Vi har frågat ut några av våra Nouw-bloggare om deras målsättningar och förberedelser inför det nya året. Vem har en bucket list, vem vill utveckla sitt företag och vem startar året på andra sidan jorden? Vi har svaren!


1. Hur förbereder du dig inför det nya året?

2. Vilka mål vill du nå under 2017?


Vänster: @Andreapalomas

1. Jag går in med en 100% positiv attityd för det nya året och jag förbereder mig genom att få tillbaka lite rutin i vardagen och att jag planerar framåt så att jag alltid ligger ett steg före! För mig är det också viktigt att göra sig av med allt negativt, så omringa dig bara med dem/det som gör dig glad och lycklig.

2. Jag har som huvudmål under 2017 att verkligen jobba hårt, med bloggen, min Youtube-kanal, allt! Tidigare år har jag faktiskt varit väldigt lat och inte riktigt gått in med 100% för det jag faktiskt älskar att göra, så det blir det ändring på år 2017! Sen ett annat väldigt viktigt mål är framförallt att njuta av livet, för det tror jag är lätt att glömma under vardagsstressen.

Höger: @SANNAWESTER

1. Jag förbereder mig genom att köra igång året lugnt, inte börja stressa till gymmet som många andra. Utan att hellre lägga upp en plan för hur min träning ska se ut genom hela året. Några andra förberedelser blir det inte, utan jag tar allt mer som det kommer!

2. Mer självkänsla och mer balans. Jag saknar verkligen balans i livet och vill verkligen ha det. Jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv, lyssna på kroppen och verkligen göra det som jag mår bäst av. Samt att jag ska bli bättre på strukturera, planera och vara mer organiserad. Samt träna mer och göra det som min kropp mår bäst av. Jag behöver det!

Vänster: @THERESESVENSSON

1. Jag laddar mina batterier för det nya året med tre veckors semester i Asien. Efter en höst med mycket jobb så känns det helt fantastiskt att börja året på detta sätt. Tillsammans med min pojkvän, bara njuta av varandras sällskap och förbereda kroppen och huvudet inför ett 2017 som kommer innebära mycket jobb. Mycket god mat, träning, avkoppling och chill sammanfattar min start på det nya året väldigt bra. Och har bestämt mig för att varje år borde starta såhär!

2. Jag känner på mig att 2017 kommer bli ett riktigt bra år. Ett år där det kommer hända mycket. Mina mål för året är att utveckla mina företag, både som PT och som ägare av Göteborgs nya hälsohak Boost i Saluhallen. Att ta tillvara på vardagen och mina nära och kära. Träna mycket och äta hälsosamt samt åka på många minnesvärda resor mellan allt jobb och den stressiga vardagen där hemma.

Höger: @100KITCHENSTORIES

1. Det nya året startar på andra sidan jorden, helt själv, i Australien för min del. Denna resa kommer utmana, utveckla och förbättra mig på många sätt och vis, och kommer alltså sätta ribban redan från start för hur resterande året kan bli! Jag satsar stort redan från start med att göra en sådan här resa, som kommer fokusera mycket på personlig utveckling.

2. Målet för år 2017 är på personlig nivå samma mål som jag har haft de två senaste åren - att göra och prioritera det (och de) som gör mig glad och det (de) jag älskar. Man glömmer ibland av att man inte kan och ska tillfredsställa alla andra hela tiden utan att det också är väldigt viktigt att vara lite "självisk" och tänka på sig själv; att inte säga "ja" till allt utan våga säga "nej"; och att bli duktigare på att lägga tid på det man älskar och det som gör än glad. Jag har några blogg- och jobbrelaterade mål, och en av dessa är att vidga följar- och kontaktnätet internationellt sett.

Vänster@Fredrikapersson 

1. Jag förbereder mig genom att börja tänka mer på mitt välmående, att inte stressa lika mycket som jag gjorde under förra året. Därför börjar jag året på ett lugnt sätt - gå på spa, bruncha med vänner och ta det lugnt under dagarna som jag är ledig på! Man behöver inte alltid kickstarta allting direkt när det är ett nytt år, faktiskt.

2. Jag har inga direkta mål som jag ska nå under detta år, utan jag har istället valt att fokusera mer på vissa saker. Bland annat att jag ska bli bättre på allt som har med social medier, bloggen och jobb att göra. Även att jag ska försöka få mer energi, vilket jag kommer att få genom att jag startar året på ett lugnt sätt. Jag är så redo för detta år och alla spännande projekt som är på gång.

Höger: @Yayas

1. Vi lägger ett väldigt bra och lärorikt år bakom oss. Jag & sambon har förberett oss med en "bucket list" som vi vill klara av under det nya året. Så motiverande och otroligt roligt.

2. Detta året vill jag försöka fokusera mycket på hälsan. Att finna en balans för att undvika stress. Jag måste helt enkelt bli bättre på att planera i mitt yrke. Att kunna tillåta mig själv att bara sätta mig ner i soffan med en kopp kaffe, utan att känna en massa måsten. Jag vill fortsätta att vara kreativ tillsammans med barnen. Att se dom utvecklas & må bra är det absolut viktigaste. Gott nytt & lycka till med det nya året.Vad har du för mål för 2017?Writer
Editorial staff