#Nouw30DayChallenge - Et rigtig godt billede kan blive endnu bedre med lidt tid i en redigeringsapp. Der findes utallige af apps derude, men her har vi listet 5 apps op, som vi synes fungerer allerbedst. Derudover er de alle også helt gratis!

Pixlr – Appen har over 600 effekter til dine billeder, såsom filter og forskellige rammer. Du kan derudover også beskære, fjerne røde øjne, lave collager, justere farvebalance og anvende eksponering, så dine billeder bliver lysere.

Fås til: Android og iOS.

Billedeksempel VSCO @mariellelindahl

VSCO – Muligvis den mest velkendte redigerings app efter Instagrams egen indbyggede redigeringsprogram. Her har du et antal indbyggede filtre og funktioner, men har yderligere også mulighed for at tilkøbe andre filtre. Du kan derudover skabe en VSCO-side, et billede-grid, hvor du downloader billederne direkte fra appen. Som en mini-blog med dine egne VSCO-billeder.

Fås til: Android og iOS.

Snapseed – En redigeringsapp, som giver dig mere frihed og mulighed for at fokusere på detaljer. Du kan for eksempel slørre ting ud, som du ikke vil have eller ændre baggrundsfarven. Du kan yderligere redigere dine billeder med mobilen på stående og liggende, noget som ikke er muligt i hverken Instagrams egen app eller i VSCO (endnu, i hvert fald)

Fås til: Android og iOS.

Instagram – Siden Instagram blev lanceret, er der blevet introduceret mange billederedigeringsapps på markedet, som et alternativ til de indbyggede funktioner i Instagrams egen app. Men efter flere opdateringer og nye funktioner, er muligheden for at skabe flotte billeder i Instagrams egen app forbedret markant! Den er forbedret så meget, at I nogle tilfælde kan den gøre alt det du vil.

Fås til: Android, iOS & Windows.

Billedeksempel Photo Splash @mariellelindahl

Photo Splash – Appen gør det muligt for dig at gøre nogle områder i billedet en anden farve. Se eksemplet ovenfor, hvor billedet er sort/hvidt, men roserne er røde. Desværre findes appen kun til iOS og ikke Android.

Fås til: iOS.

Omslagsbillede: @bymartina