Header

Hej, det var ett tag sen! Det har hänt så mycket den senaste tiden... jag har fått ett nytt jobb så nu har jag 2 jobb, jag har köpt biljett till SRF, firade en av mina närmsta vänner som har fyllt år 😊 det var så fruktansvärt kul och mysigt! Och nu måste jag flytta för min hyresvärd ska bytta ner sin lägenhet och då måste jag flytta 😩 hoppas jag får tag i något annat snart..

Men det löser sig!
Jag tror verkligen detta kommer bli en av dem bästa åren i mitt liv.. och det kommer hända så mycket under det första halvåret och vet att en sak som kommer hända i höst! Men det får ni veta lite längre fram i framtiden.

Likes

Comments

Vad är det för fel på mig? Jag har mått skit under dem senaste dagarna.. vill inte leva,vill inte äta eller göra något! Jag känner mig hatad, äcklig, jobbig, att ingen vill vara nära mig, att det inte finns något att leva för längre. Träffade mina föräldrar igår och idag och det gick bra till ikväll! Jag mådde så jävla dåligt och ville bara försvinna.. fick några konstiga meddelanden av en främling som ville köpa sex för att någon har sagt att jag är billig. Och då fick jag droppen jag ville bara hoppa framför tåget! För då insåg jag hur jävla lite jag är värd.. och att jag aldrig kommer hitta någon som kommer att älska mig. Så vad är det för mening med att leva då? Och visst jag har vänner! Men jag behöver dem så jävla mycket just nu.. men det känns som om jag kommer att störa och vill inte lägga min skit på dem. Men hoppas att mina spöken försvinner snart!

Likes

Comments