Utmana, utveckla och lek - när det kommer till design i framkant, så slutar aldrig världens favoritsolglasögonmärke att överraska! Årets sommarkollektion från Ray-Ban är något alldeles extra och här har vår Joanna Fingal handplockat sina favoriter.


I samarbete med Ray-Ban


Säsongens Ray-Ban-kollektion sätter standard för en enastående stil med habegär och överlägsen kvalitét. I äkta Ray-Ban-anda, så handlar allt om bågarnas glas.

En innovativ, platt lins-över-båge-konstruktion förnyar och ger ett stilrent perspektiv med en metalldesign: vi introducerar Blaze! Skapad exklusivt för självsäkra individer som inte är rädda för att bryta mot reglerna, omdefinerar denna iögonfallande linskonstruktion tidlösa profiler med färgsprakande energi som utstrålar en ny stil. Skapad utifrån Ray-Bans ursprungliga ikoner: som inkluderar Clubmastern, Shooter, Round och en ny, provokativ feminin kattbåge - inspirerar Blaze fria själar som vågar leva med den för evigt unga själen hos Ray-Ban.

"Jag älskar Ray Bans nya Blaze serie. Hela serien andas verkligen sommar med sina trendiga spegelglas och utstickande nygamla modeller. Glas i turkos, rosa, eller en mer klassisk, feminin modell i brunmelerat, - ja det finns en modell och variation för alla. Jag gillar verkligen Blaze serien från Ray Ban som jag hoppas och tror kommer att blända mig med sitt glas på var och varannan näsa i sommar," säger Joanna Fingal om sommarens kollektion.


Här har Joanna handplockat sina favoriter från Ray-Bans nya kollektion:


RB3581N
Med stoltserande, mörka spegelglas i samtida färger och en nätt, polerad metallram är den helt nya varianten av originalbågen Shooter skapad för de med en urbana och stilsäker stil som önskar något med en twist.


RB3574N
Evolutionen av historiens mest utmärkande form får ett skarpare och mer urbant utseende då Rund får ett platt spegelglas, vilket ger en stilren känsla till den klassiska retroformen.


RB3576N
Fortfarande finns den kaxiga profilen hos originalet Clubmaster, men här tar Ray-Ban ytterligare ett steg och lägger till ett platt spegelglas, som lyfter och ger en bohemisk och urban charm.


RB3580N
Denna båge har en vågad cat-eye-form med sofistikerade texturer. Med sitt spegelglas avslöjas den kaxiga charmen hos trendsettare som gillar att provocera.


Writer
Editorial staff