DENNE UKENS BLOGG - Lena Johansen

Ukens blogg denne uken er Lena Johansen.

Hei Lena, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det super fint og trives veldig med tilværelsen om dagen. Det kom faktisk veldig overraskende på, men det er jo super koselig å bli plukket ut til ukens blogg. Det er gøy å se at folk liker det jeg putter mye arbeid inn i. Tusen takk!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Alt i fra en sunn livsstill, skjønnhet & velvære, personlig, mote og videoblogger. Ikke minst hverdagen min her i Spania og hvordan det er å leve ut drømmene sine - gjennom godt og vondt.

Hva er ditt beste fototips?
Det er uten tvil lys og plassering. Det er to viktige ting å tenke på når en fotograferer. Man trenger ikke alltid å det dyreste og det beste utstyret for å få gode resultater.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
De fleste tror jeg er den typiske party-jenta, det er jeg ikke. Jeg liker å ta det rolig i helgene og bruke kvalitetstid med dem jeg er glad i. Gå en tur på stranden. Hoppe inn i kosedressen. Servere kjæresten min en god middag og ta noen glass vin. Denne helgen skal vi faktisk en tur på spa for å skjemme oss bort litt ekstra.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser mange forskjellige bloggere. Jeg vil si jeg henter mere inspirasjon i fra hverdagene mine og kreative mennesker rundt meg. Men er det noen som fortjener å bli nevnt er det Angelica Blick, Eirin Kristiansen og Anniken Jørgensen.

Hva er ditt skjulte talent?
Hvis jeg har noe talent må det nok være alt IT relatert. Det er noe jeg har mestret meget godt siden jeg var ei liten jente. Tillegg har jeg en kjæreste som er helt ekstrem på den fronten, mildt sagt. Så jeg lærer en god del av han også.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Forhåpentligvis har jeg og typen bygd drømmehuset i et land hvor det er fint og varmt. Kanskje to har blitt til tre også? Jeg håper at jeg i det minste er lykkelig, har reist masse og fått vennskap som varer livet ut. Om jeg er heldig har jeg kanskje gitt ut en bok også.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Først og fremst er det viktigste å ha det gøy!! Bloggen er som en åpen dagbok for meg, hvor jeg liker å dele mine lidenskaper, tips og tanker. For meg er det viktig å være seg selv, planlegge og bruke god tid. Slik at jeg oppnår resultatene jeg ønsker. Fine bilder er super viktig, men minst like viktig er tekstinnholdet også. Jeg prøver å blogge om de tingene jeg føler mangler ellers og tror jeg kan tilføre noe nytt til bloggverden. Hvis du vil være med på min reise, er du hjertelig velkommen til å støtte meg og følge meg på bloggen ♥

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Hm. Det hadde vært fint med en liten oppgradering på kamerafronten. Jeg trenger faktisk et nytt objekt. Den jeg bruker for øyeblikket tar snart kvelden skjønner dere, hehe.

​Lenas blogg: nouw.com/lenajohansen

Forfatter