Denne ukens blogg - Anneli

Ukens blogg denne uken er Anneli Aaland.

Hei Anneli, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Hei hei! Tusen takk - Jeg har det utrolig bra for tiden. Det er fantastisk vær, nærmer seg ferie og mye jeg ser frem til videre. Om under en måned fyller jeg også 20år, som jeg gleder meg masse til. Jeg må si det er ganske stas å bli ukens blogg. Jeg har alltid klikket meg innom ukens blogg, og plutselig så er det meg.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg blogger mest om mine interesser som blant annet er mote/antrekk, sminke og skjønnhet , men bloggen er også min dagbok, så noen dypere og personlige innlegg er det også å se.

Hva er ditt beste fototips?
Det spørs hvordan bilder man skal ta. Er det antrekksbilder er mitt beste fototips å få best mulig lys og location, og en linse som gir uklar bakgrunn er knallfint. Om man skal ta bilder av produkter eller annet er også lys viktig og en ryddig bakgrunn.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelden foretrekker jeg å være med venner, om det så er blir en rolig kveld, en fest eller bare en hyggelig middag ute. Utenom det så jobber jeg fast turnus annenhver helg, så om jeg har en arbeidshelg foretrekker jeg å slappe av hjemme med god mat, underholdning og bade i badekaret.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg pleier å klikke meg jevnlig gjennom bloggene under ”Mote og skjønnhet” på Nouw, så min inspirasjon får jeg fra forskjellige bloggere.

Hva er ditt skjulte talent?
Hm, vanskelig. Må vel kanskje være at jeg alltid har vært myk (?). Jeg har aldri tøyd noe spesielt, men har alltid kunne gått i spagaten. Da jeg var liten og faktisk nå også.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Huff, om 10 år er jeg kun noen uker fra 30 år. Så da bor jeg i et hus med en partner og hunden min. Jeg har en god inntekt og stabil jobb som vernepleier. Jeg håper også på å ha gode venner og familie nær meg, samtidig som at jeg satser på å ha reist og opplevd mye før den tid.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
En av de mest viktige tingene for meg er å ta og publisere bilder med god kvalitet og redigering. Det er rett og slett hovednøkkelen til et godt innlegg! Ellers, så er tekstinnhold og oppbygning også viktig. At det ser ryddig og oversiktlig ut.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå?
Jeg må ærlig si jeg har det meste jeg trenger, pluss mer.. Hm, men jeg ønsker meg ”By Malene Birger Raneiro Koffert”, birkenstock og ellers bare nye skatter til klesskapet som alltid.

Annelis blogg: nouw.com/anneliaaland

Forfatter