Header

Måste vara helt ärlig och säga att jag inte finner några ord eller inspiration längre. Vet inte vad som hänt men de senaste veckorna har jag känt ett tomt utrymme i mitt hjärta. Jag kan sitta flera timmar och redigera, utveckla och börja om med nya projekt som jag brinner för att jobba med, men nej. Jag blir aldrig helt nöjd. Jag känner mig så otroligt missnöjd och besviken med mig själv. Känns som att jag inte kommer någon vart och att hur mycket jag än försöker så lyckas jag inte tolka det jag känner inom mig genom mina bilder och texter.

Som du säkert märkt (om du brukar kolla in min blogg) kan du se att jag raderat en massa inlägg. Anledningen till varför jag gjort så är för att jag inte fått någon lycka alls av att se dem. Jag kände att de bara förstörde och drog mig tillbaka istället för att ta mig fram. Så jag har bestämt mig för att börja om.

Förlåt om jag har gjort dig besviken men jag behövde detta ha sagt och hoppas verkligen att du förstår. Oroa dig inte, själva anledningen till att jag skriver detta är för att vara ärlig och inte få dig att känna som att jag tycker att det jag skapar är perfekt - för det är verkligen inte så, det har inte varit så på ett bra tag. Nu är jag redo att komma tillbaka och hitta nya inspirationer igen. Hoppas du fortfarande vill stanna kvar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Besvikelse är något som är en del av livet. Vi gråter pågrund av det men vi lär oss även från det. Är det värdefullt. Jag skulle nog säga ja, det är det. Anledningen till varför det är värt något är ett svar som du får ta reda på själv. Jag kan inte ge ut något svar eftersom det inte existerar något. Det existerar inget giltigt svar som jag kan ge dig som du ens kommer tro på.

Allt i livet är ett mysterium och det inkluderar besvikelsen. Så varför var det tvunget att bli så? Varför varför försvann vissa från våra liv? Varför lämnade du mig? Du lämnade mig i den efterlängtade himlen med färgen persika. En vänskap jag trodde skulle bestå för evigt var det som gjorde mitt hjärta så blått. Nu sitter jag här med en sky, olikfärgad som mitt hjärta. Det var endast en reflektion av vad jag känt.

Likes

Comments

För några veckor sedan åkte jag och några vänner till Älvsjö, mot Fotomässan. Det blev en lång resa men helt och hållet värt det, även fast jag inte gjorde några köp till min fotografering. Dock fick man med sig två veganska yoghurt paket med smak av vanilj från en annan mässa som låg precis intill. Godaste jag smakat.

Man tänker inte så mycket på det fast när man väl är där så ser allt så stort ut. Vi upptäckte en massa fantastiska saker, ursnygga kameror och till och med en Anders Bagge, som man inte vågade ta en selfie med. Jag förväntade mig lite mer utställningar dock hittade jag en som jag helt enkelt föll för i första ögonkastet.

Detta är Emilia Bergman-Jimenez.

Emilia Bergman-Jimenez är fotograf, född 1982 i Stockholm till en venezuelansk pappa och svensk mamma. Hon är inte bara fotograf men även feminist och är helt galen i djur, speciellt hennes hund Mikey. Hon är även en av mina största idoler när det kommer till fotograferingen. Hennes bilder ger mig en färgglad känsla, nästan som när solskenet lyser upp från ditt fönster klockan fem på morgonen en varm sommardag. Under fotomässan fick jag chansen att se en bit av hennes fotografering som inte var på en skärm, utan helt enkelt live.

Emilia använder sig mycket av ljus och i serien Flower skate.

Till denna serie följer hon ett antal skateboard åkare på Sergels Torg i Stockholm. Jag älskar den och om ni skulle vilja se mer, vilket jag tycker att ni ska, så måste ni checka in hennes hemsida :http://www.annaemilia.se


Likes

Comments