Ukens blogg denne uken er Benedicte Hagen!

Hei Benedicte, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei! Jeg har akkurat hatt påskeferie, så nå er alt tipp topp. Jeg er så glad for å være ukens blogg, og har gledet meg til dette! Spesielt gøy siden jeg er veldig fersk på Nouw.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Det går mye i mote- og reiseinnlegg, noe hverdagsliv og en matoppskrift i ny og ne. Jeg har et mål om å bli litt mer personlig, så det skal jeg ta som en utfordring!

Hva er ditt beste fototips?
Bruk manuelle innstillinger og rediger bildene! Med redigering mener jeg ikke manipulering og retusjering, men rett og slett litt lysjusteringer. Det er så lite som skal til for at et bilde blir den beste versjonen av seg selv. En huskeregel til meg selv for gode bilder er å bruke stor blenderåpning til portretter og detaljbilder.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Da koser jeg meg med et glass cava, spiller brettspill og skravler med venner. Jeg har også en tendens til å bli superproduktiv fredag/ lørdag natt og begynner ofte å rydde hele leiligheten. Greier ikke bestemme meg for om det er bra eller trist, hehe.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av blogger med stilrent design og mye farger i bildene, det er en fryd for øyet! Jeg leser nok ingen blogger fast, men titter ofte innom Kenza og Nettenestea - ellers er det så mange flotte blogger her inne også!

Hva er ditt skjulte talent?
Har trent sportsdrill i over 10 år, så der kan jeg i alle fall noen triks. Og, da jeg var elleve lærte jeg meg 400 hunderaser på rams i håp om at det skulle overbevise foreldrene mine til å gi meg en voffs.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Da skal jeg være ferdig med alt av studier og ha fullført en bachelor- og mastergrad. Jeg ser på meg selv som en karrierekvinne og det er noe jeg fremdeles vil være selv med familie. Er jeg heldig bor jeg også utenlands (København er drømmen)!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg er mye flinkere til å poste innlegg med bilder enn tekst, så bildene er noe jeg bruker mye tid på. Variasjon i bakgrunn, motiv og underlag er også fint for at leserne og en selv ikke skal gå lei.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
- En alpakka
- Range Rover Evoque Convertible i knall oransje
- At Taylor Swift skal spille i NorgeBenedictes blogg: nouw.com/benedictehagen


Forfatter