Vejret har vist sig fra dens bedste side de senste par dage, og det forsætter lidt endnu. Derfor kommer her en liste på, hvad du kan bruge en skøn forårsdag på!

1. Tag en tur på stranden
Selvom vandet er lidt for koldt til at bade i, kan man sagtens tage en tur på stranden alligevel. Find et sted, hvor det ikke blæser for meget og nyd solen samt den friske luft!

2. Saml vennerne til spil i parken
Der findes intet bedre end når vejret er godt og vennerne er samlet. En super nem måde at få samlet folk er ved at mødes efter arbejde/studie i en park for at spille kongespil, rundbold, volley mm. På den måde får man også rørt sig lidt - hvilket jo ikke skader! =)

3. Gå lange ture med familien
En gåtur har man altid godt af, og samtidig er det skønt at få ens mange tanker ud af hovedet. Tag din mor eller far under armen til en aften gåtur.

4. Overrask din kæreste
Planlæg en hel dag, hvor dig og din kæreste skal være sammen fra morgen til aften, og nyd I bare skal være sammen jer to uden andre planer.

5. Invitér veninderne over til rosé
En forårsaften med solnedgangen i baggrunden giver anledning til at hygge med veninderne og et glas rosé i hånden. Invitér derfor dit Girl Squad hjem til dig eller mød dem på en café, hvor I kan sidde udenfor og nyde aftensolen.

6. Spis masser af is
Den første følelse af sommeren er begyndt at vise sig, og derfor må man gerne give sig lov til at nyde en is i det skønne vejr. Magnum eller champagnebrus - hvilken er din favorit?

7. Tag på loppemarked
Saml alt det tøj du ikke anvender og book en stand på et loppemarked med en veninde. På denne måde nyder du vejret udenfor, er sammen med din veninde og tjener penge samtidigt - bonus!

8. Spontane aftaler
​Ring spontant til en veninde eller ven og spørg om I skal ses til en kaffe eller andet. Spontane aftaler er oftest de aftaler der er de bedste og hyggeligste! 

Billedet er lånt af @Sonjadavidsen