Vackra färger, varma drycker och mysiga tröjor. Vi tycker att det finns mycket bra saker med hösten. Så mycket bra saker att vi har vi har skrivit en hel lista!


1. Stickade tröjor. Få plagg har samma mysfaktor som en tjock, stickad tröja. Gärna en tröja som är lite för lång i ärmarna, för extra mysfaktor.

2. Varm choklad. Vi dricker gärna mängder av denna dryck - morgon som kväll. Helst med massvis med grädde och marshmallows. Varför välja en topping när du kan välja två?

3. Naturens färger. Att många träd & växter exploderar i vackra och varma färger får oss att verkligen uppskatta att vara ute i naturen. Det är också ett bra tillfälle att ta med en vän och en kamera ut för att fota, bilderna blir helt underbara under hösten!

4. Seriestart. Att alla TV-serier startar igen efter sommarens uppehåll. Vi pausar repriserna ett tag och hurrar över nya avsnitt!

5. Halloween. Att det är Halloween är ju trots allt inte bara kul för barnen. Att karva pumpor och käka godis är kul även för de lite äldre, eller hur? Vi får inte glömma Halloween-fester! Ska du gå på en i år?

6. Mysbelysning. Att det blir mörkt tidigt betyder mysbelysning, varma filtar och hemmakvällar. *kryper upp under en filt*

7. Uppfriskande väder. Att få känna den krispiga och kyliga luften pigga upp under en lång höstpromenad är en riktig energi- och humörhöjare.

8. Framför brasan. Att sitta framför en brasa och känna lågorna värma våra kroppar är något vi gärna gör. Helst tillsammans med någon vi tycker extra mycket om.

9. Äppelfrossa! Höst betyder säsong för svenska äpplen. Ät dem som de är, baka paj eller rosta i ugnen med kanel och socker. Varför inte servera tillsammans med lite vaniljglass?

10. Julen är nära. Vi vet, lite tidigt att tjata om julen. Men, den är ju trots allt inte långt bort, och nu börjar vi faktiskt längta lite…


Kommer du på något mer som skulle kunna platsa på listan?


Omslagsbild: @sarasheart