Header

fotosesher

Jag kan inte vara den ända som tycker att den kvinnliga kroppen är det absolut vackraste som finns i denna värld. Oavsett vilken färg, form eller ålder, tvivla aldrig på att du är din egna bild av perfektion.

En sak jag älskar mer än vanligt med fotografering är att det inte finnas några gränser. Man kan bli till vem man vill, båda bakom och framför kameran. Kan det finnas något bättre? Ingen kan säga att det är varken rätt eller fel och det borde vara detsamma när det gäller att älska den kroppen vi har.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

random days

Ett sovrum, en kamera och tre tjejer samt en massa popcorn med The Weeknd som bakgrundsmusik. Det var vad min eftermiddag bestod av.

Helt ärligt har jag aldrig varit med och planerat en fotosesh som skulle hållas i ett enda sovrum. Måste erkänna att pressen var absolut inte lika hård och man kände att luften var varmare och mycket mer bekvämare än när man är ute med en massa folk runt omkring. Inte för att jag inte tycker om det men det kändes skönt med en förändring. Så avslappnande. Tillsammans kom vi på idéerna och jag försökte alltid hitta nya vinklar. Detta blev vårt slutresultat.

Modeller: Paulina C & Wiktoria Terelak

Likes

Comments

random days

För några veckor sedan åkte jag och några vänner till Älvsjö, mot Fotomässan. Det blev en lång resa men helt och hållet värt det, även fast jag inte gjorde några köp till min fotografering. Dock fick man med sig två veganska yoghurt paket med smak av vanilj från en annan mässa som låg precis intill. Godaste jag smakat.

Man tänker inte så mycket på det fast när man väl är där så ser allt så stort ut. Vi upptäckte en massa fantastiska saker, ursnygga kameror och till och med en Anders Bagge, som man inte vågade ta en selfie med. Jag förväntade mig lite mer utställningar dock hittade jag en som jag helt enkelt föll för i första ögonkastet.

Detta är Emilia Bergman-Jimenez.

Emilia Bergman-Jimenez är fotograf, född 1982 i Stockholm till en venezuelansk pappa och svensk mamma. Hon är inte bara fotograf men även feminist och är helt galen i djur, speciellt hennes hund Mikey. Hon är även en av mina största idoler när det kommer till fotograferingen. Hennes bilder ger mig en färgglad känsla, nästan som när solskenet lyser upp från ditt fönster klockan fem på morgonen en varm sommardag. Under fotomässan fick jag chansen att se en bit av hennes fotografering som inte var på en skärm, utan helt enkelt live.

Emilia använder sig mycket av ljus och i serien Flower skate.

Till denna serie följer hon ett antal skateboard åkare på Sergels Torg i Stockholm. Jag älskar den och om ni skulle vilja se mer, vilket jag tycker att ni ska, så måste ni checka in hennes hemsida :http://www.annaemilia.se


Likes

Comments

random days

Spenderade dagen med lilla Abraham Jacobson under den kalla höst/vinter tiden. Tyvärr blev det ingen varm choklad, dock varma chicken nuggets och en hel del gratis fanta. Vi började att gå från Slussen, ända upp till Brädkultur, Vansaffären uppe vid Norlandsgatan. Det blev lite mer än 50 bilder men sätter upp mina favoriter som jag lekte runt med och redigerade. Kommentera gärna vad ni tyckte, själv tycker jag att jag tänker hålla mig till att använda effekter ett tag till. 

BYEEEE

Likes

Comments

Skateboarding, Fryshuset

Every monday in Fryshuset skatepark at six o`clock every girl in town can come and join us as Wiktoria Terelak has arranged some amazing activities for girls only. No matter how old you are or if you can skate or not, girls are welcome (parents too of course) to bring the girlspirit into the skate world. I will be there as Wiktorias own personal photographer and she will also put some interesting stuff on her blog. You can find her at nouw.se/pikapiee.

These are some pictures from today.

Hope you enjoyed it and if you liked it leave a comment down below. Also make sure to add them on snapchat: tjejskate_frys

Until thursday, peaceout!

Likes

Comments

Longboarding

Pictures from the downhill competition. All the contesters were amazing and I hope you all had a very good time, just like I did taking these picture.

/thank you for checking it out. Leave a comment <3

Likes

Comments

Some of my favorites.

Hope you liked it. Thanks to Wiktoria Terelak, Abraham Jacobson, Juan Diego Bustos, Happy Blomberg, Linn Talikka, Albin Svanberg, Momo and my kitties for letting me take these pictures.

//Peaceout!

Likes

Comments