Ukens blogg denne uken er Sofie Nordhus!

Hei Sofie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra for tiden! Sommeren har endelig kommet til Norge og jeg er i full gang med å planlegge studier i Australia fra juli. Det føles veldig bra å bli plukket ut som ukens blogg!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg liker å se på bloggen min mer som en lookbook, fremfor en bok. Jeg har aldri vært spesielt glad i å skrive lange tekster, men har derimot en stor interesse for fotografi. Jeg liker å la bildene og det visuelle tale for seg selv. Så dette er ikke en blogg du vil finne lange tekster, men forhåpentligvis mye inspirasjon.

Hva er ditt beste fototips?
Bruk manuelle innstillinger og naturlig lys! Bli kjent med kameraet ditt og lek deg med forskjellige vinkler, lys og motiver.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Lørdagskvelden tilbringer jeg alle helst med gode venner og gjerne noe godt i glasset. Gjerne etterfulgt av en tur på byen!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg syns de svenske bloggerne er utrolig flinke! Jeg elsker bildene til Matilda Djerf, Janni Deler og Fanny Amanda Nilsson. Ellers får jeg utrolig mye inspirasjon av Anniken Jørgensen, som er en av de få bloggene jeg faktisk leser fast.

Hva er ditt skjulte talent?
Hehe, si det.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg 30 år. Da håper jeg at jeg har en jobb som driver meg og som jeg elsker. Forhåpentligvis bor jeg på et fint sted i nærheten av familie og venner. Kanskje også med min egen lille familie.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg vil ikke si jeg har noen spesiell fremgangsoppskrift, men jeg prøver å fokusere på gode bilder og en gjennomført stil.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Akkurat nå ønsker jeg meg Canon EOS 6D, en god ferie og at flyturen til Australia var litt kortere.


Forfatter