Så less på att de alltid ska vara något som är fel. Men påpekar jag något då är det ingen som bryr sig. Sjukt less på att det alltid ska vara något och att man ska känna sig värdelös osv.

Skitsamma vi har fått lägenheten och flyttar snart - så skönt! Längtar precis som barnen och N. Det är så mycket som är fel och jobbigt. Jag har gett upp jag orkar inte mer. Mina barn ska ha det bra, och vovven så klart, sen skiter jag i allt annat. Mitt glas har blivit rågat så kan inte låta det fortsätta. 

Vi vet inte om exakt när vi får flytta in, men vi ska prata med dem som bor där nu och hoppas att vi får flytta in snabbare annars måste vi bita ihop till den 1a April....!!!! Men det har ju gått hittills och jag tror det går i ca 2 mån till.

Vi är inte perfekta men jag är noga med städning osv och att var sak har sin plats. Men en kan inte göra allt men en kan göra något. Dock kan de bli alldeles alldeles för mycket...

Idag jobbade jag från 10-22 med 2,5 h rast plus att jag flexade ut 30min innan jag egentligen skulle göra. Har inte hunnit vara med barnen så mycket men vi alla sov till 8 - 9.30 - så skönt!!! Jobb imorgon med 12-22 sen är jag ledig i ca 5 dagar och det känns så skönt!

XOXO

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag:

Jag är en tjej på 23år har allt man/jag kan önska mig. Trotts en hel del motgångar och andra saker som gör det jobbigt! Jag tänkte att jag skulle göra en ny presentation där det är lite nytt och om i princip allt.

Älskar/gillar: mat, foto, pyssel, familjen (självklart) jobb, skräckfilmer, utelivet, sex, retro, rockabellas/rockabilly, hundar, hästar,

Hatar/rädslor: mörker, småkryp, mest myror och små saker som flyger. Lögner, tidiga morgnar,

Förutom det så har jag problem med humörsvängningar (ingen diagnos) tror/vet att jag har depressioner, ångest ja med andra ord psykisk ohälsa. (Har planer att när det lägger sig med alla andra saker att prata med någon, bara inte kommit dit ännu)

Lever med min fantastiska familj som får mig att resa mig upp varje gång. Dem jag lever för, för utan dem skulle jag inte vara jag. Som liten var jag en glad sprallig tjej som var öppen för alla, idag är det inte på samma nivå. Lätt för att lära känna folk och oftast få en bra kontakt med dem, och ger ibland på tok för många chanser trotts en massa knivar i ryggen.

I tonåren hade jag en mild grad anorexia fick även en diagnos dyslexi. Gick i samma klass i ca 7år, bytte skola pga mobbning. Svår tid men har klarat mig så jävla bra och skulle inte byta detta mot något alls (ja kanske några av alla 1000000 motgångar som vi på något sätt fått) När jag var 13 år började jag röka och snusa. När jag var 16 år blev jag (och N) gravid(a) det var lilla E. Där var det en hel del svåra stunder men här är vi idag tillsammans allihop plus att vi är fem stycken och med vovven är vi sex stycken.

Gick gumnasiey i tre år med ett avbrott mellan 1an och 2an, samma period som det blev ett nytt gymnasium. Så har inte fulla gymnasie betyg men tog studenten och några veckor efter kom C som jag bar på. Blev hemm med han i ett år sen hoppade jag på en lastbilsutbildning komvux som var ca 6mån (8 med hem-studierna) I december samma år var jag utbildad lastbilschaufför (körkort och en massa teorier och ptaktiska utföranden) Sökte som ett psyk efter jobb både inom lastbil och andra arbeten. Men i samma veva så fick vi reda på att jag var gravid och vi väntade vår tredje - lille G. Efter ett tag blev jag timvikarie inom förskolorna i Arvidsjaur. Hann jobba i ca tre månader sen kom han. Ca två år senare flyttade vi till Lycksele för att komma ifrån all skit i Arvidsjaur. Nu är vi där vi är och jag trivdes inte i Arvidsjaur men måste erkänna att det är bättre än Lycksele. Fast jag har hittat världens finaste vänner L J och A. Bor fortfarande hemma hos min svärmor men söker helatiden nytt och ett passande bostad. Sen får vi se om jag får förlängt på mitt jobb, då jag inte alls har en tillsvidareanställning utan en tidsbegränsad anställning.

Han:

Vi träffades 2010 och för mig var det kärlek direkt (lite fjortiskär med då jag blev "kär" i han på bild) Fick kontakt 2009 via en kompis och sen dess skrev vi till varandra och för mig kändes det pirrigt och nyfiket - jag kände mig (vad jag trodde då) kär! När vi träffades för första gången kändes det förbjudet pirrigt- kände mig ännu mera kär och lite olydig (vet inte riktigt hur jag kunde känna det) När jag kom till han för första gången kändes det pirrigare än någon annan gång.

Insider information: Han hade mig som ett ligg sen skulle han inte ha kvar mig max en vecka hade han sagt. Men då efter den helgen så föll han för mig och sen dess har hans kärlek bara vuxigt.

Vi skrev som sagt konstant sen dag ett, träffades första gången i Arvidsjaur max 15min. Men kände mig ändå löjligt kär och gjorde en kärleksvidio på youtube till honom! 😂😶 Hahah sa ju att jag var fjortiskär i han. Helgen jag åkte till honom var alla hjärtansdags helgen, han bodde i ett hus i Jörn med hans bror och kompis. Dem var inte där just denna gång. Men däremot hade han sina 2 andra kompisar, J som han fortfarande umgås med och är gudfar till alla tre barnen, sen R som inte finns med i vårt liv längre pga lite saker som inte är mellan mig och andra så det lämnar vi.

Efter helgens slut med massa mys och sex, ja då var det dags att åka hem. Nästa gång vi träffades så fick N åka med min pappa själv ifrån Jörn, då pappa jobbar i närheten. Min syster hatade honom, hon har en x språkstörning och andra saker som gör det lite svårt för henne, för att hon tyckte att han tog mig ifrån henne. Men det gick över efter några månader. Nästa gång jag åkte till honom så följde jag med pappa innan jobbet och fick vara där tills att han slutade då han hämtade mig igen. Då var det första gången jag fick träffa hans familj, ja iallafall endel av den. Han har 10 syskon med samma föräldrar till alla, jag som tyckte att min släkt var stor! Dem som var hemma när jag kom dit var hans mamma och pappa och hans 5 yngre syskon och hans näst äldsta bror D hans fru och hennes dotter.

Hans små bröder var kankse 9 och 3 år (vet inte exakt) han som var 9 Jo sa att han skulle sno mig när han blev 15 😂 och den andra lille Ri var livrädd för mig till en början sen släppte han mig inte och "gifte" sig med mig🤣 Barn är allt för söta. Hans tre små systrar var 15 Na 13 Jo 10-11 Pe och dem var också lite avvaktande till en början sen blev jag väll intressant och fick 100000 frågor på mindre än en sekund 😅

Hans mamma och pappa verkade gilla mig från första stund och av har jag fått höra att hans pappa sa att jag var den bästa som N någonsin haft. -Bra betyg! 😁😂 När vi hade vaknat så sov fortfarande NaN drog med mig till hennes rum och så väckte han henne. Även hon verkade tycka bra om mig, och samma dag så fyllde hon 15 år.

Samma år när sommaren kommer åker han ner till Stockholm med två av hans andra vänner, men jag hade krav att han skulle måsta vara hemma till vår 6 mån dag! Det gör han också hur gulligt är inte det?! Men hade jag vetat att jag skulle någon vecka efter också åka med mina föräldrar så hade jag inte varit så krävande, försökte göra allt för att få stanna men fick inte. Så vi åkte var borta i ca 3-4 veckor och kunde inte alls komma hem på vår 7mån dag!

Inann vi åkte ner så körde vi för att lämna N hos sin mamma och pappa, där vi blev en stund. Efter att vi kom hem ifrån Stockholm frågade jag(kan ha varit tidigare också) om N fick flytta till oss, mina föräldrar sa ja men trodde tydligen att det bara var över sommaren. Gick i skolan trotts att han låg kvar i sängen hemma.

Sen fick hans bror Ds hund valpar och jag blev såld. 😍 Efter ett tag sa mamma att jag fick välja en som vi skulle ha tillsammans - som blev min vovve enbart min L.

Kring påsk fick jag träffa Ns store bror J och vi drog på fest så här osminkad och i nå mindre fina kläder, ja N fixade sig och hans bror och kompisen B. Tror jag är bland de få som inte brydde sig super mycket just då men idag skulle det aldrig hända. Innan vi kommer fram får jag ett samtal om att min gammelmorfar gått bort. Hade inte någon möjlighet att få mig till familjen då vi var halvvägs till festen och jag inte alls kunde säga var jag var till mina föräldrar då dem inte skulle tillåta mig att dricka överhuvudtaget och speciellt inte då och där! Sörjde så klart inom mig själv tills droppen för mycket alkohol kom och alla känslor med det.

Sen vaknar jag upp i en säng och mår skit N kom och väckte mig och sa att vi skulle åka hem. Mitt i natten full i en full bil och någon som körde full och utan körkort (fick jag höra efterråt) N ville ha sex där och då vi var 4 i baksätet men det gick inte. Nog hade det varit en upplevelse men vi var bägge alldeles för fulla. När vi kom hem så åkte kläderna i tvätten och endel i soporna ville inte ha kvar dem efter mitt spykalas.

Vovven som vi köpt hämtade vi när det var dags och det var ett bra tag in på 2011. Hon var (är i himmlen sen snart 2år tillbaka pga höft problem) världens finaste snällaste och duktigaste lilla anstaf, bordicolli och labrador korsning. 💕 Vi levde i valp bubblan ett bra tag efter att vi hämtat henne och fick henne perfekt, då upptäckte vi att jag var gravid! Hade allt planerat och hela livet framför mig. (Ångrar det inte nu när jag vet vad jag har) När detta upptäcktes bokade jag tid till ultraljud för att se hur länge jag hade gått för det kändes så konstigt när jag började blicka tillbaka till december ungefär, kräkningar på morgonen i ca 3-4 dagar, vilket vi alla då trodde var magsjuka/vinterkräksjuka. Ultraljudet visade vecka 21 men dem ville kolla en gång till med den större ich det blev redan dagen efter vecka 23! Då var det bara börja planera och fixa.

Innan ultraljudet så fick jag många - ta bort det är bara ett embryo, du är bara ett barn och barn kan inte få barn, du kan inte ens ta hand om dig själv. Där och då och fortfarande är jag emot abort senare än en vecka! Himla tur det då jag har världens finaste och vackraste barnen!

Sen vet ni ju allt de där med skolan och så, innan jag blev jag gravid med C så fick jag ett missfall och så gick min gammelmormor bort! Jag gick skola på heltid och mådde psykiskt dåligt började gå till en beteendevetare men backade rätt fort då hon hade mer koll på mitt liv än jag själv.

Skolan tog jag mig igenom till slut gick på balen med N och E och magen i vädret vilken upplevelse trotts noll alkohol dock tyckte jag att det inte var så mycket ös som jag föreställt mig. C kom 4-5 veckor efter studenten och sommaren var den varmaste på länge. I augusti åkte vi till Stockholm jag barnen N mamma pappa och syskonen. Det var hur underbart som helst dock alldeles för varmt för barnen. Sen kom G när efter min lastbilsutbildning 3 dagar efter Cs födelsedag.

Förra året fick N sin tillsvidareanställning och i maj var han med om en olycka på jobbet. Sen dess har han inte kunnat jobba. I Juni samma år gjorde jag en bröstoperation och vi blev med T (hunden). Jobbade så mycket jag kunde under sommaren, men efter sommaren blev det vikariestopp och jag blev helt arbetslös. Tills jag fick nys om hemtjänsten i Arvidsjaur, som även denna var en timvikarie anställning. Så när jag fick nys om detta jobb och fick en 100% tjänst, dock fortfarande tidsbegränsad men ändå. Så gick det inte att tveka, speciellt inte när vi skulle få bo billigt och ha det bra. Blev inte riktigt så som vi hoppats på men som sagt vi söker hela tiden efter annar mer hållbart boende.

Hade jag inte träffat L J och A så hade jag inte brytt mig då vi började ändra planerna till att flytta tillbaka till Arvidsjaur. Men nu känner jag hopp om en lite längre framtid här. Bara annat boende och en längre anställning så fixar det sig.


Här har ni även bilder på mig sen 2011 🤣 vilka förändringar man gjort.


Likes

Comments

Klev upp kring 6 tiden och mötte L efter vägen och vi gick mot jobbet. Det har för min del varit en sjukt jobbig dag, varit så trött och känner att vädret inte gör det bättre för att må bättre och vara pigg. Tog mig igenom dagen och efter jobbet kom N och hämtade upp mig och L tog över mitt sista besök på jobbet. Vilken vän och kollega!!

Hon visste något jag inte visste, att jag och N skulle kolla på ett hus. Det var så fint och kändes hur bra som helst men tyvärr alldeles för dyrt för oss just nu. När vi kom hem så satt barnen och åt middag och blev så glada att jag var hemma igen.

Kl 21 somnade barnen efter en massa bus och lek, dem somnade otroligt fort. När kl slog 22 mötte jag och N upp L på jobbet sen följde hon med oss hem och hade lite lördags mys till Johan Falk. Nu har hon just gått hem medan jag och N la oss i sängen.

Imorgon är det dags för jobb igen 7-22 rast mellan 12-17 kommer nog vara minst lika trött då som idag soeciellt när vädret inte alls vänder. Min termometer står på -26 och det stiger bara mer. Men man säger ju att cash is king så 😊

Sen känner jag att det är kul och skönt med lite andra saker som att umgås med vänner och mysa i soffan. Eller något annat kul! Frågade även L om vi skulle börja träna och peppa varandra så hoppas att vi får in prioriteringar till det också.

Nä men nu ska jag sova 😴😪

XOXO

Likes

Comments

Igår följde jag med en kollega till hennes kompisar för en liten tjejkväll. Blev inte som någon kväll varit tidigare, nog inte känt mig så "hemma" med ett par vänner. Helt sjukt vad vi hade det kul och vi liknar varandra till en liten del. Intressen, humor, samtalsämnen, och massor med andra saker som gör att det känns som vi är lika. Blev en antingen mycket alkohol men ångrar mig inte alls.

Sovit längre idag och lite kass i magen men det är ju som man brukat vara dagen efter. Så sjukt glad att jag fått tre likasinnade vänner. L ringde till mig idag och ville umgås en stund och det var inte någon skillnad alls inte heller hos A när vi for dit med nå saker och hämtade L s saker. Upptäckte vissa sidor hos mig som jag  inte  sett tidigare. 

N kom förbi och umgicks med oss då dem ville lära känna honom med, och han såg också dem där sidorna jag pratade om. Han tyckte att det var så kul och se mig så glad som jag var.

Tack fina L A och J att jag får/fått lära känna er ♡

XOXO

Likes

Comments

Vår lilla vovve börjar bli stor nu då hennes löp har börjat oj vilken ändring det blivit sen hon blev avmaskad och kom i löpen. Min lilla pälsboll gud vad vi älskar dig och du får minst lika mycket uppmärksamhet som L hade. Vet ju att vissa i min närhet ansåg att mina barn skulle få mindre uppmärksamhet pga hunden men det har inte varit så inte tvärtom heller!

Min fina älskade pälsboll som vi älskar dig ♡

Likes

Comments

Less! Alltså helt ärligt jag förstår inte varför alla små bakslag och stora bakslag ska hända oss.. Är det inte det ena då är det det andra.

Just nu är vi ett vägskäl där vi inte längre har en plan eller en ordentlig lösning.

En snabb sammanfattning av vårt liv just nu:
Jag har en tillsvidareanställning inom hemtjänsten och trivs som fisken i vattnet där. Pojkarna hatar förskolan E accepterar förskoleklassen men inte fritids.

Vi har varit sjuka till och från (börjar misstänka att det är något fel på lägenheten)

N är rastlös och känner sig ensam och bortglömd då han inte har något här. Hans familj ja absolut men inte mycket som man hittat på något med, och familj och kompisar/vänner är två helt olika saker. Antingen är vi sjuka och ingen vill komma eller så sitter vi bara inne i köket hemma hos svärmor. Det händer inget och inget är lika självklart som "hemma" hos mig.

Bostads situationen är inget vidare, vill ha eget där vi kan ha det som vi vill, där vi känner oss hemma och mår bra. Vi hittade en super fin lägenhet en 4a, perfekt tänkte vi och tittade på den och sa att vi ville ha den. Han som vi pratade med om denna lägenhet lät positiv och skulle skicka ut kontraktet. Men det kom aldrig något och idag ringde N och frågade och då hade han tydligen upptäckt att vi tjänade för lite?! Så nu måste vi fixa anställningsavtal från N jobb, där hans chef inte ens vill svara, ska även skicka in ett ifrån mitt jobb. Men förstår inte riktigt hur dem kan få det till att vi tjänar för lite då vi bott i ett radhus 6rum på nästan 8000kr och lägenheten på 4rum för 6400kr. Två inkomster och bägge har en tillsvidareanställning.

Ja och innan det här med att vi tjänade för lite så blev N av med ersättningen ifrån försäkringskassan (trotts det har vi råd med lägenheten) Snart har det gått 3 (!!!) månader utan att han fått en spänn.

En sammanfattning sen vi flyttade till Lycksele har det gått bra med jobb! Ja visst vi har förskoleplats och fritids-plats men det hade vi även i Arvidsjaur, skillnaden är dock att jag aldrig fick hem mina barn från verksamheterna. Så det enda som hittills har varit positivt är jobb.

Ett klago-inlägg / deprimerade inlägg jag vet men sagt det förr jag vill och kommer vara så ärlig om mitt liv jag bara kan. Skulle du inte tycka att det var någon kul läsning eller att du tycker att du måste kommentera något negativt då vet du att man kan stänga ner denna sida och inte öppna den om du inte gillar det.

XOXO

Likes

Comments

Vid denna tid då det är mörkt och kallt har jag bara två saker jag vill säga!

1. Snälla håll er inne när ni är sjuka! Jag menar det finns dem som kan bli super allvarligt sjuka av det. Sen finns det dem som aldrig blir av med det dem får det gång på gång på gång! 24h gäller det att vara symptom fri som vuxen och 48h gäller det för barn. Symtom = kräkningar, diarréer, dålig aptit osv!

2. Var synliga vuxna som barn! Det händer fort om det händer något, hellre för synlig än osynlig!

För mig känns detta som en självklarhet men för andra kanske det inte är det eller så kanske dem bara allmänt inte vet bättre! Jag är en sådan som bryr mig om mina med människor vare sig jag känner dem eller inte, om vi är ovänner eller inte! Man har bara en av varje, ingen är den andra lik och vi ska ta vara på varandra innan det är försent!

XOXO

Likes

Comments

Imorse krossade vi pepparkakshuset allt åkte i soporna då det gått otroligt mycket magsjuka här hemma. 😷🤢 Men istället fick dem mysa med en piggelin. Sen har vi bara tagit det lungt och hoppats på att vi slipper sjukdomar nu, fast det varade inte länge mina två stora (en av dem har legat en gång) har åkt på det och även Ns näst minsta lillebror. När ska det ta slut! 😫😴

Jag hade kunnat ta det i en månad bara barnen fick vara friska! Men nu har detta pendlat fram och tillbaka i ca 4 veckor! I morgon blir det självklart ett eller två samtal till vårdcentralen och sen får vi se vad som sägs efter det. Blir iallafall jobb för mig imorgon 15-22, ska bli skönt att få komma tillbaka och göra annat än att bara vara hemma med sjukdomar. Barnen har N (som alltid är hemma) och givetvis en barnvakt som hjälper.

Till middag blev det Ns kycklinggryta med ris och nudlar. Innan barnen lade sig fixade jag Es lego och dem fick även kvällsbada. Nu ligger jag och N i ett skumbad och bara myser dock blev det inga tända ljus men det får vi göra en annan gång.

Igår hade C namnsdag vilket vi inte firade eller uppmärksammade på något märkvärdigt sätt. Men ändå rätt kul att veta att dem har namnsdag (trotts inte likt i stavning som i almanackan)

XOXO

Likes

Comments

Trotts mitt illamående så städade jag hela hemmet igår från varje vrå till varje gömd yta som jag kunde komma åt. Vädrade även ut hela hemmet så det kändes som - 20 inne och komma rökmoln ur munnen. När jag var igång så plockade jag även bort julen (vår del av julen här hemma).

Igår firade vi även att jag och N stått ut med varandra i 8 hela år. Så stolt över att alla våra motgångar hittills bara gjort oss starkare och att jag känner ännu mer kärlek. Han är tillsammans med barnen hela min värld och skulle göra allt för dem.

Imorse så var det kaos i min mage och har bara legat hela dagen lång. Vi hade fått fin besök så bag var upp en sväng då. Men annars har jag bara legat. N åkte för att hämta hem lilla E sov åkte till Arvidsjaur i tisdags. Nu är hon hemma och då C vaknade upp så har han inte kunnat somna om förrän hon kom hem. Men nu ska de lägga sig och sova gott.

XOXO

Likes

Comments

Vad är det för jvla sjukdomar som går nu?! Blir ju aldrig av med det här! G är fruktansvärt dålig i magen igen, jag har blivit lite bättre men så har det varit från dag ett med det här, dålig i några dagar sen bra. Men sen tar det någon dag och allt är tillbaka igen.

Blir att ringa vårdcentralen och fixa ett intyg och få tid till provtagning. Det är ju inte hållbart, vet ju att om magsjuka symtomen är diarré osv så tar det längre tid att bli frisk, men G har haft diarréer utan kräkningar, kräkningar och nu diarréer. C har haft likadant jag har haft diarréer utan kräkningar och även N till idag då han kräks. E har varit lite små dålig i magen men inte diarré eller kräkningar.

Fammo har ont i magen säger hon och dålig aptit, fabbo R har haft kräkningar men inte diarréer... Min lilla kusin har åkt på magsjuka efter att vi var i Arvidsjaur hos mamma pappa och syskonen. Även barnens lilla kusin har spytt efter att vi umgåtts men misstänkte då att det var för mycket vatten intag.

Känner mig värdelös just nu då jag inte kunnat jobba som jag ska, och att vad jag än gjort för att bota denna magsjuka så verkar den vara svår och omöjlig att bli av med. Huset är städat grundligt 2 gånger (blev de dagar man orkade och inte mådde som värst) så jag vet att det inte kan finnas kvar något speciellt när jag använt ytsprit och bakterie dödande medel.

När ska vi få bli friska och kunna leka må bra och jobba!?

XOXO

Likes

Comments