I denne uge har vi fået lov til at snage i Sofie Martines vintergarderobe. Hun er til minimalistiske og klassiske items og så er hun vild med store vamsede striktrøjer. Læs med her og bliv inspireret.

Beskriv dine outfits med 3 ord:
Simpelt, minimalistisk og klassisk.

Hvad vil du ikke kunne være foruden i din vintergarderobe?
Jeg ville ikke kunne være foruden store vamsede strikketrøjer, og specielt har jeg fået erhvervet mig ret mange grå strikketrøjer denne sæson, og jeg er vild med kombinationen grå på grå.

Hvilken farve ser du som vinterens trend?
Uh, altså hvis jeg skal vælge en farve, og gråtoneskalaen ikke indgår her, må det blive armygrøn, lyserød og brun. Jeg er ikke så god til selv at gå i så mange farver, men vil med tiden gerne blive bedre til det.

Hvis du har tøjkrise, hvad er dit go to outfit?
Hvis jeg har tøjkrise, er mine læderlook bukser fra Soyaconcept og en stor strikketrøje mit go to outfit tilført en frakke over et par boots. Det fungerer hver gang med kombinationen af "læder" og strik, og så kan jeg godt lide det lidt rå look over vinteren og mere girly over sommeren.

Vis os din favorit vinterjakke og hvorfor lige den?
Jeg har lige fået ny vinterjakke fra Dolomite, en halvlang dunjakke med lækker pelskrave. Forrige uge da jeg var i Milano, fandt jeg denne råhvide lidt rå bikerjakke fra Bershka, som jeg er ret glad for, da den skiller sig så meget ud fra mine andre jakker i garderoben, og så kostede den kun 300 kr.

Vil du se mere til Sofie Martine? Så kan du følge hende blog her: Nouw.com/sofiemartine