Jag kan inte säga något om det just nu då vårt liv består av.

1: städa plocka i gamla huset Arvidsjaur
2: städa plocka och ställa i ordning i nya Lycksele
3: jobbet
4: vaken till 2-3 på nätterna kliver upp allt från 6-8 på morgonen
5: Mat och handling

Det känns alltså inte som något liv jag lever i. Sen när man vill göra det mesta själv både för att N inte får och för att jag vill ha det på mitt sätt! Sen när barnen inte hunnit börjat ordentligt ( bara en som är inskolad i Lycksele) så blir det inte så mycket nytt. Ja när vi går ut med hunden, men den senaste tiden har jag fått mycket hjälp med henne, och det är jag jätte tacksam för. Skulle jag ha det också så skulle jag inte hinna något då vi också ska göra mat åt barnen och hinna roa dem och ge dem uppmärksamheten som de vill ha. (Vilket inte alls har blivit så mycket)

Men nu är det inte mycket kvar som ska fixas hemma. Lite grejs är det ju men så är det ju alltid. V44 så ska jag skola in G och V45 ska jag skola in C sen får jag se om vi behöver OB dagis inte för att de ska sova där utan för att jag jobbar vissa kvällar och helger. Då N inte får vara med dem själv pga sjukskrivningen osv så känns det som ett bra sätt att lösa detta på. Vissa kvällar kommer bli sena men dem kommer ändå få sova hemma.

XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

börjar med att jag försov mig jag trodde att jag försov mig i en halvtimme men vaknade prick då jag började. Hade haft en lång natt men ringde och skulle skynda mig inn och sen började dagen!

När jag väl är där så får jag vet att jag fått en tjänst på 75% men jag skulle inte hänga läpp över det för det skulle komma ut fler tjänster sen. Alltså är det min första rad på ett jobb. För mig känns det väldigt speciellt och jag kan för en gång skull vara stolt över mig själv! Visst är man timvikarie så får och kan du jobba 200% om du orkar med det själv, men du vet ju inte med säkerhet om det blir så från månad till månad! Så att få en tjänst känns faktiskt ganska mäktigt! Blir ju även lite vuxenpoäng på detta!

Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det att hoppa i sängen för imorgon har pojkarna klassfotografering här i Arvidsjaur som vi nyss kommit till!

Önskar er alla en bra natt och en super bra morgondag 🤗

XOXO

Likes

Comments

Efter olyckan så har allt tagit en vändning, ibland känner jag att allt är kört och ibland känns det som inget hänt. Men någonstans dör inne kommer jag på mig själv och inser att detta är vardag för oss och när jag ser dig och barnen så känns inget så omöjligt längre! Med er klarar jag allt, så länge ni mår bra så mår jag bra! Du gör allt för att det ska bli så bra för oss som det bara går, möter upp med efter jobbet och tar väl hand om oss (inget jag någonsin skulle kunna misstro) Du är mitt livs kärlek,  bästa pappan till våra barn, bästa vännen en kan önska sig, ja du är helt enkelt den absolut bästa mannen jag vet som någonsin existerat ❤💋 Varför jag skriver detta är för att du får för lite uppskattning och jag lätt glömmer vad du varit med om och vad du alltid gör och gjort för oss 💋💕 Hoppas att jag är hälften så bra som du 💞😙

XOXO

Likes

Comments

Vi börjar detta inlägg från i söndags. Vi försökte hela helgen lägga all tid på bara barnen men det var riktigt svårt för mig, när jag ser hur ofixat det mesta är här hemma, sen gick det inte att vara ute i spöregnet. Men i söndags så gick vi ut och då såg jag inte vad som behövde göras och då kunde jag slappna av, leka med barnen och mys med dem tillsammans med N i en liten lekpark. Vi passade även på att åka förbi graven då och lämnade två änglar som barnen köpt dit.

Igår måndag blev det lite små fix men mest roa barnen då N sov, och E hostat hela natten. Kl 17 gick jag till jobbet och sen 22 kom fina N och mötte upp mig tillsammans med vovven så klart. Hon verkar också trivas här hemma. När jag kom hem så blev det att äta middag och sen försöka stöka iordning några kartonger och den rena tvätten men hände inte så mycket då jag var så trött. Hoppade in i duschen och sen lade vi oss. Somnade typ på studs och sen vaknade jag i morse då pojkarna väckte mig kl 8, men fick dem att mysa fram till 9.

Så idag efter kl 10 gick vi ut och lekte på gården där även barnens kusin V var och lekte. Det var så kul att se han då vi nu inte träffat han på väldigt länge! Älskade gullunge ♡ Barnen var lika glad att se han som vi vuxna var. Efter att vi varit ute och lekt så gick vi in för att göra lunch. Nu ligger vi i sängen och försöker få våra över aktiva (Sen lunch = Sen vila. Snart ska jag iväg på jobb igen 17-22, men ikväll blir det tidigt då jag jobbar 7 -17 imorgon.

Hoppas på att hinna fixa något här hemma innan jobbet. Men som det verkar nu hinner jag inget mer än att mysa med tre vilande troll.

Söndag ute lekparken, söndag ute vid graven 💖

Tisdag ute lek idag med alla barnen.

Måndag r jag kom hem från jobbet och barnen sov.

XOXO

Likes

Comments

Var tänkt att vi skulle ut på nästan timmes långa promenader men blev bara ut med vovven runt kvarteret ungefär. Lika nöjda var barnen ändå! Dem har även bakat med pappan i huset både äppel paj och chokladbollar. Pajen åt vi till efterrätt (någon timma efter)till middag blev det kyckling klubbor med ris, beasås och grönsaker! Var faktiskt fina N som satt med barnen och gjorde det, medan jag fixade iordning i deras rum, då jag vill ha det mesta i ordning då jag jobbar till veckan och ska även till Arvidsjaur igen.

En massa färdande men det blir så när man måste vara lite smått spontan och snabb!  Nu är det dags för dusch och sen sängen, imorgon blir det en riktig dag med bara barnen ♡

XOXO

Likes

Comments

Stör mig mycket på folk som tror att dem vet allt. Speciellt de som inte ens finns i ens liv tror sig veta en hel del. Samma sak med de som inte är föräldrar som tror sig veta allt rätt och fel!

Alltså på riktigt ta och bry sig om sig själv istället för om andra. Varför jag väljer att göra si istället för så drabbar inte dig. Den eller dem som drabbas är jag och min familj. Då har det ingen betydelse om det är något negativt eller positivt som händer. 

Tur att det är starkt bevisat att jag klarar mig långt längre än vissa! Med eller utan hjälp. Bort från dig det ska jag, så långt det bara är möjligt. Så less folk som på riktigt tror att de vet vad dem talar om, fast de egentligen inte har en minsta aning!

Erkänner att alla mina val inte varit de bästa, men inget som mina barn eller min familj har tagit någon som helst skada utav. Den enda som verkar ha tagit någon skada utav mina val är ni andra som inte är inom min familj och tror sig veta allt. Även ni som bara ska ha något att klanka ner på skulle jag vilja ha råd av någon jag inte känner då lovar jag att jag kommer fråga vad ni tycker eller någon random på gatan, och om jag skulle ha lyssnat på detta råd det är en helt annan fråga!

Så skrattretande att jag tror jag börjar få jävligt synliga magrutor nu på bara några minuter 😂😂

XOXO

Likes

Comments

börjar jag känna mig lat och mindre stabil och flexibel = även kallat snygg! Ja Ja du kankse tycker att jag är det, men det är ju inte bara det som det handlar om utan vad jag känner och mår!

Måste skynda mig att fixa allt här hemma i gamla huset och de som ska fixas hos min älskade familj i Arvidsjaur. Sen hoppas jag att jag hittar tillbaka till min vardag med familj jobb träning och hobbys. Barnen/ familjen är självklart men klart att jag ändå skriver det, det ser jag även till att alltid hinna med. Jobb ja som det ser ut nu så verkar det bli nästan bättre än jag någonsin kunna tänka på! Träning ja klart jag bär saker osv men det är fortfarande inte bara styrka och så jag är ute efter utan kondition och mitt allt mående som blir bättre av min träning. Hobbys ja det har jag inte prioriterar på läääänge, men ska verkligen få igång det inom en snar framtid.

Det bästa är att mina hobbys går att göra med barnen 😍🤗

Nä men de var de tankar jag hinner med just nu för nu är det dags att försöka sova och få sig upp i tid imorgon. Då det är dags för E på 6års/förskoleklass dag två! Hon tyckte att det var pirrigt och var väldigt blyg men det gick hur bra som helst. Hon skickade hem mig och sa att hon ville vara själv. Imorgon blir hon själv  (utan mamma) hela dagen fram till kl 14 då hon slutar, sen helg och efter helgen blir det första dagen på fritids. Det kommer också att gå bra, hon är så framåt och när nervositeten och blygheten släppt då är det inget som hindrar henne.

Nä men nu är det verkligen dags att sova!

XOXO

• Juste barnens önskelista (enligt mamman och pappan som insett att de har alldeles för mycket leksaker)

Likes

Comments

Det var 2 veckor sen vi flyttade hit och tycker fortfarande känns som vi har alldeles för mycket kvar för att vara färdiga! Känner mig ivägen och som inget blir färdigt. När ljust väl syns kommer med grejer och mörkret faller åter. Saker fras hit och dit och tillbaka igen.. Kankse så det blir när man flyttar mil ifrån det man är van vid.

När allt landat och det blivit en riktigt vardag då tror jag att allt blir som vanligt igen. Men vägen känns lång mycket pga min depp period och pga allt stök som ska hinnas med mellan allt. Gärna på 900000000000 ställen samtidigt!

Imorgon upp innan 7 helst så jag och E hinner fixa innan hennes besök på nya skolan. Spännande dag imorgon alltså!! God natt

Likes

Comments

Alltså jag måste skryta lite om min grupp på jobbet! Så härliga människor, 2 av dem har jag klickat med riktigt bra och det är så jävla kul!! Visst finns det lite brister osv men det gör det överallt, men har nog inte känt mig så här hemma på ett jobb någonsin!


Visst är det jobbigt att kliva upp före 6 (som jag egentligen måste för att hinna andas) men iallafall innan 7! Men med dessa underbara människor som kommer bestå av mitt arbetslag är det fan värt det.

N han är på väg hem så inatt någon gång kommer han och lägger sig in till mig. Imorgon blir det städning av hela hemmet i vanlig ordning, umgås med barnen och älskade mannen och de andra i huset, sen blir det att jobba ett inskolnings pass från 15-22.

Sen har jag bara ett 7-17 pass kvar på fredag, och sen är det helg! Då blir det att åka till Arvidsjaur för att vara med min mamma pappa min syster och bror. Blir även klipp och färg av håret (barnen ska klippas och jag ska färga utväxten) Vi tänkte att gå ut och umgås med nå vänner men vi bägge känner att det är onödiga pengar just nu och vi har inte ens ett sug efter att festa. Vi tänkte se film och mysa men då det bara var 3 av 4 som ändrade planerna så blir det inte heller. Men kan vara skönt att inte alltid göra något.

Men så jag orkar upp imorgon och inte förstör sömn rytmen så ska jag ta och sova nu. Hoppas att ni haft det bra och har det bra! Det kommer bli mer inlägg nu åker börja lägga sig. Lite (eller en hel del) saker kvar men det kommer gå undan när man är här på mer hel tid än nu, då vi måste till Arvidsjaur, för huset och skola/dagis.

XOXO

Likes

Comments

Var hur trevliga och roliga människor som jag kommer ha som kollegor. Det känns så kul och bra på det nya jobbet.

När jag kom hem på rasten så sov pojkarna  lunch och E lekte med hennes farbror R. Sen innan jag skulle fara så väckte jag C då han bara får sova i 30 min, hann även klä han då han fortfarande sprang runt i kalsonger.

När jag kom på jobbet satt jag och läste en massa papper om de mesta viktiga papper. Sen efter att jag slutat och kommit hem blev det att bädda min säng, vika tvätt och stoppa in de i garderoberna och sen bädda C s säng. Klä G som fortfarande sprang i blöja och kalsonger. Efter det gick jag ut med hunden som råkade olycka sig, när jag kom in igen blev det att baka med de tre stora barnen. G fick smaka men inte baka.

Nu håller jag på med potatisen då S redan gjort färdigt skinkan. Hoppas att ni haft en bra dag snart är det middag här och efterrätt sen blir det att sova då jag börjar imorgon kl 7, så blir upp kl 6 imorgon igen!

XOXO

Likes

Comments