Denne ukens blogg - Karoline

Ukens blogg denne uken er Karoline Smådal.

Hei Karoline, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei, og takk som spør! Det er utrolig stas å bli valgt til ukens blogg. Skal jeg være helt ærlig, har jeg vært inne i en svært stressende periode den siste tiden. Dette ser heldigvis ut til å gå litt bedre nå, så humøret og motivasjonen er bare på vei opp om dagen. Å bli ukens blogg er uten tvil en boost for å gi enda mer i perioden fremover, og jeg ser frem til å gi jernet - både på jobb, på bloggen, og i hverdagen!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min består hovedsakelig av mote og personlig stil. Jeg har jo fremdeles en ganske nyetablert blogg, men fremover vil det også bli mer personlig. Det er så mange sider som leserne ikke har fått sett av meg enda. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Hva er ditt beste fototips?
Det er uten tvil å ha med kameraet hvor enn du går. Rock den 45mm linsa di selv om du må stå 10 meter fra bordet på restauranten for å få et bra bilde av maten, eller om du stiller deg midt i gata foran alle menneskene, bare for å få det perfekte antrekksbildet. Det blir blinkskudd av sånt!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg sier aldri nei til en god fest, men det er ingenting som slår en kosekveld med god mat og vin sammen med kjæresten eller venninner.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Mine aller største inspirasjonskilder er Darja Barannik (www.darjabarannik.com) eller Tine Andrea (www.thefashioneaters.com). De er uten tvil de kuleste damene i Norge. Ellers klikker jeg meg jevnlig gjennom mange av de flinke bloggerne inne på Nouw!

Hva er ditt skjulte talent?
Denne var ikke så enkel. Det må kanskje være at jeg kan løfte overleppa mi på samme måte som Elvis? Ha ha! Det har vært mitt partytriks nummer én, siden den dagen jeg begynte å bli med ut på byen. Og FYI: Jeg klarer det på begge sider av leppa. Slå den, du!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Jeg skulle ønske at jeg kunne svare at jeg bodde i New York sammen med kjæresten min og hunden min Alba, og levde motedrømmen i en av verdens motemetropol. Det realistiske svaret er vel at jeg er gift, har barn og hund (Alba, fordi hun skal leve for alltid), og har litt mer areal å bo på enn 42kvm på Torshov. Jeg skal også være en skikkelig cool-mom som tar med barnet mitt på innkjøp i Paris, New York, København og Milano. He he. Det er lov å drømme, ikke sant?

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg prøver alltid å tenke at jeg vil publisere noe som jeg selv ville lest, det har vært et faktum for meg siden jeg opprettet denne bloggen. Det er også viktig å blogge om noe som man virkelig interesserer seg for, ikke bare gjøre det andre gjør. Slike ting skimter gjennom. Ellers er det viktig med store, klare og lyse bilder, en saklig tekst med lite skrivefeil, og en visuelt ren helhet.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
1. Jeg var innom Qomo i Torggata og prøvde den kuleste skinnjakka fra STAND, og de hadde selvsagt bare igjen én i størrelse 40. Typisk. Denne drømmer jeg om!
2.
Mer sol. Veldig skiftende vær i Oslo om dagen!
3.
Det hadde heller ikke vært feil med en rundreise i verden hvor jeg fikk besøke alle kontinentene (uten å betale for det, selvsagt).

Karolines blogg: nouw.com/karolinesmadal

Forfatter