7 fördelar med att vara singel på sommaren

Är du singel? Grattis! För här kommer 7 fördelar med att vara singel på sommaren.

1. Du kan göra exakt vad du vill - utan att någon hindrar dig. Vill du sticka ut och resa imorgon? Gör det! Vill du dansa på borden? Gör det! Vill du kyssa 10 snygga killar/tjejer på en kväll? Gör det! Nu har du chans att göra allt det där "man inte får göra", för du är singel och det är nu du skapar stunder som du kommer minnas när du är 50 år och gift.

2. Vara spontan och galen med dina vänner.

3. När du är singel kan du hitta en sommarflört. Som du kan hångla med på en gräsmatta, som är lite blöt, men det spelar ingen roll. För det pirrar i din mage och hans läppar är mjuka.

4. Gå på dejter och drick vin. Inte för att träffa den "rätte" utan för att det är roligt att träffa nya människor och nyttigt att sättas i obekväma situationer. Om det blev en misslyckad dejt så är det alltid något att skriva i historieböckerna.

5. Jag lovar dig, förr eller senare kommer du att hitta den rätte. Men innan dess ska du ta tillvara på tiden som singel. Det finns ingen bättre tid på året att vara singel än på sommaren. För alla blir hundra gånger snyggare och härligare.

6. Om man tänker efter så kostar det rätt så mycket att vara i ett förhållande. Nu kan du lägga alla pengar på dig själv istället. Dags att köpa nya läckra klackar kanske?

7. Singlar träffar fler nya människor. Så i sommar kan du passa på att mingla runt och vara härlig mot exakt alla du möter.

Skribent