Nu känns det i hela kroppen att sommaren verkligen är här. Våra bloggare flyger utomlands, dricker drinkar på uteserveringar och spenderar sina dagar på altanen. Kika in här och läs mer!

@elinskoglund (vänster) har sugit in sommaren genom att sitta och njuta på en uteservering med ett glas vin i handen, gud så befriande!

@mlisamuelsson (höger) har packat väskan och åkt mot varmare breddgrader. Här sitter hon och sippar på något gott med sin underbara sjal i håret, läckert!

@ahnhems (vänster) har även hon åkt utomlands och destinationen blev Palma med sin pojkvän.

@gertrudes (höger) befinner sig här på en bergstopp i Mallorca, omringad av sin favoritfärg rosa. Med det sagt: Hon trivs alldeles för bra där borta!

@kajsasven (vänster) har suttit på altanen och avnjutit denna härliga sommarrätt, för visst känns den somrig? Pasta med tomat och räkor. In på hennes blogg och läs hela receptet vetta!

@duvetmarie (höger) har som tidigare nämnt flyttat till landet och nu har de äntligen byggt klart sin altan. I sin blogg visar hon upp mysiga bilder på vart hon kommer spendera majoriteten av sina dagar i sommar.

@Yayas (vänster) har rullat fram deras utomhuskök nu inför sommaren. Kan bara tänka mig hur mysigt det är att stå och laga mat en sommarkväll där när barnen springer utanför huset och leker. Underbart!

@linnlowes (höger) har bakat detta nyttiga och goda bröd. In på hennes blogg för att läsa receptet!

@mariekarlsson (vänster) har kommit hem ifrån New York och denna lilla box fick hon med, undra vad det är i....

@escl (höger) har sommarjobbat, som hundvakt. Gud så mysigt att få gosa runt med hundar hela sommaren!

Skribent