Da var det onsdag, og det er min tur til å blogge igjen ☺️
Uka som har gått har vært meeeget innholdsrik! Ting har skjedd på privat basis som jeg aldri trodde kom til å skje, men dette kan jeg fortelle om senere når ting har roet seg litt!

Torsdag forrige uke var jeg på jobb som støttekontakt, og da dro vi på Shrek, The musical her i Sandefjord! Fy søren for en forestilling!! De var så flinke, og det var så moro å se dem! Jeg lo så jeg grein flere ganger, og kjente igjen masse fra filmen! Det var virkelig en opplevelse!

Datteren min har vært hos pappaen sin i helgen, så da dro hu mor til Oslo på et treff for slankeopererte. DET var gøy det! Vi spiste på TGI Friday, og dro ut på byen etterpå. Undertegnende ble ganske kanon, og det var akkurat det jeg trengte nå! Er så glad jeg ble med på det, for fikk venner for livet!
Dagene etter har jeg vært ganske så redusert, så det sier vel litt om hvor moro det var 😁
Ellers denne uka har det ikke skjedd så fryktelig mye. Datteren min har kommet hjem igjen, og akkurat nå er hun i barnehagen og koser seg ❤️ Det er litt forkjølelse her i heimen, så vi håper det går seg fort til! Vi orker ikke å ligge syke i lange tider nå!

Nå er det snart Halloween, og jeg er bedt på Halloween fest for aller første gang. Det eneste jeg har er en isbjørn drakt, så om det er noen som har noen tips til utkledninger av klær jeg har hjemme, så er det bare å hyle ut! Har vært inne på tanken med Zombie, eller blodtørstig isbjørn så langt, men er åpen for flere forslag! Den isbjørn drakta kan bli fryktelig varm utover kvelden 😂

Ellers så tar jeg gjerne også imot billige middagstips! Kontoen er skrapa, og er egentlig det hver eneste mnd 😂 Vi begynner å bli litt lei av å spise det samme hele tiden, så trenger noe nytt!
Bare fyr løs i kommentarfeltet 😁

Da, tror jeg at jeg skal ta meg en liten powernap! Ble litt lite søvn i natt, så må få tatt igjen det tapte ☺️
Vi blogges godtfolk! ❤️

Camilla

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Beklager for lite blogging i dag men det endte med at vi reiste en tur ut fordi mannen skulle se etter noe greier også når vi kom hjem så ble det middag og film, så derfor har det blitt lite skriving her i dag. Nå skal jeg spille kort med mannen også blir det vel kvelden her om ikke altfor lenge tenker jeg.
Tenkte jeg kunne dele dagens antrekk med dere.

Jeg kom meg faktisk aldri så langt som til dusjen tidligere heller så det må jeg også gjøre før jeg legger meg, i morgen har vi ingen planer så vidt jeg vet annet enn at mannen skal på et møte også må vi ut å kjøpe nytt toalettsete da vårt er knekt, haha! Ellers ingen store planer for morgendagen altså.
I morgen er det Camilla som skal blogge igjen så da får dere holde dere oppdatert.
Igjen, beklager lite blogging, jeg skal prøve å få ut litt flere innlegg neste uke!
Får nesten sette meg ned å planlegge litt innlegg fremover tror jeg. 😊

Håper dere har hatt en super dag, så snakkes vi neste tirsdag!
~ Marita Kristine.

Likes

Comments

God morgen alle sammen! 🍂
Da var det tirsdag igjen og jeg er på plass, nå er det jo faktisk en hel uke siden jeg var her sist og bloggen vår er faktisk en hel uke gammel i dag.
I dag tenkte jeg at jeg skulle først og fremst fortelle dere litt om hvordan uken min har vært også får vi se ut over dagen hva jeg finner på her, på onsdag så kom prinsessa mi til oss og det var så stas! Vi har virkelig kosa oss hele helgen og det har gått i ett mer eller mindre siden onsdag.
På onsdag etter vi hadde hentet Olivia i barnehagen så dro vi en tur til oldemoren hennes, var en stund siden de hadde sett hverandre så det var veldig koselig, etter en liten stund der var det hjem, lage litt middag, se litt barne-tv også var det jo leggetid på vesla. Resten av kvelden gjorde forsåvidt ikke jeg og mannen så mye, vi så litt serie å la oss relativt tidlig egentlig.

På torsdag var det tidlig opp, levere Olivia i barnehagen og hjem for å gjøre minst mulig på mest mulig tid mens hun var i barnehagen, når klokken nærmet seg 14:30 dro mannen for å hente hun i barnehagen mens jeg laget middag, vi hadde bestemt oss for å ha fiskeboller så da var det bare å hive seg rundt på kjøkkenet. Ble forsåvidt en stille og rolig dag hjemme, Olivia fikk se litt film og vi bare kosa oss her hjemme sammen med hu, så var det leggetid nok en gang og da tror jeg at jeg og mannen begynte å se på den nyeste sesongen av Grey's? Litt usikker men vi gjorde hvert fall det en av disse dagene og det er så spennende altså, elsker den serien!

Så kom fredagen, nok en gang opp tidlig for å levere Olivia i barnehagen, vi hadde avtale med svigerinnen min om at vi skulle komme dit etter barnehage så da var det bare å slappe av, hente Olivia litt senere å reise dit, det sprut regna ute på fredag så det ble bare en koselig inne dag, vi voksne satt å skravla mens ungene lekte, spiste hjemmelaget pizza og bare hadde en skikkelig koselig fredag!
Så var det hjem litt utpå kvelden, stelle og legge lille mor også var det tv titting på oss resten av kvelden, elsker de kveldene med mannen altså, om han ser serie og jeg blogger eller skravler med venninner, det er ganske koselig. ❤

På lørdag måtte jeg gjøre husarbeid for vi skulle få besøk av svigerinnen min og nevøen til Aleks på søndag, så jeg fikk gjort en del her hjemme, etter jeg var ferdig med det så kledde vi på oss tok med oss litt brød og dro til parken for å mate endene sammen med Olivia, det synes hu var super kjekt og hu storkoste seg!
Etter det så lekte hun litt i parken før vi dro hjem og startet med middagen, på kvelden så begynte jeg med maten til søndagen for jeg skulle nemlig nok en gang lage taco kjøttboller, bare at denne gangen var det med kyllingkjøttdeig, og siden vi skulle ut på søndag før middag så måtte jeg starte kvelden før med steking av kjøttbollene, det tok meg ca 2t og 30 min så var jeg ferdig og da ble det bare en rolig kveld resten rett og slett. Snakket en god lang time med Tonje på telefonen da, ble vel mye over en time og tror jeg. 😂

Så var det søndagen da, da var vi våkne rundt 09:30 og skulle hente svigerinnen min 11:30, så ble frokost og film kos før vi måtte ordne oss å reise, vi hadde bestemt oss for å reise til parken denne dagen også, så vi dro å hentet dem så reiste vi til parken, matet endene og ungene fikk lekt en stund før vi bestemte oss for å reise hjem.
Vel hjemme så bare slappet vi av frem til rundt 15 og da startet jeg på middag, så var det å spise også bestemte vi oss plutselig for å ha vafler til dessert, så etter middag og opprydding begynte jeg å steke et lass med vafler, så var det å spise og slappe av litt før mannen kjørte de hjem og jeg dusjet og stelte Olivia til natta, jeg la hun og så sier jeg "natta jenta mi." Og til svar fikk jeg "Natti jenta mi" samtidig som hun holder godt og trygt rundt meg, åååh! SMELTER av den jenta, jeg er så utrolig knytta til hun!

Jeg har fått en del spørsmål om jeg klarer å se på Olivia som mitt biologiske barn, hvorfor jeg får dette spørsmålet vet jeg ikke helt men er vel kanskje fordi jeg er stemoren i hele denne situasjonen og at jeg kom inn i et forhold med barn fra før, og vet dere? Jeg ser mer på henne som et biologisk barn fremfor et bonusbarn, jeg har fått et veldig sterkt bånd til Olivia og hun er ganske avhengig av meg også, er som regel jeg som alltid skal gjøre alt her i hus! 😂 Jeg kommer dessverre ikke til å dele bilder av Olivia fordi jeg vil skjerme henne for sosiale medier. ❤

Så har vi kommet til mandag altså i går, da skulle Olivia til mammaen sin igjen så vi sto opp, kledde på hun og kjørte til barnehagen så hun rakk frokost i barnehagen, synes det er veldig kjekt at de spiser frokost sammen i barnehagen jeg, koselig! Så var det å si hadet til hu og reise hjem, jeg gjorde forsåvidt ikke noen ting men bestemte meg for å gå en liten tur litt utpå dagen i går, ble ikke veldig lange turen da for jeg fikk gallestein anfall på veien så da var det bare å sette seg ned, vente til det værste ga seg og gå fort hjem, har hatt noen anfall i løpet av helgen nå og det er så utrolig slitsomt! Men jeg har lært meg til å "takle" smertene det medfører, men det er forferdelig og jeg kan jo ikke gjøre noe omtrent, bare det å gå ut er en utfordring fordi jeg aldri vet når det kommer. HELDIGVIS så skal jeg operere bort galleblæra 03.01.18 og jeg gleder meg sånn til å bli frisk!!
Så ble klokka rundt 16 så da dro vi for å storhandle, vi storhandler hver mandag nettopp fordi jeg har anfall, det har skjedd at vi har reist for å handle men må reise hjem og til legevakt i stedet fordi jeg har hatt så kraftig anfall, men heldigvis så hadde jeg "opphold" mens vi handlet, så handleturen i går gikk relativt greit.

Kom hjem, pakket ut varer, spiste middag og bare slappet av resten av kvelden i går.
I dag er det tirsdag og foreløpig har vi ingen planer men jeg tror hvert fall jeg bare vil være hjemme i dag! Jeg er rimelig sliten så tror en stille og rolig dag bare er bra, nå skal jeg veldig snart komme meg i dusjen hvert fall, kjenner det er rimelig kaldt og jeg fryser her jeg sitter så da er det greit med en varm dusj, og ellers skal jeg vel ikke noe særlig de neste timene.
Jeg og mannen har snakket litt på om vi skal ha kosekveld her hjemme i dag, bestille kinamat å leie en film eller noe sånt så blir spennende å se hva vi finner ut av iløpet av dagen.

Nå ble dette et litt langt innlegg men det får bare gå, hehe!
Håper dere alle får en super dag så lenge, jeg kommer tilbake i kveld!
Husk at dere også kan følge oss på Instagram under @mafiafruene.
~ Marita Kristine. 

Likes

Comments

det ble litt senere innlegg på meg i dag. og det beklager jeg veldig men jeg hadde en avtale i dag kl 13 også hadde jeg ett kort øyeblikk at jeg stresset for har en annen avtale den 24.10 som jeg trodde jeg hadde bommet på osv. så trodde den timen jeg hadde 24 at den var da i dag , at det hadde blitt skrevet feil på den lappen jeg hadde fått. og jeg skulle ta blodprøver før den timen jeg hadde så ble kjempe stresset at jeg hadde bommet noe veldig på timen . men jeg ringte ned og fikk da beskjed at denne timen var til det og det at det med blodprøvene osv var riktig den 24.10 men jeg stresset da en kort tid. men det ordnet seg :) .

etter timen så ruslet jeg og samboern da på en kafe feiret litt kan man si at leiligheten hans ble solgt og at ting går fremover på den fronten :). så vi feiret litt å koste oss før vi tuslet hjem igjen. og siden vi flytter da 01.11 så ble det til at vi slappet av litt å gikk rett på pakkingen :).
så det er liksom det dagene mine går i fremover det er da pakking og komme meg igjennom det og bli ferdig og heldigvis har vi ikke så utrolig mye å pakke ned men likevel når du egentlig har 100 baller i luften du skal få alt til å gå rundt da blir ting litt tungt og ja ikke alltid like lett.

så må bare beklage da at innlegget om meg og dette kommer nesten like etter hverandre. jeg hadde jo planer men dessverre så ble det litt sånn men regner med å håper selvfølgelig det går bra :) . så midt oppi kall det kaoset så skal jeg ikke glemme å blogge og diverse men ikke alltid selv om hode er med så er klokka å resten med men regner med nå at jeg ikke får noe mer hinder som skal gjøre at neste gang blir lik som i dag.

som sakt så er det jeg som har kontroll på instagram og bloggen hver mandag :) om det er noen spørsmål til meg så er det bare å komme med kommentarer på ett av mine innlegg så svarer jeg når det er min tur da til å ha bloggen igjen .

så med det ønsker jeg alle sammen en riktig fin mandag i drammen i dag har det vært strålende sol og sånne ting så skal ikke klage på været i det minste :D . så skal jeg komme med ett innlegg senere nå :) eventuelt hva for noe sprell jeg skal lage til middag :).

Likes

Comments

Generell informasjon.

* Navn : Tonje Merethe Ibenholt
* Alder : 24.
* Født : 31.08.93
* Bor i Drammen sammen med samboern min Mathias. men er fra Kløfta,Gjerdrum området flyttet til Drammen 17 Februar 2017
* søsken, har en storebror :)
* Flytter snart til Sandefjord med samboern :).

jeg er en jente som er stort sett alltid er blid, jeg har mye på hjerte og liker å være åpen å ærlig om diverse ting :)jeg er meg selv 100% .

men jeg kommer fra Gjerdrum, Kløfta område, men jeg flyttet til Drammen til min samboer 17 Februar 2017 og stor trives men skal nå om ikke lenge flytte til Sandefjord sammen med samboern så gleder meg masse til det nye eventyret som fremtiden bringer :) jeg er arbeidsledig for øyeblikket ikke en situasjon jeg ikke vil være inn i men jeg prøver da mitt beste for å komme meg ut av den, men det er ikke lett for å si det sånn. :)
er det noe dere lurer på ang meg så er det bare å kontakte meg så skal jeg svare så godt jeg kan på det : )

jeg har også en annen privat blogg om folk vil følge meg der også eventuelt :) http://nouw.com/tonjemerethe

så dette var en kort og grei presentasjon hvem jeg var :) som sakt er det noe spørsmål så er det bare å komme med dem :) så skal jeg svare på det så godt det lar seg gjøre :) å det er jeg som kommer til å ha mandags bloggingen med å holde dere oppdatert både her og på instagram :) .

Likes

Comments

Tiden den flyr når man har litt å gjøre. Nå skal ikke jeg gjøre så mye egentlig fordi jeg ikke skal belaste venstre knee. Men jeg har faktisk gjort det litt i dag. Jeg har vært så uheldig å fått senebetennelse i venstre kne. Det er ikke noe godt for å si det sånn.

På onsdag lå jeg i senga, jeg skulle ta en oppdatering på mobilen min. Men når den var ferdig med oppdatering så klikket den. Den startet på nytt som den skal men låste seg på oppstart merket. I går så var jeg på Jessheim å leverte mobilen min, telenor butikken skulle da teste om dem fikk det til på diagnostikk maskinen sin. Men det fikk dem ikke til. Så da måtte jeg sende inn min Samsung a3 2017 modell. Så da måtte jeg låne en låne telefon, jeg fikk da låne Huawei p9. Så da er det låne telefon i hvertfall 2 uker.

Jeg er veldig sliten i dag så er ikke helt meg selv. Å når jeg blir sliten så får jeg smålig vondt i hele kroppen. Jeg har vært ute i dag også. I dag har jeg vært på helsestasjonen, Sing electronisk å hentet premie og jeg har vært på nav.
På helsestasjonen tok jeg andre dose av HPV vaksinen, så nå mangler jeg bare den siste som jeg skal ta i mars 2018.  Jeg anbefaler alle å sjekke seg for livmorhalskreft og ta HPV vaksinen. Jeg håper alle jenter sjekker seg.

På sing electronicks så hentet jeg en musick angel friends som jeg hadde vunnet. Jeg fikk velge mellom Blå, svart eller Rosa. Jeg valgte da rosa. Så gleder meg til å bruke den.

På nav så leverte jeg egentlig bare papirer.

Jeg har ikke noen bilder på denne mobilen så jeg legger ikke ut noe nytt bilde nå.

Men håper dagen deres har vært fin. Så nå i helgen så er det blogg pause fra alle oss. Men på mandag skal dere få bli kjent med ei ny jente.

Ha en fin kveld videre. Også er jeg tilbake om 1 uke. Så da har jeg sikkert mere å skrive om.

-Silje

  • Silje
  • 16 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen.
Da er det fredag og ny blogger som skal blogge for dere. Og dere lurer da sikkert på hvem jeg er og hva jeg gjør.
Så nå skal jeg fortelle dere hvem jeg er.

Jeg er Silje, jeg er 24 år. Jeg bor på Jessheim med samboeren min. Jeg er ei blid og glad jente. Jeg driver fortiden i tiltak fra nav, jeg jobber på kjøkken 1 min unna leiligheten vår. Jeg har ikke fast jobb men er noe jeg skal jobbe frem mot.
jeg har samboer som er 1 år yngre enn meg. eller er vel bare 6 mnd da. For jeg er født i
juli 93 og han er født januar 94.
Jeg har ingen barn, men ønsket om å få barn er der.
Her vi bor har vi ikke lovå ha pels dyr. Men vi kan ha akvarie. Så vi har akvarie, i akvarie har vi 5 fisker. Vi hadde 6 men den ene døde. Vi har to maller, to neontetraer og en kampfisk.
Så her har dere litt om meg. Og er det noe dere lurer på så er det bare å spørre.

  • Silje
  • 21 Lesere

Likes

Comments

Hei hei! Da var det min tur til å fortelle litt om meg selv!

~ Mitt navn er da Veronica Svendsrud Ringvold
~ Jeg er 22 år gammel, født 21.02.1995
~ Bor i Fetsund, men er oppvokst på Blaker (begge i Akershus)
~ Er sammen med en herlig gutt
❤️ Vi har vært sammen siden 04.02.2015 ❤️
~ Jeg er for tiden «arbeidsledig». Jobber på Rema 1000 butikk i helger og er på oppdrag gjennom Manpower i barnehage
~ Jeg har gått 2 år på Bjørkelangen VGS, Service og samferdsel (1SSA) og Salg, service og sikkerhet (2SSA) før jeg begynte lærlingtiden min på et advokatkontor i Lillestrøm. Der fikk jeg fagbrev i kontor- og administrasjonsfaget etter 2 år! Gikk så 4PBA, altså påbygning til generell studiekompetanse på Nes VGS. Etter det begynte jeg på Barnehagelærerutdanningen (Bachelor) ved Høgskolen i Oslo og Akershus! Gikk bare ett år, kan fortelle i et annet innlegg hvorfor jeg ikke gikk lenger enn det).
~ Jeg gikk på fotball og taekwondo før, på taekwondo endte jeg opp med grønt belte før jeg sluttet.
~ Følger litt med på fotball, og da er det Lillestrøm
💛🖤 og Arsenal ❤️ som gjelder!
~ Jeg er også frivillig i Skedsmo Røde Kors Hjelpekorps. Der er jeg med på sanitetsvakter som på fotballkamper osv. og øvelser.
~ Jeg liker å se på TV, lese og se film.

Trur jeg har fått med meg litt om meg selv nå, og jeg kommer til å skrive her på torsdager!

Jeg har da også ansvaret for instagrammen på torsdager
@mafiafruene.

Meg og min bedre halvdel ❤️

  • 23 Lesere

Likes

Comments

Da var det min tur til å fortelle litt om meg selv! ☺️
Jeg heter Camilla, er 32 år, kommer fra og bor i Sandefjord.
Her bor jeg sammen med datteren min på 4 år, og kattene Nala og Nemi.
Lever singellivets glade dager (?), men håper at den store kjærligheten kommer å ringer på døra en vakker dag 😉
Jeg er 75% ufør, men jobber litt som støttekontakt ved siden av, og stortrives i den jobben! Det er så utrolig givende! 😁

Jeg er ufør pga jeg har sykdommen Bekhterev, som er en ledd og muskelsykdom. Dette har jeg hatt siden tidlig tenårene. Det er en utfordring med mye smerter i hverdagene, men jeg kommer meg gjennom dem på ett eller annet vis, alltid!

På «fritiden» liker jeg å holde på med alt som har med bilder/fotografering/redigering/design å gjøre! Har blitt lite av det i det siste, men plutselig setter jeg meg ned og får et kick, og blir gjerne sittende noen timer!

Jeg ble slankeoperert i november 2011, og har gått ned 55kg +/-
Klarer å ligge helt stabilt på vekta, og stortrives med mitt nye liv!

Som person er jeg et veldig stille og rolig vesen. Er ganske sjenert, så det å få kontakt med nye mennesker er en utfordring, men det kommer seg! ☺️

Jeg blir sjeldent sint, med mindre jeg virkelig har grunn til å bli det, men er aldri langsint.

Elsker å lage mat, og sier ikke nei til en utfordring på kjøkkenet. Blir ikke så veldig mye forskjellige retter nå som jeg er alenemor, men når den store kjærligheten dukker opp, er det litt mere stas å kokkelere litt ☺️

Er glad i å se på TV-serier og filmer, så kveldene mine går som regel til dette! Favorittsjangerene må bli komedie og eventyr. Men sier absolutt ikke nei til en god action film heller! 

Tja, da var det vel egentlig ikke så veldig mye mer enn det å skrive om meg denne gangen. Dere vil nok bli bedre kjent med meg etterhvert som innleggene mine kommer, og jeg kommer inn i bloggmodus igjen, etter mange år ute av gamet ☺️

Ønsker alle en superfin onsdag!

- Camilla

Likes

Comments

Herre min så fort tiden går, jeg satt en stund med denne bloggen for det første så måtte alt planlegges med jentene og når jeg endelig var ferdig med bloggen var det å lage facebook side og Instagram konto til bloggen, og etter det så spilte jeg litt kort med mannen, før vi startet med middagen! Nå har vi akkurat spist og i dag ble det brun lapskaus på meg mens mannen spiste stekt ris med egg, skinke og pølse, jeg er ikke helt i form så kjenner det at lapskaus var helt innafor i dag! Ellers i dag så har jeg fått vasket litt klær å ryddet litt her hjemme så nå kan vi bare slappe av og ikke gjøre noe som helst resten av kvelden. Mannen ser på NCIS akkurat nå så da tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg før jeg går i dusjen, også kan det vel hende jeg ser om jeg finner en serie jeg også kan se tenker jeg.
Jeg kommer jo som sagt til å være på bloggen og på Instagram på tirsdager og siden det antagelig ikke skjer noe mer spennende i kveld så tenker jeg at jeg runder av med dette innlegget for denne gang, jeg kommer tilbake neste uke og da har jeg litt mer å fortelle siden det da har gått en uke, hehe.
I morgen er det Camilla som skal blogge for dere og også hun som skal ha Instagram, så jeg gleder meg til å følge de andre jentene også her inne.

Hvis det er noe dere ellers lurer på om meg så kan dere jo bare skrive på mine innlegg i kommentarfeltet så kan jeg svare på det når jeg får mulighet eller eventuelt i egne innlegg neste uke.
Jeg legger nok kanskje ut noen innlegg på Instagram i løpet av kvelden, så følg eventuelt med der!
Nå kjenner jeg at jeg skal komme meg i dusjen, jeg sitter her å fryser så en varm dusj tror jeg blir helt gull nå!
Tusen takk for i dag, vi blogges igjen neste uke og til da skal jeg planlegge en del innlegg sånn at jeg får fylt ut dagen litt bedre.
- Marita Kristine.

Hadde ikke noe annet bilde akkurat nå så da ble det et gammelt bilde. Haha!

Likes

Comments