Denne ukens blogg - Julie

Ukens blogg denne uke är Julie Marthinsen.

Hei Julie, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Jeg har det kjempefint for tiden! Sommeren er endelig her, så livet er på topp. Det føles veldig stas å være ukens blogger. Tusen takk! Jeg har jo ikke blogget så lenge, så det er veldig kult å bli lagt merke til. Det er selvfølgelig også veldig kult at folk liker bloggen min.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min vil dere få lese om min hverdag, antrekk, sminke, trening og ting som inspirerer meg. Det blir litt av alt!

Hva er ditt beste fototips?
Vær observant på ting rundt deg og se detaljer. Ta bilder av det du finner inspirerende og vakkert. Man kommer også langt steg på veien med et bra objektiv!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Aller helst er jeg ute på byen og svinger meg rundt med en drink i hånden, og mine beste venninner ved min side. Jeg elsker når vi er samlet hele gjengen, ler masse og bare koser oss!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg får mye inspirasjon fra Kenza, Ulrikke Lund og Anniken Jørgensen. Jeg syns de er veldig dyktige. Ellers får jeg mye inspirasjon fra bloggerne her på Nouw. Jeg syns det er veldig høyt nivå på bloggerne her inne, og mange som er veldig flinke!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg er ganske flink til å skrive, hvis jeg først setter meg ned med det og er inspirert. Jeg har en ganske vill fantasi, og drømmer om å skrive bok en gang i fremtiden.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg i en jobb som jeg elsker, som motiverer meg og tar meg verden rundt! Jeg håper også at jeg har en fin leilighet som base her i Norge.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
For meg og min blogg har det vel vært at jeg er opptatt av at det skal være kvalitet på innleggene, samtidig som jeg prøver å publisere minst ett innlegg hver dag. Jeg tror også det at jeg gjør min egen greie og at jeg ikke bryr meg så mye om hva ”alle andre” syntes har hatt noe å si. Man kommer ingen vei i livet om man ikke har tro på seg selv!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
1. Asia reise! Jeg lengter etter hvite strender og å oppleve en ny kultur. Forhåpentligvis blir denne drømmen realisert i løpet av sommeren.
2. En hund! Jeg er vant med å ha hunder hjemme hos mamma og pappa, og etter jeg flyttet ut føles det litt tomt uten.
3. At dette herlige været skal holde seg. Det finnes jo ikke noe bedre enn norsk sommer!

Julies blogg: nouw.com/juma

Forfatter