Vi har spurgt Ella Brammer om hvilke 5 outfits der topper i hendes garderobe henover vinteren. Hun er vild med lag på lag og farven Khaki. Læs med her og bliv inspireret.

BESKRIV DINE OUTFITS MED 3 ORD:

Lag på lag, komfortabelt og for det meste ikke så varme igen desværre…

HVAD VIL DU IKKE KUNNE VÆRE FORUDEN I DIN VINTERGARDEROBE:

For tiden må det nok være mine vidde jeans fra H&M som jeg fik på tilbud til ingen penge. De passer til hvert et outfit da de er sorte og så gør det bare noget med de vidde bukseben. Ellers er jeg blevet ret glad for skjorter for tiden, hvilket jeg egentlig ikke har været så meget førhen.

HVILKEN FARVE SER DU SOM VINTERENS TREND?

Hmm, både khaki grøn og beige er to af mine favoritter. Jeg har selv anskaffet mig en del i khaki og også en smule i beige, blandt andet min bamse jakke som jeg går med hele tiden!!

HVIS DU HAR TØJKRISE, HVAD ER DIT GO TO OUTFIT?

den må igen gå til mine vidde jeans fra H&M, hvide velcro adidas sneakers, en trøje/sweather med farve, min sorte Mango faux fur biker jacket og en varm hue.

VIS OS DIN FAVORIT VINTERJAKKE OG HVORFOR LIGE DEN?

Uhh, det er svært at vælge. Har brugt begge mine “bamse jakker” som jeg kalder dem ekstrem meget. Den beige er sindsygt blød og kan altid give outfittet en smule mere farve. Den anden er igen min faux fur biker jacket fra Mango som også har den der bamse jakke vibe, hihi

Kunne du tænke dig at se mere til Ella, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/ellabrammer