Det har varit högsommar i hela landet denna helgen vilket man också kunnat se hos våra bloggare. De har rosat sig med skärgårdshäng, picknickar och båtåk för hela slanten. Mysigt!

@almalindqvist (vänster) är i Bodrum med sin pojkvän. Vyn ser helt magisk ut!

@duvetmarie (höger) har dukat upp till brunch. Frukter, smoothies, cakepops och mycket mer. Mums!

@Victorialindberg (vänster) drömmer om den riktiga sommaren. Har vi sådan tur att den är här för att stanna?

@danielalouise (höger) befinner sig utomlands med sin pojkvän. Sol, bad, färgglada drinkar och bara ben. Allt sådant som hör semester till. Njut vidare!

@Yayas (vänster) hade en barnfri kväll en dag i förra veckan. Det innebar drinkar, dans på stan och häng med vännerna!

@pdotter (höger) Nouws nya stjärnskott har hängt på Västkusten, liggandes på klipporna tillsammans med sin killkompis @felixhagman. Underbart!


@juliawahlberg (vänster) tog med sig picknick och tog båten ut till Stora Brattaskär där det solades, badades och lyssnades på skön musik. Kusten är allt bra fint ändå.

@gertrudes (höger) njöt av vädret, köpte med sig en sallad och satte sig på en filt i solen tillsammans med bl.a @elinskoglund.

@kajsasven (vänster) matchade sin rosa långskjorta mot en identisk rosa husfasad. Som ett vykort!

@emmanikelinnea (höger) befinner sig i Marsstrand utanför Göteborg. Det blir båthäng, vänner och skratt för hela slanten. Sverige när det är som bäst!

@elinskoglund (vänster) har också packat väskan för lite välbehövlig semester ute på familjens hus på landet. Det dricks rosévin, badas i havet och sena kvällar med prat på terassen.

@JenniferKlingvall (höger) kyler ner sig med glass i hettan. Snygg är hon också!