Att ha en bästa vän är som att vara i ett förhållande. Kärleken är oändlig och vänskapen är något av det viktigaste i ens liv. Kika in här för att läsa de 5 tecken på att man är bästa vänner!

1. Ni förstår varandra
Oavsett vart ni står i livet så vet ni att ni alltid kommer att finnas där för varandra. Det spelar ingen roll vart ni befinner er i världen - din bästa vän finns alltid ett samtal bort! När ni sedan ses efter veckor eller månader isär så känns allt exakt som det alltid brukar kännas, som att ni inte varit borta från varandra en endaste sekund.

2. Du kan vara exakt den du är med hen
Ledsen, glad, ångestfull eller sprallig. Du kan vara exakt den du är med din bästa vän. Du behöver inte spela glad när du är ledsen och det viktigaste av allt, hen lyssnar alltid på dig & ger dig råd när livet känns tufft. 

3. Ni står upp för varandra, i vått och torrt
Är någon taskig mot din bästa vän? Då är du där och säger ifrån. Det fina med att ha en bästa vän är att man alltid är två personer i en kris, man behöver aldrig känna sig sådär ensam. 

4. Du känner dig inte hel utan personen
Åker hen bort över en helg? Ditt hjärta krossas och helst vill du bara ligga inne och äta glass. För du vet att ingenting är lika roligt om du inte får göra det med din bästa vän.

5. Ni är ärliga mot varandra
Finns det något värre än vänner som inte är ärlig mot en? Din bästa vän skulle aldrig snacka skit om dig och säger alltid vad hen tycker direkt till dig. Att kunna vara ärlig i en relation är grundnyckeln för att en vänskap ska fungera. 

Skribent