Vi har været så heldige, at få lov til at snage lidt i Copenhagen stories gaderobe. Kunne du tænke dig at vide, hvad de to piger ikke kan undvære henover efteråret eller hvilket outfit de tyer til hvis tøj krisen rammer? Så læs med her.

Beskriv jeres outfits med 3 ord:
Det er ikke svært, for egentlig minder vores stil foruroligende meget om hinandens, og derfor sker det ofte, at vi tropper op i tilnærmelsesvis identisk outfit. Så 3 sigende ord må være; simpelt, farverigt og skandinavisk.

Hvad vil I ikke kunne være foruden i jeres efterårsgarderobe?

Blomster, leopard, strik, denim, skind og en masse overgangsjakker. Og selvfølgelig et par geniale sneakers, i efterårets farver. Alle elementerne kan gøre efteråret en tand sjovere.

Hvilken farve ser I som efterårets trend?
Foruden metalliske farver, som er geniale til at pifte ethvert outfit op, så glæder vi os til at svøbe os i alle former for blå nuancer. Det er som om, at blå fungerer til alt og alle. Og så kommer vi nok ikke uden om de brændte farver, som hitter dette efterår.

Vis os jeres favorit overgangsjakke og hvorfor lige den?
Skindjakken har efterhånden overlevet mange sæsoner som foretrukken overgangsjakke. Både fordi den er praktisk og tilsætter noget kant til looket. Dette efterår vil vi gå efter skind i farver, og blandt andet denne bordeaux skindjakke fra Just Female bliver undværlig i garderoben.

Hvis I har tøjkrise, hvad er så jeres go to outfit?
Tricket må være, at gå efter det simple. Ofte kan vi komme langt med et par velsiddende jeans, en t-shirt med print eller en chunky strik. Og hvis så looket tilsættes et par fine snuder eller sneakers, lidt smykker og en læbestift, så burde der ikke længere være nogen krise.


​Følg med på pigernes blog her: http://copenhagen-stories.com