Header

Vad är det för fel på mig? Jag har mått skit under dem senaste dagarna.. vill inte leva,vill inte äta eller göra något! Jag känner mig hatad, äcklig, jobbig, att ingen vill vara nära mig, att det inte finns något att leva för längre. Träffade mina föräldrar igår och idag och det gick bra till ikväll! Jag mådde så jävla dåligt och ville bara försvinna.. fick några konstiga meddelanden av en främling som ville köpa sex för att någon har sagt att jag är billig. Och då fick jag droppen jag ville bara hoppa framför tåget! För då insåg jag hur jävla lite jag är värd.. och att jag aldrig kommer hitta någon som kommer att älska mig. Så vad är det för mening med att leva då? Och visst jag har vänner! Men jag behöver dem så jävla mycket just nu.. men det känns som om jag kommer att störa och vill inte lägga min skit på dem. Men hoppas att mina spöken försvinner snart!

Likes

Comments

Jag var hos en som skulle fixa min rygg och axlar! Och jag fick sådan ångest... dom skulle undersöka mig lite först och då skulle man bara ha underkläder på sig! Och då mådde jag så fruktansvärt dåligt och kände mig äcklad av mig själv! Och när dom hade undersökt mig så trodde jag det värsta var över.. men NEJ! Det blev bara värre. Jag kände mig tjock, ful och blev riktigt äcklad av mig själv. Ville bara dö för jag mådde så jävla dåligt! Jag har börjat träna hemifrån och försöker äta som jag ska! Men just nu mår jag skit dåligt över min kropp och vill göra stora förändringar! Men vet inte hur? Vill inte känna mig äcklig, vill känna mig vacker och fin! Men det kommer jag aldrig att göra

Likes

Comments

Imorgon kommer grabbarna i Undone spela på Harry B James. Kommer bli skit kul att se dem live en sista gång! Och då ska jag fota dem igen... fotade dem när dem var i Kalmar för typ 2 år sen.. Då blev jag agnsak nöjd med bilderna, men idag när kollade på dem så var dem inte lika bra som jag kommer ihåg.. Så imorgon hoppas jag att det kommer gå mycket bättre. Så kom och kolla på grabbarna! ni kommer inte ångra er. Drick lite öl, lyssna på bra musik och träffa trevliga människor! det kan inte bli bättre än så.

Hoppas att många kommer för att se dem en sista gång

Likes

Comments