Nyt år og nye nytårsforsæt – måske er du lidt fristet til at starte en blog? Nedenfor har vi skrevet 8 grunde til, hvorfor det er Nouw du skal vælge som blogportal.

App
Nouw har udviklet en mobilapp, som gør det let for dig at blogge hvor end du befinder dig. Fra Nouws mobilapp kan du gøre alt fra at designe din blog til at skrive indlæg, som du kan gemme ned på din telefonselvom du ikke har wifi – for eksempel når du er i udlandet. Du kan derudover laveen film direkte i appen og uploade den på din blog.

Du kan får din blog set nemmere her
På Nouw vil vi gerne løfte frem mange af vores bloggere.Derfor har vi en topliste, som gør det nemt at finde forskellige blogs. Vi løfter derudover vores bloggere frem i vores forskellige kategorier og i voresmagasin. Adskillige artikler om ugen retter sig mod vores bloggere, som foreksempel ugens outfits, bloggernes uge og andre historier, som I selv harskrevet.

Vi opdaterer jævnligt med nye funktioner
Vi arbejder hele tiden på at få indblik i jeres meninger om hjemmesiden og dermed udvikle det. Vores mål er at have det bedste blog værktøj på markedet. På Nouw kan du blogge hurtigt og smidigt samtidigt med at resultatet bliver rigtig flot. I vores indlægsredskaber kan du blandt andet lave en collage direkte i indlægget samt redigere dine billeder.

Det er let af få sin blog til at se professionel ud
På Nouw kan du springe kodning over og i stedet for designe din blog helt enkelt igennem vores ”klik og træk” system. Hvordan vil du have din blog skal se ud? Hos Nouw kan du både få en fuldskærmsheader, topmenu, egen tekstboks og et design, der er skræddersyet efter dine ønsker.

Vi skubber hinanden frem
Vi er en portal for alle og Nouw-familien er et velkendtudtryk. På Nouw kan man følge sine favoritbloggere, tagge hinanden i indlæg og alle kommenterer hinanden blogs. Det er fyldt med kærlighed!

Let at overføre din gamle blog
Blogger du et andet sted i dag, er det nemt for dig at flytte din blog over til Nouw. Du kan nemlig importere din gamle blog til os.

Vi er her altid for dig
Har du nogle spørgsmål til os eller vil du gerne dele noget?Vi er altid klar på mailen for at besvare dine henvendelser. Vi får dagligt mails fra vores bloggere omkring siden og diverse blog tips. 

​Oversættelse af: @annelinneaholm 

Forfatter