7 anledningar till varför hösten är så välkommen

Känner du dig redan lite höstdeppig? Det tycker vi det ska bli ändring på. Så därför har vi gjort ett reportage med 7 anledningar till varför hösten är så mysig.

1. Det kanske låter trist men visst ska det blir härligt att äntligen få komma in i lite rutiner igen? Träna, gå och lägga sig i tid, jobba, kunna ligga i soffan på en onsdagskväll och kolla Idol utan att få ångest över att man inte gör något speciellt. För det är under hösten det är helt okej att bara ta det lugnt en onsdagskväll.

2. Vi kan plocka undan alla utslitna jeansshorts och istället ta fram mysiga tjocktröjor. Höstmodet är inte bara snyggt, utan även otroligt bekvämt.

3. Vi har nu tid för att ta hand om oss själva, på riktigt. Fräscha till håret hos frisören, äta bra mat och ha spa-kvällar hemma. Kanske med någon man tycker lite extra mycket om?

4. Hösten innebär nya trender och med det menat - mer shopping!

5. Det är lätt att se hösten som något negativt bara för att sommaren har avslutats, men jag tycker att du ska tänka om. Se hösten som en chans för dig att bli den bästa versionen av dig själv. Sommaren har gett dig tusentals nya intryck, minnen och vänner. Använd det i din vardag för att utvecklas som person. Kom igen nu, det är 4 månader kvar av detta året - hur går det med nyårslöftena? Dags att börja uppfylla dina drömmar!

6. Det är massvis med biopremiärer nu - hur mysigt att äta popcorn, kolla på en spännande film och hålla hand i biosalongen? 

7. Sedan får vi inte glömma att denna sommar håller i sig längre än vanligt. I både Göteborg och Stockholm kommer det att vara 23 grader nästa vecka. Hösten 2016 är varm, med andra ord!

Bilder lånade av @fannyamandanilsson

Skribent