Header
View tracker
View tracker

Tjenare! Om du är en av de som följer mig här på bloggen så vet du säkert att jag inte varit särskilt aktiv den senaste tiden. Eller så kanske det bara är jag som känner så och bara haft mycket att göra. Vet inte men antar att det jag försöker säga är att jag har en känsla av att jag inte gett mitt allt den senaste tiden när det kommer till fotograferingen och jag är redo att stepa up ett steg och sätta mer krav.


Som ni säkert redan vet så fotar jag varje måndag i Fryshuset med Wiktoria Terelak under tjejskaten klockan 18.00-21.00 och låt mig säga att det är grymt hur mycket mer tjejer det har börjat komma! Det glädjer mig verkligen att se hur tjejerna börjar gå fram och verkligen bevisar vart de går för. Visst, det skulle varit bättre om det helt enkelt inte skulle finnas speciella kvällar där endast tjejer får skejta under Fryshusets skatepark.. Men vi lever i en värld där det tyävrr är så och tjejer diskrimineas fortfarande för att helt enkelt vara tjej och ha en passion för skate. Det är jävligt synd. Men därför tycker jag att det är så viktigt att få fram detta budskap och inte ge upp.

Jag älskar att fotografera inom skateboraring och har gjort det sedan jaj var elva år gammal. Det är det bästa jag vet. Fast det är inte bara att fotografera som gör resan rolig, utan det är även att träffa nya människor och se nya saker, lära sig nya saker konstant och känna att man inte är låst i sig själv och att man inte är rädd för att komma ut ur sin safe zone. Jag vet att jag bara är sjuton år gammal men det är precis därför jag tänker ge mitt allt och sluta med att missa saker i livet. Bryr mig inte om någon vill hänga med i resan för det kommer alltid finnas folk att hitta på vägen så länge man är öppen för det. Det är en ny tid och jag har så mycket på gång som jag snart kommer att dela med mig här i bloggen.

//PEACEOUT

Likes

Comments

View tracker

random days

Spenderade dagen med lilla Abraham Jacobson under den kalla höst/vinter tiden. Tyvärr blev det ingen varm choklad, dock varma chicken nuggets och en hel del gratis fanta. Vi började att gå från Slussen, ända upp till Brädkultur, Vansaffären uppe vid Norlandsgatan. Det blev lite mer än 50 bilder men sätter upp mina favoriter som jag lekte runt med och redigerade. Kommentera gärna vad ni tyckte, själv tycker jag att jag tänker hålla mig till att använda effekter ett tag till. 

BYEEEE

Likes

Comments

Skateboarding, Fryshuset

Every monday in Fryshuset skatepark at six o`clock every girl in town can come and join us as Wiktoria Terelak has arranged some amazing activities for girls only. No matter how old you are or if you can skate or not, girls are welcome (parents too of course) to bring the girlspirit into the skate world. I will be there as Wiktorias own personal photographer and she will also put some interesting stuff on her blog. You can find her at nouw.se/pikapiee.

These are some pictures from today.

Hope you enjoyed it and if you liked it leave a comment down below. Also make sure to add them on snapchat: tjejskate_frys

Until thursday, peaceout!

Likes

Comments

Longboarding

Pictures from the downhill competition. All the contesters were amazing and I hope you all had a very good time, just like I did taking these picture.

/thank you for checking it out. Leave a comment <3

Likes

Comments

Some of my favorites.

Hope you liked it. Thanks to Wiktoria Terelak, Abraham Jacobson, Juan Diego Bustos, Happy Blomberg, Linn Talikka, Albin Svanberg, Momo and my kitties for letting me take these pictures.

//Peaceout!

Likes

Comments

fotosesher

Today I met with my friend/best model, Wiktoria to have a fotoshoot. We met in one of Stockholms best places to take pictures with great background, aka Gamla Stan. Unfortunately my camera died pretty soon and we only got 18 pictures. But as always we were very happy with what we got and she posted her favorite pictures on her own blog, which I think you should check out. You'll find her at nouw.se/pikapiee

These are some of my favorites!


THANK YOU FOR CHECKING IT OUT, PEACEOUT!!

Likes

Comments

ur mitt liv

Som ni säkert vet så finns det olika kategorier inom fotografering och jag visste redan när jag var 11 år gammal att jag ville fotografera skejtare och bilder som får fram känslor som visar vem en människa är. Jag älskar att ta bilder på folk. Men eftersom det ibland kan bli svårt att hitta volontärer så har man inget val än att ta smyg bilder på folk mitt i stan. Sanningen är att det kan leda till komplikationer om folk inte känner sig trygga med det, men vad ska man göra om folk ser en som en liten tonåring som bara åker runt med sin kamera från hörn till hörn. Men vad ska jag göra? Jag måste ju börja någonstans och jag är ingen miljonär som bara ber och får. Många av oss måste faktist kämpa för att komma 100 steg närmare drömmen. Jag vet att det inte kommer vara enkelt, men det är inte heller omöjligt och med det stöd jag redan har så vet jag att jag kommer komma långt.

Men som jag sa, min största dröm är att fotografera inom skateboarding och longboarding. Inte för att jag är någon expert inom ämnet som jag tidigare sagt men det är det ända som låst mitt hjärta och kamera så jag tänker hålla mig till det tills vidare.

Vet inte om ni har hört talas om ett magasin som släpptes för första gången 1981 i USA. Dess innehåll är mest intervjuer med skateboard åkare och bilder som tagits där de visar sina skills och delar med sig av sin historia. Vilket är något jag alltid älskat, även om jag inte alltid haft så bra engelska som jag har idag så har jag lärt mig ganska mycket med tiden och insett att det är det jag vill hålla på med i min framtid. Jag vill resa runt, känna folk, intervjua dem och fotografera såklart. Dess passion och kärlek är så fascinerande att jag också vill bli en del av det. Ett steg i taget, så vet jag att jag kommer komma fram.

Det skulle se ut som nåt sånt här..

Tills nästa gång, peaceout och tack för att ni läste!!

Likes

Comments