Här har vi samlat all info du behöver veta för att kunna synas hos oss på Nouw magazine.

Veckans Nouw blogg - Är din blogg on top med grymma bilder och inspirerande inlägg? Som veckans blogg kommer alla dina inlägg att synas för bloggarna på Nouw under en hel vecka. Det gör att du enkelt kan nå ut och hitta fler följare! Du får även ett helt reportage om dig själv på startsidan med en matig intervju så alla kan lära känna dig. Du kan även tipsa om en väns blogg som du anser borde vara veckans blogg hos oss. Skicka mail till tips@nouw.com med rubriken "Veckans blogg".

Krönikor - Brinner du för att skriva och vill mer än gärna dela med dig av dina texter? Skicka din krönika till oss på tips@nouw.com med rubriken "Krönika" så läser vi igenom den. Tänk på att läsa igenom dina krönika två gånger innan du skickar in så det inte finns en massa stavfel. 

Veckans Nouw outfit - Har du varit ute och fotograferat din outfit som du är riktigt nöjd över? Varje vecka har vi veckans outfit där vi lyfter fram stora som små bloggare med snygga outfits. Tänk på att bilderna måste hålla hög kvalité samt vara ett aktuellt inlägg (kan ej vara ett gammalt). Skicka din outfitbild till tips@nouw.com med rubriken "Outfit".

Bloggarnas vecka - Har du haft en riktigt bra helg ute på landet, ätit godaste frukosten eller varit ute på äventyr? Skicka din bild och blogglänk till tips@nouw.com med rubriken "Bloggarnas vecka" så kan du dyker upp i nästa reportage.

Veckans bästa metapic-inlägg - Har du skapat ett perfekt kollage i Metapic som du tycker borde uppmärksammas? Skicka ditt kollage och en liggande bild (omslagsbild) i högkvalitet till tips@nouw.com med rubriken "Metapic". Ps, du måste använda dig av Metapiclänkar och inget annat verktyg.

Reportage av bloggare - Du har kanske gjort ett inlägg där du tipsar om hur man redigerar bilder i Photoshop, listar sommarens snyggaste bikinisar eller tipsar om hur man fotograferar när solen har gått ner? Vi älskar att få in tips från bloggare så tveka inte att skicka ditt reportage till tips@nouw.com med rubriken "Reportage".

Glöm inte bort att alltid skriva med din bloggadress i varje mail så vi hittar dig!

Skribent