Idag blir det fortsätta inskolningen på G och idag ska vi äta på förskolan tillsammans med de andra barnen. Annars idag kommer det inte hända så mycket, blir en promenad med U och hennes lilla J.

Måste även städa idag efter allt kalasande och det är ju även städdag idag. Så nu måste vardagarna och rutinerna komma igång som vanligt och så mycket det går.

Har även tänkt börja med dagens klädsel så det blir lite mer liv på bloggen och inte så enformigt 😂

Kommer komma en bättre bild senare idag 😆

XOXO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

E s kalas fortsatte även idag och hon tyckte att det var så kul och underbart, iallafall vad hon sa. Idag kom fina gudmodern L och hennes karl, mommo moffa och moster som inte hann igår, 2 av mina små kusiner och deras pappa. Så prinsessan fick presenter idag också.

Barnen små somnade fort idag med men G vaknade upp igen, fast jag kom på varför, han håller ju på att få en massa tänder. Så nu ligger han i vår säng och sjunger imsevimse och snart ska även vi sova. Jag gjorde mig iordning kring 22 men nu är snart kl 23 igen 😔😴😪 E och C börjar kl 9 imorgon men G han börjar 10, inte för att jag får någon mer sovmorgon inte, då jag måste upp och ge barnen frukost och packa grejer osv.

Annars idag ja, vi vaknade kring 5-halv 6 första gången jag och G sen somnade vi om tills de andra två vaknade kl 7. Bara att vakna till och sen kliva upp fixa frukost och köra alla till fritids och dagis. När jag och G kom hem igen så var det lunch och sen sövde jag han i vagnen där han sov i ca 2 h. Just när han vaknade gick vi för att hämta hem dem andra två små. E hämtade vi först eftersom vi visste att det skulle komma folk. Sen ville hon inte följa med och hämta hem C så hon fick gå själv sista biten, men N stod och väntade vid vägen ovanför skogen. Så hon gick inte långt själv.  Jag, G och T (som vi också hade med oss) fortsatte vidare för att hämta hem C.

T är riktigt ovan att gå med vagnen, men det är klart då det inte blivit så många barmvagns promemader. Men det blir att träna nu både hon och jag. Imorgon skulle vi ut på promenad med U och hennes lilla J. Det var alldeles för längesen sist nu! Förutom det så ha jag vikt in tvätten tvättat nytt och hängt upp. Fixade även så E skulle få sin önskan som hon egentligen skulle få igår men det glömdes bort att förberedas, men hon fick grillat till middag idag istället.

Annars har det faktiskt inte hunnit hända så mycket annat här. Vädret var dåligt grått och regn, men av denna sommar så var det ju inte så ovanligt.

Förresten så har jag nu kommit överens med mig själv, att jag ska försöka göra allt i min takt och inte bli så frustrerad, och förbannad på N för det gör inget bättre. Idag "sket" jag i han på morgonen och dagen har varit så mycket bättre och lugnare. Både för han och för mig, kommer vara tungt men har som sagt inte så mycket val då, jag vet varför det är som det är och att han inte kan göra mer än han gör.

Älskar han mest & älskar barnen mest.♡

• [Vänster] En rätt ny bild men ändå någon vecka gammal. 🙈

• [Mitten] E grejer som hon fått + så fick hon glitterlim av gudmodern L och hennes karl.

• [Höger] Promenaden med T C och G när vi skulle hem igen.

XOXO

Likes

Comments

Snart har N varit sjukskriven i över 90 dagar. Men det börjar kännas lite påfrestande här hemma för mig. Absolut är det synd om han och säkert jävligt frustrerande för han med. Men att tänka att man är själv 24/7 trotts att han är hemma, för att han inte får göra något egentligen, iallafall inte med barnen. Det är tungt både för han och för mig, för han blir ju frustrerad att han inte kan busa och hjälpa barnen som förr. Jag blir frustrerad att han inte kan hjälpa mig med barnen eller hemmet som förr. Han vill och provar, men lider där efter. Jag kan säga/ skrika en massa dumma saker när jag blir frustrerad och arg. Hur ska man göra i ett sånt här ställe? Någon av er som vet?

Vill umgås med han på kvällar då barnen sover men blir oftast för sent så kommer inte upp så lätt på morgonen sen, det gör mig också frustrerad och irriterad på mig själv men oftast N som åker på det också. Det känns bara som vad jag än gör så blir det fel och jag känner mig bara dum och otillräcklig.

Han är mitt allt och jag älskar han mest, men jag vill ge han mer än jag gör. Mer kärlek och sånt, istället för allt de dåliga han får. 😔💋💕

Likes

Comments

Alltså vad är det jag håller på med!? Säger att jag ska sluta röka och börja träna så jag kommer i mitt livs bästa form. Men vad är det jag gör, ja inte ha jag då sluta röka men de där med träningen börjar sakta men säkert. Dock har jag inte gjort något igår eller idag men det är aldrig försent för att fortsätta. Har ju lite fullt upp med inskolningar osv nu i veckan så det är lite svårt att passa in, all träningstid.

Annars då ja jag söker jobb och bostad så mycket det bara går, men det måste ju passa in med flyttdatum osv. Sen kostar det ju en hel del att flytta det är ju inte bara att packa ihop allt och dra. Men snart så kankse det börjar se ljust ut. Jobb då? Ja de går lite si och så, vikariestopp här där jag bor i både förskolan och inom vården så just nu är jag officiellt arbetslös. Hade det inte varit så att sambon är sjukskriven så hade jag kunnat åkt iväg och jobbat så mycket jag bara kan. Men om han inte går sjukskriven så hade han ju inte varit hemma som han är nu. Då hade barnen varit på förskolan och fritids och jag hade försökt sök alla de jobb jag bara kan. (hur nu det hade gått då det fortfarande hade varit vikariestopp)🤔🤔

Sömnen då den är lite si och så bara mitt egna fel. Men nu låg jag i sängen innan 23 så det börjar kankse likna något. 🤗 Men nu innan klockan har sprungit iväg så ska jag säga godnatt och lägga mig och sova. 😴😪

XOXO

Likes

Comments

idag fyller/fyllde vår älskade vackra prinsessa 6 år. Att det går så fort är ofattbart och underbart. Få vara med i hennes  (och syskonens) utvecklingar är underbart och fantastiskt.

Vår glädjespridare och vårt bustroll så som vi älskar dig ♡ Mamma pappa och dina syskon är alltid vid din sida och vi kommer och är så stolta över dig ♡

Enligt prinsessan har dagen varit perfekt och hon älskade sin Elsa tårta trotts "fel" kläder. Det är kärlek det 😍😘 Dock var hon lite besviken att inte all hann komma innan hon lade sig, och att inte alla ringde och grattade henne. Men hon lät inte förvånad, men tycker inte ett barn ska behöva vara besviken på sin egna födelsedag. Tur att hon ändå blev glad för allt annat som hände idag, trotts att det inte hände så speciellt mycket.

Sen 1,5 h tillbaka läste vi bok och 2 av 3 somnade fort och utmattade av dagen. 3 somnade men vaknade igen och är fortfarande vaken, vad det beror på vet vi inte men han somnar nog snart. 😴😪

Likes

Comments

Jag höll mig i över två år och sen föll det. Men nu är det dags att vända blad sluta blicka bakåt och skämmas, tittar hellre framåt så man kan sträva och tittar bakåt för att minnas och göra så man aldrig gör om misstagen.

Säger inget datum då jag vet att det blir uppskjutet. Men kan säga så här när det gör paketet är slut, så är det slut och då blir det att börja tänka prioriterade och ekonomiskt istället (ja även hälsosamt).

Har även redan börjat om med träningen, fast ännu har det bara gått två dagar. Men man måste ju börja någonstans för att inte stå stilla. Fast något som jag lärt mig och det är att ALDRIG göra allt på samma gång.Men året är inte slut ännu så jag kommer ta en dag i taget, även om det tar längre än jag mins.

Anledningen varför jag slutade sist var för barnen, så jag skulle orka leka och busa med dem länge. Sen säger jag till dem att man inte ska röka och att det är farligt och äckligt, men så håller jag på med det själv.  Där kan vi kalla att man är en sämre förebild än man ville vara.

Så heja eller ja vad ni vill men jag ska klara det och jag vet jag kan om jag bara vill, kommer vara svårt och jobbigt men man ska inte ge upp.

XOXO

Likes

Comments

Sov till halv ett då N väckte mig då barnen skulle följa med upp på ett berg. Så jag skulle hinna träffa dem. Alla tre följde med så efter att N haft sitt besök färdigt så åkte vi också dit för att bestiga berget.

Jag kan inte annat än älska det! Alltid gjort kommer alltid göra och N tyckte faktiskt också om det! 👍👌Så detta kommer vi göra flera gånger om! När vi hade varit uppe och kom ner så började det regna. Så vi hann upp och ner och just börja tända eld så vi kunde göra varma mackor och grilla lite korv. 

Nu är vi hemma E och C ville följa med mommo och moffa och moster hem och då jag jobbar så fick dem det så det skulle bli lättare för J. Så här hemma har vi bara lille G hemma. N och jag hoppade in i duschen och nu väntar jag bara på att klockan ska gå så ska jag åka till jobbet sen.

Vad har ni gjort idag?

XOXO

Likes

Comments

Året har massor av fina dagar kvar men vad har vi hunnit med egentligen? Tänkte lägga upp en massa bilder och skriva om varje händelse, är ni redo?

• Några mysiga dagar i Reback med familj och vänner♡

• En och en annan kväll/helg tillsammans med fint sällskap och goda drinkar 🤗

• Bada i sjön

• Bröllop firande

• Två barnkalas (kommer ett till på tisdag) 😍

• Operation

• Djurpark mys

• Jobbat

Ja vi har hunnit med en hel del och 2017 är inte över, så spännande om allt kan komma skall. Hoppas att resten av året har minst lika roliga grejer att bjuda på. Jag kan iallafall inte vara nöjdare av mitt 2017 hittills, har/haft så otroligt fina människor omkring oss. ♡

Hur har ert 2017 varit fram till nu? Har det blivit som du tänkt dig, finns det något du ångrar att du INTE gjorde?


Likes

Comments

Fick en idé från en annan bloggare som jag också tänkte göra, mina mål för hösten 2017. Kommer även länka hennes blogg nedanför så även ni kan kika in hos henne.

Mina mål hösten 2017:
- Sluta röka
- Börja med motionen och träningen
- Prioritera
- Planera och gör mer saker hela familjen, även små saker betyder mycket
- Spara mer istället för att slösa
- Tid kostar inte och prioriterar man rätt så finns det tid till allt

- Använda systemkameran oftare (jämt)

- Låt målen ta tid, ge inte upp

Tycker att målen för vissa kanske är självklara, men för min del så var det mål som jag måste klara av helt enkelt.

Bloggen hittar ni här!

XOXO

Likes

Comments

Så skönt att vara tillbaka på jobbet, nu är det bara hoppas att de öser mig med massa jobb så att man slipper gå hemma och bara rulla tummarna. Så det är både kul och tråkigt att det är andra natten då jag bara vet att jag har tre. Sen när jag även fått höra att det är vikarie stopp på mitt andra springjobb, om det nu inte verkligen behövs någon akut vikarie.

Men vi får hålla alla tummarna att jag får ett jobb snart, även om jag så ska måsta flytta till något värre än Arvidsjaur 😂 Men nu ska jag fortsätta jobba. Hoppas att eran fredag är lite mer rogivande än min jobbnatt.

XOXO

Likes

Comments