Header

Ett evengemang som poppade upp på min facebook sida blev höjdpunkten av denna dag.

Ett torg med en massa människor, samlade för en och samma orsak och för mig var det en ära att stå enad med dem. En stark manifestation emot den så kallade Donald Trump.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

EN KROPP

TVÅ KROPPAR

Vilken kropp som helst.

Jävlar vad snygga vi är.

modell: Wiktoria Terelak

Likes

Comments

För några veckor sedan åkte jag och några vänner till Älvsjö, mot Fotomässan. Det blev en lång resa men helt och hållet värt det, även fast jag inte gjorde några köp till min fotografering. Dock fick man med sig två veganska yoghurt paket med smak av vanilj från en annan mässa som låg precis intill. Godaste jag smakat.

Man tänker inte så mycket på det fast när man väl är där så ser allt så stort ut. Vi upptäckte en massa fantastiska saker, ursnygga kameror och till och med en Anders Bagge, som man inte vågade ta en selfie med. Jag förväntade mig lite mer utställningar dock hittade jag en som jag helt enkelt föll för i första ögonkastet.

Detta är Emilia Bergman-Jimenez.

Emilia Bergman-Jimenez är fotograf, född 1982 i Stockholm till en venezuelansk pappa och svensk mamma. Hon är inte bara fotograf men även feminist och är helt galen i djur, speciellt hennes hund Mikey. Hon är även en av mina största idoler när det kommer till fotograferingen. Hennes bilder ger mig en färgglad känsla, nästan som när solskenet lyser upp från ditt fönster klockan fem på morgonen en varm sommardag. Under fotomässan fick jag chansen att se en bit av hennes fotografering som inte var på en skärm, utan helt enkelt live.

Emilia använder sig mycket av ljus och i serien Flower skate.

Till denna serie följer hon ett antal skateboard åkare på Sergels Torg i Stockholm. Jag älskar den och om ni skulle vilja se mer, vilket jag tycker att ni ska, så måste ni checka in hennes hemsida :http://www.annaemilia.se


Likes

Comments

Varje måndag klockan 18:00-21.00 tar tjejerna över hela skatebyggnaden i Gullmarsplan. Jag har varit med sedan början och skillnaden är enorm! För varje vecka lägger man märke till fler och fler livmoderbärare som vågar ta sig fram, från alla olika åldrar. Nybörjare eller ej, du är välkommen! Om stöd behövs kommer deras coacher alltid finnas på plats som lär en från grunden.

Detta är dagens bilder.

Hoppas ni gillade bilderna. Tills nästa gång, peaceout!

Likes

Comments