Jeg har ingen sminkemappe, men en boks! Den inneholder så mye forskjellig at jeg sikkert kunne kastet halvparten av det, men så langt kommer jeg aldri!

Til vanlig bruker jeg nesten ikke sminke, men maler på meg maskara og eyeliner omtrent hver dag. Noe annet orker jeg ikke å styre med 😂 Bruker neglelakk da, om det teller 🙈

Dette er som regel det jeg bruker daglig, bortsett fra neglelakken.
Har vel også noen fuktighetskremer jeg bruker daglig eller ved behov ☺️

Camilla

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da tenker jeg å runde av for dagen, jeg sitter nå å ser Vazelina hjulekalender mens mannen gamer så da avslutter jeg heller litt tidlig i dag tenker jeg. Jeg er tilbake neste uke og da er det jo faktisk ikke mange dagene igjen til jul heller, hehe! 😄
Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre, i morgen er det Camilla som er på plass igjen!
💗
Vi snakkes neste uke!

  • 4 Lesere

Likes

Comments

Dette temaet kan jo bli litt gøy, for dere skjønner at jeg har en lass med sminke og sminkemappa mi er rett og slett sprengt! Men jeg sminker meg veldig sjeldent og når jeg først bruker sminke så bruker jeg ikke en gang halvparten av det jeg har, så her skal dere få se alt jeg har og det lille jeg bruker.

Bilde 1: Her ser dere sminkemappa mi. | Bilde 2: Her er alt jeg har oppi den. | Bilde 3: Her er det jeg bruker, jeg har ikke med parfymen og deodorant på bildet her for det er en selvfølge at jeg bruker det hver dag. Kremen som er på bildet brukes også hver dag men resten er bare ettersom jeg gidder, brunkrem bruker jeg også kun når jeg skal i selskap eller pynte meg litt ekstra.
Neglefil brukes når det trengs og det samme med øyebryn skjærer.

Likes

Comments

Hei alle flotte mennesker!
Jeg er på litt senere enn vanlig men nå er jeg her, jeg har gjort en del her hjemme i dag også har jeg vært en liten tur i butikken så det skyldes altså at jeg er litt sen her på bloggen, hehe!
Nå har jeg nesten akkurat satt meg ned for jeg har rydda litt også fikk jeg plutselig et sånt kikk på at jeg måtte vaske badet, så nå er badet rent og vaskemaskinen går så da får jeg vel si meg fornøyd for i dag tenker jeg. Akkurat nå sitter jeg her med julemusikk på ørene og med masse tente lys rundt omkring i huset, det er så utrolig koselig!
Siden sist har det ikke skjedd så utrolig mye, Olivia har vært her siden onsdagen og på lørdag våknet vi jammen meg til litt snø, så vi måtte selvfølgelig ut å lage en liten snømann før kveldstid og det var så utrolig kjekt for både meg og vesla, vi gikk inn etterhvert men så hørte hun at nabojentene var ute så da fikk hun gå ut litt til før det ble leggetid.

På søndag var vi også ute i snøen og i går dro hun hjem til mammaen sin igjen, så nå er det voldsomt stille her hjemme!
I går så var vi ute å fikk handlet litt og jeg fikk også kjøpt meg to fine nisser, så da ble det litt mer jul her i stua og det var selvfølgelig veldig koselig med litt julepynt, snøen har gjort så jeg har fått ekstremt julestemning og jeg har hørt på julemusikk mer eller mindre hver eneste dag nå, hehe!
I morgen er det Lucia dagen og vi skal på Lucia feiring i barnehagen til lille mor, så da er det opp tidlig for å reise på Lucia frokost, også skal vi se hun gå i Lucia tog etterpå, det gleder jeg meg veldig til og tenker det blir veldig stas!

Vi har et tema som skal ut denne uken også, og mitt "bidrag" kommer i løpet av kvelden, nå er snart første maskin vask ferdig så da skal jeg kjøre enda en også tenker jeg at jeg kanskje skal se en film eller en serie. Tema innlegget kommer ikke om så altfor lenge for jeg vil ikke at det skal bli altfor sent, så jeg skal skrive det nå også setter jeg det sånn at det publiseres automatisk et klokkeslett, så dere får bare holde dere oppdatert.

Planene for uken ellers er ikke store men mannen min skal på lan på fredag så jeg skal være helt alene hjemme en natt, kjenner jeg gruer meg litt til det men det går vel greit tenker jeg! Har heldigvis godt selskap i flere av venninnene mine som har tilbudt seg å snakke med meg på video den kvelden, så jeg gleder meg litt også, det er kanskje bra med litt tid hver for oss og jeg får gjøre absolutt hva jeg vil, haha!
Lørdag var vi egentlig bedt bort men vi får ikke reist dit så jeg skal prøve å lage i stand en skikkelig kosekveld for meg og mannen her hjemme, og håper det blir mer enn bra nok. ❤
Nå skal jeg som sagt gjøre ferdig neste innlegg å se en film eller noe sånt, også avslutter jeg senere i kveld.
Ønsker dere alle en fantastisk kveld så lenge!

Likes

Comments

eg er jente som elsker å pynte til jul :) har leilighet fult av nisser. har 3 kasser med forskjellige til jul som eg alltid tar opp kvart år, elske å pynte , på verandaen so har lyse rundt . so har skilt som står god jul, so del folk ser disse fargane eg har her . 


eg lika å ta julebilder, 2 av dei julebildene eg har er nye , den siste var i fjor . jula har alltid vore spesiell for meg :)

i år ska eg og typen feire i frå kvarandre men det går fint, eg savna virklig so masse med å feire med min familie, 

einaste er at jula er vansklig tema sia då ska du være gla, men prøve gjøre mitt beste, eg ska kose meg, ska til familien til storesøsta mi og feire, drar den 22 til 26 . 4 daga ska jobbe, gledameg til å ha fri litt . savna mamma og pappa min spesielt i jula , sitte ofte om kveldane høre på julemusikk fordi blir so gla inn i meg 


Marita , og Camilla dåkke er godaste personen eg veit om, dåkke betyr masse for meg, dåkke anna kor gla eg er for at dåkke har laga den gruppa og den bloggen, føler eg kan snakke med dåkke om alt ,. digga alle som er i den bloggen her . 

eg er ferdig med dei fleste julegåvene, berre typen som mangla litt til , eg har laga drops i år, sjakkruter og pepperkake og ska lage meir i måra . 

  • 14 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen <3

Da er det fredag igjen og det betyr at det er jeg Silje som skal skrive til dere. Og vi i jente gjengen har bestemt noen temaer fremover så da blir det enklere å skrive også. Og denne ukens tema er Juleforberedelser.

Når jeg gjør klart til jul så gjør jeg egentlig ganske mye. Jeg rydder, vasker og tørker støv, jeg pynter å gjør alt som skal til. Jeg starter alltid med å rydde, jeg rydder da alt som jeg bruker til pynt ellers i året bort. Jeg legger det inn på boden og finner frem julepynten. Jeg tørker støv der jeg skal sette pynten og pynter med en gang. Vi har ikke så mye fint enda så setter frem det vi har til første søndag i advent, jeg henger opp stjerne i kjøkken vindu og i terrasse døra og i stue vinduet har jeg en sånn sjuarmetstake.

Resten av det jeg gjør før jul er å bake litt, men siden vi bare er to stykker å så å si aldri har besøk så baker jeg veldig lite men jeg baker litt. Jeg tror jeg skal lage Serina kaker og noe kjeks men ikke noe annet enn det. Kan hende jeg ser på oppskrift på sjakkruter men ellers blir det vel ikke noe mere.

Jo nærmere jul vi kommer så rydder jeg mere og mere. Jeg vasker og tørker mere støv. Jeg vasker og tørker støv annen hver uke. Altså da tar jeg hoved vasken. Jeg vasker og litt sånn hver uke men jeg prøver å gjøre det skikkelig annen hver uke.

Juletreet blir bert inn 3 søndag i advent, dette for at vi skal ha glede av det før vi drar. Jeg tok ikke av pynten i fjor så treet er fult pyntet i boden. Så veldig lett å ta inn det.

Julegaver starter jeg med som regel når jeg har penger til det og vet jeg har råd til det. Dette fordi jeg da går på tiltak fra nav enda. Så jeg var ferdig med julegaver i november, noe som egentlig er veldig godt. Jeg skal bare se om jeg får kjøpt noe ekstra til lillesøstera mi på 11 som kom et lite ønske. Men ellers er alt ferdig.

Dette er for så vidt det jeg gjør før jul og det jeg gjør i desember.

  • Silje
  • 24 Lesere

Likes

Comments

Her i huset elsker vi alt som har med jul å gjøre! Koseligere høytid enn dette finnes ikke 💕
Vi begynner alltid tidlig med pynting, for å kunne nyte det lengst mulig og få den gode julestemningen!
I år var jeg faktisk litt tregere enn tidligere år, men det er fordi jeg lå syk i forrige uke. Dratt på meg en skikkelig forkjølelse, så er litt redusert enda, men idag fikk vi endelig opp juletreet, til jentungens store begeistring! 😍
Nå er juletreet oppe, og lyser opp stua vår 💕 Det ble litt knot i starten, siden kattene hadde revet ned treet mens jeg var ute en tur, så toppstjerna hadde knust! Men mammaen min kom til unnsetning med en ny! ☺️ Nå er treet bundet fast i gardinstanga 😂
Julegaver er det litt verre med i år 🙈 Har omtrent ikke kjøpt en eneste julegave enda, bare til jentungen. Tror hun kommer til å bli ganske fornøyd hvertfall!
Til helga reiser hun til pappaen sin, så jeg tenkte at når hun kommer hjem til meg igjen, så skal vi pynte pepperkakehus og kanskje bake noen pepperkaker også. Jeg elsker pepperkakehus med MASSE nonstop på 😁🙈 Om det blir så veldig mye mer baking enn dette, tror jeg ikke det blir til i år, men tar det som det kommer ☺️

Når det kommer til kjolen på julaften så finner jeg vel noe innerst i skapet som aldri har blitt brukt tenker jeg 🙈 Er ikke så veldig kjolemenneske, men synes det er greit å pynte meg en gang i blant på sånne dager. Hva jentungen skal ha på seg, aner jeg ikke enda. Fortsatt usikker på om hun skal feire jul med pappaen sin eller med meg i år, så det blir nok et hastekjøp når det nærmer seg julaften☺️

Noe som også hører med til julen her i huset er julefilmer! Elsker å sitte å se på koselige julefilmer på kvelden, og bare slappe av og kose meg! Det eneste som mangler er en armkrok å sitte i!

Håper alle sammen der ute har en superkoselig førjulstid!


Camilla

Likes

Comments

Desember er en av de fineste månedene jeg vet om, jeg elsker denne måneden fordi jeg er ekstremt glad i julen.
Dette året har det skjedd mye rundt meg og jeg gleder meg ikke like mye til jul som jeg vanligvis pleier å gjøre men jeg håper det blir bedre etterhvert.
Jeg må ærlig si at jeg er så utrolig treig på jule ting, ikke får vi pyntet leiligheten fordi jeg reiste fra all min julepynt hos min pappa da jeg flyttet for over 1 år siden og mannen min har forsåvidt ikke vært så mye hjemme i julen og har ikke stressa med å kjøpe noe særlig med pynt og et stort minus her vi bor nå er at vi ikke får lov til å henge opp ting så vi får ikke hatt julestjerner i vinduet og heller ikke noe på veggene og til tross for stor leilighet så har vi egentlig ikke all verden av plass å sette opp pynt.
Men jeg har fått kjøpt to juleduker, jeg har fått opp adventsstake og jeg har fått litt rødt i leiligheten som telys holdere og lys, det hjelper litt på og jeg bruker ekstremt mange levende lys nå i desember måneden.

Når det kommer til gaver så har jeg kun den ene tingen til Olivia i boks, resten er et kaos (handler alltid i siste liten 😂), og har forsåvidt heller ingen anelse om hva jeg skal kjøpe til hver enkelt den eneste vi har klart det er Olivia og der mangler vi å kjøpe en ting.

Baking er heller ikke på stell, herregud jeg ser nå at jeg får en travel måned!
Men jeg tenker at jeg ikke skal bake all verden heller egentlig, jeg vil lage risboller også vet jeg at vi skal ha en bake dag hos svigermor sammen med svigerinna mi og ungene, så det blir kjekt og da får vi med oss det vi lager derfra. Litt mindre mas på meg da med andre ord.
Kromkaker kunne jeg ønske jeg fikk laget men jeg har ikke det jeg trenger av utstyr, brente mandler vurderer jeg å lage for det er jo så ufattelig godt!
Olivia skal ha hjemme dag fra barnehagen på torsdag så jeg lurer litt på om vi kanskje skal lage risboller da, men har ikke planlagt det helt enda.

Kjole til julen har jeg heller ikke funnet, jeg har veldig lyst på en ny kjole men vi får se blir nok en av de gamle jeg har i skapet tenker jeg, Olivia skal være hos oss hele julen så jeg må jo planlegge litt hva henne skal ha på seg også, vi skal feire julen hos svigermor i år også og neste år planlegger vi en svensk jul hos min mamma og stefar.
Nyttårsaften er jammen meg ikke planlagt den heller, så det blir tatt litt på "sparket" tror jeg.
Kan ikke si jeg kommer på så mye mer om juleforberedelser egentlig, tror jeg har tatt med det meste som inneholder julen, årets første julemiddag spiste vi på søndag og det var så utrolig godt!
Vi skal spise kalkun på julaften så det gleder jeg meg veldig til.

~ Hva er dine juleforberedelser?
~ Hvor langt har du kommet med forberedelsene?
~ Gleder du deg til jul?

Likes

Comments

Hei alle flotte mennesker!
Da var det tirsdag igjen og jeg er tilbake, det er jo ikke bare en ny uke men også en ny måned vi er allerede inne i den siste måneden av dette året og det er jo faktisk litt sykt, tiden den går så utrolig fort og jeg aner egentlig ikke hvor dette året har tatt veien. Blogg planene mine for denne dagen er ikke planlagt som alltid så jeg kommer til å ta det litt som det kommer, men jeg vet at vi hvert fall skal ha ett tema ut denne uken, kanskje to. Så dere får bare følge med i løpet av dagen.
Selv har jeg nesten akkurat kommet hjem fra butikken, jeg kan ikke skryte av så voldsomt med julestemning her i Sandnes da bakken er grønn, det blåser og regner så det er veldig kjedelig, men har et lite håp og ønske om litt snø til jul, har hørt fra de som har bodd her i alle år at de nesten aldri får snø og det er seriøst så kjipt!
Ellers har jeg ikke store planer for dagen altså, skal vel snart lage litt middag mens mannen gamer litt også skal vi se håndballkamp i kveld, det gleder jeg meg til og det er når håndballen begynner at man vet det nærmer seg jul!

Som dere kanskje vet så er jeg Lillestrøm supporter og de tok jaggu meg cup gull i helgen, fy søren for en kamp altså! Ble helt satt ut jeg, haha!
I morgen kommer prinsessa mi hjem igjen og jeg gleder meg til 5 dager sammen med henne, hun har fått dilla på Jul i blåfjell så jeg regner med at det kommer til å gå i det her resten av uken, i tillegg så har henne adventskalendere her som hun må åpne. Så jeg gleder meg masse, kanskje vi skal få bakt litt til jul også?
Temaet som kommer senere er "juleforberedelser" så jeg gleder meg til å dele det med dere og håper dere kan dele deres forberedelser med meg. 🎅

Nå skal jeg som sagt starte på middagen så kommer jeg sterkere tilbake litt senere.
Håper dere får en super kveld så lenge. ✨

Likes

Comments

1 . ville kjøpt meg leilighet

2. gifte meg min kjære :)

3. Tur til Ney york med ei venne gjeng og shoppa

4 . Skaffe med hund sia eg er so gla i det, og katt :)

5. gått på største fjelletoppen i norgeelska den bloggen og gruppa vår :)

looove you all :D

  • 58 Lesere

Likes

Comments