Header
View tracker

Älskar mina sis! Dem är så otroligt fina och underbara... kommer alltid att älska er ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jaha... jag vet inte vad det är med mig? Jag har varit ledsen i flera dagar nu! Jag orkar inte att gå upp ur sängen, jag orkar inte ta hand om lägenheten, jag orkar knappt ta hand om mig själv... igår sov jag bort hela dagen och typ samma idag! Jag vet inte varför jag är ledsen? Jag känner bara ett stort tomrum i mig eller vad man ska säga?!
Och nu dom senaste tiden har jag haft jätte svårt att sova själv!! Visst det har jag haft innan... men nu är det på ett helt annat sett. Brukade kunna somna till en film innan men det kan jag inte göra längre! Jag måste egentligen ha något igång för att sova.. för jag klarar inte av att ha tyst i rummet! Jag måste ha någon där hos mig eller någon i närheten. Och det blir ju svårt för jag har ingen partner eller dejtar någon. Jag önskar ibland att jag hade någon som älskar mig.. men det kommer aldrig hända! För vem fan skulle tycka om mig? För varje gång jag närmar mig någon eller får känslor för någon så skiter den i mig eller sluta prata med mig..
Jag har bara blivit utnyttjad av killar! Det är bara 1 som har varit ärlig mot mig... och det var jag tacksam för... men jag hoppas att jag träffar någon som tycker om mig för den jag är.

Likes

Comments