Ukens blogg denne uken er Eilen Flathus.

Hei Eilen, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei! Det er veldig spennende å ha blitt ukens blogger, og jeg setter stor pris på det! Jeg har alltid sett på ukens blogger som utrolig flinke, og det at jeg selv er ukens blogger er veldig gøy! Jeg har det veldig bra og nyter sommeren min sammen med gode venner og familie. For øyeblikket er jeg på båtferie sammen med foreldrene mine, og venninnen min, vi storkoser oss på vannet!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg blogger mest om min interesse for sminke og skjønnhet, som er hovedgrunnen til hvorfor bloggen ble opprettet, men jeg blogger også om hverdagen min og deler oppskrifter som jeg syntes er gode.

Hva er ditt beste fototips?
Øve, øve, øve! Jeg er selv ingen mester på å ta bilder, men jeg har lært mye fra da jeg startet og frem til nå! Jeg mener lys er det aller viktigste når man skal ta bra bilder, men plassering/bakgrunn er også veldig viktig. Bilder er det første jeg ser på når jeg besøker en blogg, og det har mye å si for hvordan jeg opplever bloggen.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er veldig spontan og blir gjerne med ut om noen spør, men jeg trives nok best hjemme med noen venninner, taco, godis og en god film!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg får mye inspirasjon fra andre i mote og skjønnhetskategorien på NOUW. Blogger med fine bilder, og variert innhold blir jeg veldig inspirert av og jeg er daglig innom Janni Delér og Emelie Natascha sine blogger. De tar begge så fine bilder og lever drømmelivet i utlandet med mye reising!

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg har faktisk ingen skjulte talenter, men skulle virkelig ønske at jeg hadde det.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år er jeg 27 og har jeg funnet drømmemannen og bor sammen med han og to hunder i drømmehuset. Akkurat nå er jeg veldig blank på hva jeg ønsker å jobbe med, men forhåpentligvis så har jeg funnet en jobb jeg trives i med en fast og god inntekt, samtidig som jeg driver med bloggen på siden. Jeg har også fått reist mye og opplevd verden.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg passer på å ikke presse meg selv til å blogge, men heller bloggen når jeg har lyst. Jeg prøver å blogge minst en gang om dagen, og det går veldig bra. Det er mye viktigere for meg å levere ett innlegg med bra bilder og bra innhold, fremfor tre innlegg om dagen med dårlig innhold og gamle bilder fra bildearkivet. Jeg blogger om det jeg selv ønsker og trives bra med det!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
1. Har veldig lyst til å dra på utenlandsferie; Hellas ser veldig fristende ut!
2. Ett nytt kamera. Jeg føler meg klar for å oppgradere og forbedre bildekunnskapene mine, og bildene generelt.
3. At resten av sommeren blir super!

Eilens blogg: nouw.com/eilenflathus

Forfatter