjønnhet og hverdagen min, men personlige tanker og meninger får også plass innimellom.

Hva er ditt beste motetips?
Kle deg etter fasongen og personligheten din! Jeg, for eksempel, unngår å kle meg for mye i boyfriendjeans og posete klær, ettersom dette får kroppen min til å se større ut. Et godt tips er å fokusere på de tingene du vil fremheve, og eventuelt skjule.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Åh, det er så mange flinke bloggere om dagen! Likevel har jeg to faste favoritter som jeg har lest i evigheter: www.nettenestea.com og www.eirinkristiansen.no.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har grublet over dette spørsmålet i snart ti minutter, og det eneste jeg kommer frem til, er at jeg er god på å imitere andre personer. Pappa syntes jeg skal bli skuespiller! Vel.. Vi får se på det, pappa.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da bor jeg fårhåpentligvis sammen med kjæresten min + to små og har en jobb jeg virkelig elsker!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Gode bilder, god tekst og god tid - haha! Jeg legger mye tid og sjel i bloggen min, og er vel det man kan kalle en perfeksjonist. Jeg blir jo aldri fornøyd?! Ekstremt slitsomt i grunn..

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå!
En klokke som både er gull og sølv (slik at jeg kan bruke den til alt), en faux fur jakke (helst i mørkeblå eller kremhvit) og en klassisk Chanel vekse. Sistnevnte er ren ønsketenkning og eksremt urealistisk - men det er lov å drømme, er det ikke?
Forfatter