Bakom en ståtlig husfasad och en entré med mörkt trä & kristallkrona finner du en tappa-hakan-lägenhet, som är lika häftig som den är oväntad. Och har du ett par miljoner på fickan - ja, då kan den bli din!


Att de allra mest speciella, fina och lyxiga lägenheterna är de som tenderar att kosta mest - det är nog ingen som lyckats undgå. Vi lägenhetsdrömmer gärna och att hänga på Hemnet är inte bara inspirerande, det är också ett sätt att få tjuvkika in hos de som har en inredningsstil som sticker ut.

Längst upp i en ståtlig byggnad från 1876 finner du denna nästintill futuristiskt inredda vindsvåning, belägen på Östra Hamngatan i centrala Göteborg. När du kliver in i huset möts du av en vacker och pampig entré som får fantasin att skena och vi förväntar oss att mötas av en klassisk och elegant lägenhet. Vad vi istället möts av är något helt annat.Du erbjuds en lägenhet med etage och egen takterass, i en stil som passar dig som känner att more is more snarare än det motsatta. Vi får lite James Bond-vibbar på bästa möjliga sätt och lägenheten är definitivt olik något vi tidigare sett!


Vad tycker du om lägenheten?Bilderna i artikeln är lånade från Skeppsholmens Fastighetsmäkleri.
Se fler bilder och lägenhetens annons på Skeppsholmens Fastighetsmäkleri här.