7 serier att mysa till under mellandagarna

Under mellandagarna finns det tid att mysa framför serier tillsammans med någon du tycker om. Julfilmer i all ära, men vill du ta en paus har vi här 7 riktigt sevärda serier att spana in! Lifestyle - 23

1. Marcella

Genre: Crime
Se på: Netflix

Har ni missat Marcella, en brittisk kriminalserie av samma skapare som "Bron", så är det hög tid att sätta tänderna i den nu! Serien handlar om kriminaldetektiven Marcella i London som tagit tjänstledigt några år för att satsa på familjen, men när hennes man lämnar henne återgår hon till jobbet där hon genast blir inkastad i ett fall som hon tror att hon själv är del av, men hon minns inte hur.


2. Heart of Dixie 

Genre: Drama
Se på: Viaplay

Mysigare än "Hart of Dixie" blir det inte! Den perfekta mixen av roliga karaktärer och en lättsam handling i en småstad i Alabama. Serien handlar om Zoe Hart, en ung och driven läkare som flyttar från New York City till lilla Bluebell för att ta över en klinik.


3. Younger 

Genre: Komedi
Se på: Tv4 Play

Snart kommer den nya säsongen av populära Younger, så om du inte har sett den än så är det dags! Younger handlar om en medelålders kvinna som ljuger om sin ålder för att få ett jobb, och behöver sedan leva sitt liv som om hon vore 26, och inte 40. Många skratt och värme utlovas!


4. Quantico 

Genre: Crime
Se på: Viaplay

Quantico är en riktigt spännande, orginell och beroendeframkallande serie som handlar om Quantico där rekryter tränas till att bli FBI agenter. Någon av eleverna misstänks plötsligt för att ligga bakom den största terrorattacken i New York sedan 9/11.


5. Parenthood 

Genre: Drama
Se på: Viaplay

Ännu mer seriemys har vi i Parenthood som handlar om en fyrabarnsfamilj och deras egna, nya familjer. Här bjuds man på realistiska händelser, älskvärda karaktärer och en massa värme. Det är svårt att inte falla för familjen Braverman!


6. The Sinner

Genre: Thriller
Se på: SVT Play

The Sinner är en relativt ny, galet spännande serie om hemmafrun och småbarnsmamman Cora som är med sin familj på stranden en sommardag och plötsligt och till synes helt utan förvarning begår ett brutalt knivmord på en man som sitter med sin flickvän och vänner lite längre bort. Ingen, inklusive hon själv, vet varför hon gjorde det.


7. Dynasty

Genre: Drama, drama, drama
Se på: Netflix

Skaparen av Gossip Girl har nu satt tänderna i ett nytt projekt: Dynasty! En dramaspäckad serie som är en ny version av gamla Dynasty som gick på 80-talet där vi får följa den väldigt förmögna familjen Carrington.