6 enkla bakis-tips som du inte får missa

Var det en hård kväll igår eller ska du ut på stan ikväll? Här nedan ser du 6 enkla knep som du måste ta del av om du har drabbats av bakfyllan deluxe!

1. När du kommer hem ifrån klubben på natten är det viktigt att du får i dig något att äta. Detta för att nyktra till och få i dig lite energi. Häll sedan i dig mängder med vatten. Alkohol torkar nämligen ut din kropp, som du säkert redan vet om...

2. Hoppa in i duschen innan du går och lägger dig. När du vaknar upp dagen efter kommer du att känna dig fräsch, vilket man annars inte brukar göra på bakfyllan...

3. Standardregeln är ha ett vattenglas vid nattduksbordet och en treo redo att svepa i dig när du vaknar. Gå sedan till köket och ät något. För att få bort illamåendet MÅSTE du äta!

4. Försök att undvik fet mat. Du behöver energi och en pizza kommer inte att ge din kropp det! Försök att käka något energirikt, även fast det enda du vill ha är snabba kolhydrater. Det kommer du vinna på i längden!

5. Aktivera dig! Istället för att spendera hela dagen i soffan och bli ännu segare, ge dig ut på stan med vänner. Sätt dig i solen och bruncha, snacka skit och drick coola.

6. Undvik återställaren. Om du tar den där drinken dagen efter kommer inte din bakfylla att botas, den kommer bara att skjutas upp till dagen efter. Du blir bakfull när promille-halten närmar sig noll, så ta tag i problemet direkt istället!

Har ni några grymma bakis-tips att dela med er av? Skriv i kommentarsfältet!

Glöm inte att ta det lugnt med alkoholen, dricka varannan vatten och hålla dig till en lagom mängd. Lär känna dig själv, hur mycket du tål och inte. Men det bästa av allt är ju förstås av avstå helt =)

Skribent