Hur vet man egentligen att man har träffat den rätta? Här nedan har vi listat 9 tecken på hur du vet att du träffat rätt!

1. Hen uppskattar dig exakt för den du är och vill inte förändra dig. Du är perfekt som du är och det uppskattar din andra halva.

2. Och ja, du tänker din partner som din andra halva. Personen du vill ringa så fort något hänt, både positivt och negativt.

3. Ni kan spendera en hel lördagsmorgon tillsammans bara genom att ligga och mysa i soffan. Ett tydligt tecken är att om ni kan vila ihop så är ni trygga tillsammans.

4. Du känner i hela din kropp att denna person vill du skapa minnen med. Se världen med, hitta på roliga aktiviter med, busa med, äta oändligt många långa middagar med och kyssa tusen gånger om!

5. När ni bråkar slår aldrig tanken "nu är det slut" dig, för du vet att denna person är din själsfrände och att ett bråk aldrig skulle kunna skilja er åt. För alla par bråkar, sedan löser man problemen och blir starkare ihop.

6. Ni kan berätta allt för varandra.

7. Vi alla förstår att ett förhållande inte alltid kan vara på topp men det måste fortfarande vara mer bra än dåligt. Din partner gör allt för att göra dig lycklig!

8. Hen får dig att skratta.

9. Du kan inte föreställa dig själv med någon annan än din partner. När dina kompisar tycker någon är snygg på krogen kan du knappt relatera, för det finns bara en person som du har ögonen på.

Gulliga @joannajohansson och hennes sambo!

Writer