Header

Skateboarding, Fryshuset

Every monday in Fryshuset skatepark at six o`clock every girl in town can come and join us as Wiktoria Terelak has arranged some amazing activities for girls only. No matter how old you are or if you can skate or not, girls are welcome (parents too of course) to bring the girlspirit into the skate world. I will be there as Wiktorias own personal photographer and she will also put some interesting stuff on her blog. You can find her at nouw.se/pikapiee.

These are some pictures from today.

Hope you enjoyed it and if you liked it leave a comment down below. Also make sure to add them on snapchat: tjejskate_frys

Until thursday, peaceout!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Longboarding

Pictures from the downhill competition. All the contesters were amazing and I hope you all had a very good time, just like I did taking these picture.

/thank you for checking it out. Leave a comment <3

Likes

Comments

Some of my favorites.

Hope you liked it. Thanks to Wiktoria Terelak, Abraham Jacobson, Juan Diego Bustos, Happy Blomberg, Linn Talikka, Albin Svanberg, Momo and my kitties for letting me take these pictures.

//Peaceout!

Likes

Comments

Today I met with my friend/best model, Wiktoria to have a fotoshoot. We met in one of Stockholms best places to take pictures with great background, aka Gamla Stan. Unfortunately my camera died pretty soon and we only got 18 pictures. But as always we were very happy with what we got and she posted her favorite pictures on her own blog, which I think you should check out. You'll find her at nouw.se/pikapiee

These are some of my favorites!


THANK YOU FOR CHECKING IT OUT, PEACEOUT!!

Likes

Comments

Som ni säkert vet så finns det olika kategorier inom fotografering och jag visste redan när jag var 11 år gammal att jag ville fotografera skejtare och bilder som får fram känslor som visar vem en människa är. Jag älskar att ta bilder på folk. Men eftersom det ibland kan bli svårt att hitta volontärer så har man inget val än att ta smyg bilder på folk mitt i stan. Sanningen är att det kan leda till komplikationer om folk inte känner sig trygga med det, men vad ska man göra om folk ser en som en liten tonåring som bara åker runt med sin kamera från hörn till hörn. Men vad ska jag göra? Jag måste ju börja någonstans och jag är ingen miljonär som bara ber och får. Många av oss måste faktist kämpa för att komma 100 steg närmare drömmen. Jag vet att det inte kommer vara enkelt, men det är inte heller omöjligt och med det stöd jag redan har så vet jag att jag kommer komma långt.

Men som jag sa, min största dröm är att fotografera inom skateboarding och longboarding. Inte för att jag är någon expert inom ämnet som jag tidigare sagt men det är det ända som låst mitt hjärta och kamera så jag tänker hålla mig till det tills vidare.

Vet inte om ni har hört talas om ett magasin som släpptes för första gången 1981 i USA. Dess innehåll är mest intervjuer med skateboard åkare och bilder som tagits där de visar sina skills och delar med sig av sin historia. Vilket är något jag alltid älskat, även om jag inte alltid haft så bra engelska som jag har idag så har jag lärt mig ganska mycket med tiden och insett att det är det jag vill hålla på med i min framtid. Jag vill resa runt, känna folk, intervjua dem och fotografera såklart. Dess passion och kärlek är så fascinerande att jag också vill bli en del av det. Ett steg i taget, så vet jag att jag kommer komma fram.

Det skulle se ut som nåt sånt här..

Tills nästa gång, peaceout och tack för att ni läste!!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev ett blogginlägg..i själva verket har det gått över en månad sedan den senaste gången. Men nu fick jag feeling och beslöt mig för att skriva om ett ämne som jag har funderat på om jag ska lägga upp eller inte. Nu har jag äntligen beslutat mig för att berätta om en viss person som förändrat mitt liv på ett så konstigt sätt och ja..detta är typ som en lite kärlekshistoria. Men keep calm, jag är ändå inte den romantiska typen så det kommer inte bli för dramatiskt. Jag vill helt enkelt dela med mig av vilken fantastik människa jag fått som pojkvän och helt enkelt min bästa foto-kompanjon. Det är just den personen man förväntar sig hitta i livet och som stötar dig till 100% och ger dig samtidigt all sin kärlek och styrka för att få dig känna som att du är det bästa som hänt.

Det finaste med detta är att han har varit denna underbara människa sedan första dagen, eller ja helt ärligt så tjafsade vi första gången vi träffades i skolan när vi hade hemspråk men det ändrade inte faktumet att han hade de finsate brunaste ögonen jag sett och jag brydde mig inte om att vi betedde oss barnsliga och störde klassen, jag ville bara känna kontakten.Men det roliga är att vi blev vänner pågrund av att jag tog det första steget och frågade honom om han ville följa med mig till en mässa i Älvsjö. Självklart måste jag erkänna att jag tänkte på det omkring 300 gånger innan jag frågade honom eftersom vi bara hade sagt ett par ord till varandra i skolan, typ som bara ett random "hej, hur e läget" eller "snygg mössa". Men tills idag ångrar jag inte ett enda ord jag sagt till honom, för att för varje dag som gått så har kärleken bara växt och jag känner mig så otroligt lycklig att han är min och att jag får dela med mig av denna del av liv med honom och människor som verkligen inspirerat och hjälpt mig med att nå mina drömmar.

Men av alla människor som gått förbi mitt liv, så är han den ända som skakat om mitt liv så kraftigt och gett mig så mycket kärlek. Han är det bästa man kan få som kompanjon och pojkvän, jag kunde inte fått något bättre. Även om vår vänskap bröts ner och vi tappade kontakt för ett tag eftersom jag var för rädd i början att bli tillsammans med honom och helt enkelt sprang iväg, så är jag så glad att jag tackade ja när han bad mig att fota honom när han skulle ha sin downhill tävling i Högdalen. Måste erkänna att jag var så nervös den dagen att jag bad min kompis följa med eftersom det hade gått flera månader sedan vi förlorade kontakten, men inte känslorna. Återigen hade jag sett hans bruna ögon och ju mer jag försökte undvika ögonkontakten så växte viljan att krama honom med all min styrka, men det kändes bara som en dröm. Måste säga att jag fick till ett par asgryma bilder, jag gav mitt allt och släppte taget för att inte fokusera på honom, utan bara på fotograferingen. Lustigt nog så dröjde det inte länge för mig tills jag lyfte upp min mobil och smsade honom mitt på natten för att berätta att jag inte ville ljuga för mig själv längre och berättade om mina känslor för honom. Jag var beredd på det värsta, vilket var att han inte kände samma sak. Men jag hade fel och han ringde mig helt andfådd efter endast nån minut och frågade mig gång på gång om jag menade allvar eller inte...det ledde till att jag hade erkänt för mig själv att jag älskade honom och att jag inte ville ha honom som en vän, utan något bättre.

Likes

Comments

Longboarding

Yes! So now it thought it would be the perfect time for a proper update! So my idea was to tell you a bit from my daily bases of the day. As not a lot of you may know, my school is very far away from my home. I travel 1,5 h to get to my destination. I take 2 trains and I also have to walk for a bit. But when you have a longboard, things can get a bit easier.

So yes, my longboard has been the reason for me to continue travel so far because it makes things so much easier. A while ago my boyfriend wanted to teach me how to ride "this kind of thing with 4 wheels". At first I thought it was no way I could learn to ride this type of thing. I was so stubborn. But then by the time I kind of started to let go and just went with the flow. So I decided to start practice and by the time it just got easier and easier. I`m so thankful that my boyfriend did not give up on me and just pushed me to do it!

It feels so amazing that I have learned so much and that it has become one of my greatest passions and thanks to that I have met with such awesome people to share this wonderful hobby. I really hope to meet some new people this summer and continue with this amazing life style. ^^

Likes

Comments

Denna vecka har jag möta med min kära vän Misri Kasigra som var villig att vara min veckas volontär och följ med mig på mitt lilla äventyr! Henne ser ni i bilden precis här under och bilden under henne är en bild från skateparken i Högdalen som jag besökt tidigt i veckan.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw