En imponerande efterrätt behöver varken vara tidskrävande eller komplicerad. Här visar vår bloggare Paulina från 100 Kitchen Stories sitt recept på en härlig sommarefterrätt - som är enkel, glutenfri och underbart god.

INGREDIENSER: - till ca 15 - 20 biskvier
- 3 dl mandelmjöl
- 2 äggvitor (ovispade)
- 2 msk sukrin eller steviaströ
​- Grädde av valfritt slag ("vanlig", laktosfri eller vegansk)
- Jordgubbar

GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
​2. 'Blanda mandelmjöl, äggvitor och sukrin ordentligt till en smet.
​3. Klicka ut små kakor på en bakplåtsklädd plåt. Grädda i ugnen ca 10 minuter (var noga de ej bränns).
​4. Låt kallna på galler.
​5. Servera sedan med valfri typ av vispgrädde och jordgubbar.