Header

Imorgon kommer grabbarna i Undone spela på Harry B James. Kommer bli skit kul att se dem live en sista gång! Och då ska jag fota dem igen... fotade dem när dem var i Kalmar för typ 2 år sen.. Då blev jag agnsak nöjd med bilderna, men idag när kollade på dem så var dem inte lika bra som jag kommer ihåg.. Så imorgon hoppas jag att det kommer gå mycket bättre. Så kom och kolla på grabbarna! ni kommer inte ångra er. Drick lite öl, lyssna på bra musik och träffa trevliga människor! det kan inte bli bättre än så.

Hoppas att många kommer för att se dem en sista gång

Likes

Comments

​Hej, det var ett tag sen! jag tog en liten break från bloggen. Jag kände att jag behövde det! har hänt smycket den senaste tiden. Föst gick min dator sönder för att en idiot spillde en öl över den.. så hade inte en dator på några veckor, och då försvann all material på den och ingen gick rädda så jag blev skit ledsen.. Men för en månad sen fixade jag en ny och nu är jag redo för det nya året. 2016 var en skit bra år för mig! jag flyttade till kära Stockholm i början av året och nu njuter jag av livet med mina kära vänner!  Har gjort saker som jag aldrig skulle göra om jag borde kvar i Kalmar län. 

Är så jävla glad att jag flyttade hit och träffade min nya familj... dem betyder fruktansvärt mycket för mig... man väljer inte familjen man födds med, men man väljer den man vill spendera resten av livet!  Så nu får man se vad som händer under 2017! 

Jag ska se Kiss och Guns n roses kommer bli så jävla nice! kanske bli någon festival? vi få se vad framtiden har att erbjuda..

men men vi hörs och synes

Likes

Comments