Denne ukens blogg - Cristina

Ukens blogg denne uken er Christina Jahren!

Hei Christina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hallo! Jeg har det supert! Kom akkurat hjem fra 4 dager med opprigg til årets Øyafestivalen! Det føles helt fantastisk å få være ukens blogg! Føler det ga meg masse ny inspirasjon til å fortsette med bra kvalitet på bildene og tekstene jeg publiserer!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Dere kommer til å lese om min hverdag igjennom bilder og tekster. Jeg skriver ofte tekster som er litt dypere og fletter gjerne inn litt poesi! Elsker å legge litt ekstra tid og energi i bildene jeg tar, slik at det blir bra kvalitet og passer sammen med det jeg skriver.

Hva er ditt beste fototips?
Det å ta bilder blir man aldri utlært i, føler jeg. Jeg elsker å bruke naturlig lys, for å slippe uklarheter og «korn» i bildet. Dessuten er det lurt å bruke kroppen i stede for zoomen! Gå heller frem og tilbake, i stede for å zoome. Dette hjelper meg masse med å holde på renheten i bildet, og det gjør kontrastene og detaljene i bildet enda bedre.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Etter en uke med jobb og skole pleier lørdagen min å gå til maksimal avslapning. Gjerne i armkroken til typen, eller i senga med tekoppen, pennen og skriveboka. samt chill musikk i bakgrunnen, det må alltid til!Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Det er mange bloggere som gir meg inspirasjon ut i fra temaer de skriver om, eller bilder de tar! Synes det er super interessant å sjekke ut nye blogger. Hovedinspirasjonen kommer fra @maddekk og Annijor! Synes de er kjempe flinke til å variere og har alltid passe med tekst og bilder.

Hva er ditt skjulte talent?
Dette er alltid en morsom ting å svare på, jeg kan nemlig sleike meg selv på nesa! Haha, dette er noe jeg viser frem, litt for ofte!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år jobber jeg nok innen kultur, har mange år med ulik livserfaring og forhåpentligvis kan jeg se tilbake på 20-årene som en fantastisk periode i livet. Dessuten bor jeg nok sammen med kjæresten i leilighet, og kanskje vi har en liten hund løpende rundt.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Helt siden jeg valgte å gå inn for blogging, tekstvalg, ideer osv. har jeg funnet meg noen gode rutiner. Jeg planlegge innleggene ganske nøye før jeg publiserer de. Jeg pleier som regel å gå ut i fra et budskap jeg vil formidle, om budskapet ligger i bildene eller teksten kommer varierer, men jeg er opptatt av at det skal passe sammen og at innlegget skal ha en helhet. Jeg liker at innleggene mine inspirerer andre, treffer noe i dem og gir de noe å relatere seg til.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Akkurat nå ønsker jeg meg tilbake til verandaen jeg hadde i Barcelona, da jeg studerte der. Det var et perfekt sted å jobbe med poesi, tanker og tekster. Jeg ønsker meg et par uker til med ordentlig ferie, før hverdagen blir fylt med skole og jobb! I tillegg hadde det vært utrolig godt med en stor skål med yoghurtis.Christinas blogg: nouw.com/christinajahren