Ukens blogg denne uken er Adrienne Eikrem!

Hei @adriennee, hvordan har du det?
Heiii! Veldig bra for tiden altså, livet smiler. Våren kommer og salget i butikken hvor jeg jobber, det øker. Berre lækkert!

Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jo, utrolig hyggelig det. Har akkurat skifta domene, og er utrolig fornøyd med å bytte fra blogg.no til Nouw. Dere gjør en super jobb, det må jeg bare få sagt altså.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Jeg prøver jo å holde en slags nisjé på bloggen med mote og sminke. Men jeg må nok svare at jeg har en litt sånn hverdagsblogg aka livsstil? Så du får litt av hvert kan jeg jo svare.

Hva er ditt beste fototips?
Å kjøre manuell-setting på kameraet. Jeg skjønner ikke at folk bruker auto på sine dyre og flotte kameraer som de betaler tusenvis av kroner på. Du har mye igjen for å bruke manuell, det sier jeg bare.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På lørdagskvelder, så ser jeg helst å tilbringe kvelden med en god gjeng. Gjerne noe godt i glaset, spille noe spill og gjøre noe sosialt. Vorspiel syns jeg alltid er gøyest om vi skal videre på utelivet, siden vi ikke har så mange utesteder hvor jeg bor.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
De svenske bloggerene er så utrolig flinke. Nå er jeg jo veldig opptatt av gode bilder da. Så jeg må svare Angelica Blick, hun er bare helt rå. Fanny Lyckman kommer på en god 2.plass.

Hva er ditt skjulte talent?
Jeg kan å drille, har vært drillpike i to år. Eller er jeg ganske talentløs, haha. Joda. Neida.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Oj, det er alltid et vanskelig spørsmål. Da er jeg jo 30, med barn forhåpentligvis og bor på et fint sted. Kanskje tilbake til hjembygda? Jeg aner ikke.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Gode bilder som selger, altså som fanger opp interessen til folk. Farger, kontraster, vinkel. Nå ble jeg litt nørdete her, men inspirasjonsbilder er noe jeg digger og som jeg vet fanger meg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Randonee-ski, Canon EOS 6D og en god sydentur.


Adriennes blogg: nouw.com/adriennee


Forfatter