Mindful Yoga er meditation med kroppen, uden oplevelse af ubehag eller fysiske krav og forventninger. Mindful yoga kan udføres uden noget særligt udstyr.

Yoga betyder ”forening” og henviser til at bringe krop og sind sammen. Mindful Yoga består af stillinger og stræk, der udføres med bevidst nærvær opmærksomhed på åndedrættet og de forandringer af mønstre der opstår i kroppen. Stillingerne er meget nænsomme giver styrke og balance samt en tilstand af dyb afspænding og opmærksomt nærvær - en oplevelse af sindsro og klarhed omkring livet.

Mindful Yoga er meget let at lære. Tilsvarende når man mediterer, træner man opmærksomheden i at være bevidst nærværende fra øjeblik til øjeblik. Man lærer bevidstheden, at tillade sig selv at være som man er og slippe tendensen til at dømme og kritisere.

Ved Mindful Yoga bevæger man sig bevidst og langsomt, uden at stræbe efter at skulle præstere noget bestemt. Under Mindful Yoga udforsker man sine grænser, med åndedrættet, uden at overskride dem. I stedet eksperimenterer man med at dvæle opmærksomt og nysgerrigt ved spændingen eller ubehaget, imens man trækker vejret. Ved mindful yoga respektere man ydmygt og tålmodigt sin krop og de signaler den giver en. Man er bevidst om, hvornår man skal stoppe og hvornår man evt. skal undlade at lave en stilling pga. ens specifikke tilstand.

Mindful yoga kan gøres næsten hvor som helst - for kursus se her.

For flere kurser i mindfulness følg med på facebook Mindfulness i hverdagen samt www.heartandpower.dk

Kærligst 

Hanne Pedersen

Mindfulness lærer

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Kunne du godt tænke dig, at opleve MINDFULNESS I NATUREN i Haderslevs skønne skove, sådan rigtig opleve - intenst, ægte og nærværende?

Er du NYSGERRIG efter hvordan MINDFULNESS kan bruges som metode til at du, også i din hverdag, kan få denne følelse af ”sommer-ferie-frihed-ro og balance-tid til dig selv-samvær med din familie-skøn stemning”?

Vi skal lege med ÅNDEDRÆTSØVELSER, lytte til fuglene, dufte skoven, høre vandets rislen og træernes visken. Du vil prøve mindfulness MEDITATION, der giver dig indre ro og hjælper din opmærksomhed med at holde fokus på alt det utrolige smukke i det helt almindelige. Du vil opleve den helt særlige fornemmelse af indre ro og skærpet opmærksomhed det giver når vi sammen går med TAVSHED.

MINDFULNESS I NATUREN afholdes hver mandag kl. 19 - 20, første gang mandag d. 19. juni sidste gang mandag d. 14. august. Vi mødes på selve bålpladsen på Bergs Plads.. Pris 50 kr pr person. Tilmelding er åben - kom alene, sammen med dine venner eller tag familien med.

Jeg glæder mig til at tage godt imod dig, dine venner og din familie.

Kontakt mig endelig for svar på dine spørgsmål mail: hannepedersen@heartandpower.dk eller mobil: 28139639

Kærligst

Hanne ♥

mindfulness lærer
hjertepioner og lykkeerobre

www.heartandpower.dk


Likes

Comments

Prøv at forestille dig, at mens du sover dybt så kommer der simpelthen en FE og besøger dig. Med hendes magiske tryllestav, tryller hun dig om så du DU er lige præcis den du ØNSKER at være. Det finurlige er jo bare, at du jo faktisk lige nu sover dybt, så du aner simpelthen ikke at du er blevet fortryllet. Du ved ikke at du med et trylleslag endelig er kommet i mål og har fundet hjem til DIG SELV. Gad vide, hvordan du har det når du vågner….? Hvordan har du det i din krop? Hvordan er dit energiniveau? Hvilket følelser går der igennem dig? Hvilke tanker går der igennem en person som dig som er alt det du ønsker at være?

Sjov tankeeksperiment - ikk?!

Men der er faktisk på mange planer noget meget værdifuldt i øvelsen. Vores tanker skaber vores virkelighed. Uanset om du tænker på det ud fra en narrativ vinkel eller med afsæt i Loven Om Tiltrækning.

Ja, jeg er jo den legende type, så denne øvelse er én af de mange sjove, dybe og udviklende øvelser vi vil lave, når jeg inviterer til kurset BOOST dit overskud - mindfulness og personlig udvikling. Jeg ved ikke om du kender Stensbæk den Holistiske Højskole ved Gram, men jeg har valgt netop dette kursussted, da der er en ganske vidunderlig energi. Bare det at træde ind på højskolens område giver dig automatisk en følelse af fred og glæde. Naturen ved Stensbæk Plantage er helbredende i sig selv. Alt dette kombineret med skøn økologisk vegetarisk mad, og hjertevarmt samvær giver et fantastisk afsæt for kurset.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig klik HER … du kan stadig lige nå at være med.

Heartandpower så dagens lys d. 1/1 2017. Udover personlig vejledning ved livsvejledning, clairvoyance, healing og regressionsterapi samt NADA øreakupunktur, tilbyder jeg nu også kurser i personlig udvikling og mindfulness i hverdagen - Mindful Living.

Vi ved, at når vores vej i livet er uklar og energien til at finde, og ikke mindst tage, de næste skridt, er svag - ja så er det tid til at få hjælp og støtte. Jeg tilbyder netop dig, som læser dette, 100 kr. rabat ved bestilling af en personlig vejledning inden d. 15. maj 2017 (vi aftaler en tid som passer dig, dog inden d. 1. juli 2017). Husk at nævne rabatkode NYHEDSBREV ved bestilling.

Følg nye opslag om mindfulness og kurser ved at like mindfulness i hverdagenfacebook

Kærligst

Hanne Pedersen
mindfulness lærer
hjertepioner og lykkeerobrer

www.heartandpower.dk

Likes

Comments

Hvad gør jeg når tankerne overtager og alle mennesker totalt udnytter ens godhed. Hvordan, eller er der øvelser der kan få en tilbage på livets vej? Synes jeg er lidt fortabt.

Denne besked fik jeg forleden dag i min indboks.. Jeg skrev dette svar:

Jeg vil anbefale dig denne øvelse. Den er opdelt i fire faser.

1. Åndedræt

2. Visualisering

3. Selvhealing

4. Grounding

Afsæt 30 min til øvelsen, vær uforstyrret og placer dig i en behagelig stilling.

1. Fokuser på centrum af dit bryst, dit hjertechakra. Forestil dig det er her dit åndedræt er. Det er her du ånder ind og ånder ud. Ånd ind og ånd ud, ånd ind og ånd ud. Lad vejrtrækningen have den rytme den har, ind, ud, ind, ud. Bare vær i åndedrættets rytme i dit bryst, i dit hjertechakra. Du kan fx forestille dig, at du danser. Du mærker rytmen i musikken og bevæger dig i dansen i takt med rytmen. Det er ikke dig der styrer musikken, din dans, dine bevægelser tilpasser sig musikkens rytme. Dit åndedræt følger den rytme din krop har, du kontroller det ikke, du styre det ikke, du glider ind i rytmen og følger den.

Når dit fokus fjerner sig fra åndedrættet, så observerer du opmærksomt det der er, og kærligt, uden at blive opslugt og lade følelsen eller tanken overtage din opmærksomhed, så puster du det blidt og kærligt væk, som gav du det et kys.

Vær her i 10 -15 min, indtil du er i kontakt med rytmen af dit åndedrættet i dit hjerte .

2. Nu visualisere du for dit indre blik, at du henter alt din energi og kraft hjem til dig selv igen. Energi du har ”ude” i andre relationer. Energien skal hjem til dig og ind i dit hjertecenter. Du har energirester i alle mulige relationer, både gode, neutrale og drænende. Det kan være energi, der er i relationer på dit arbejde, i din familie, med et menneske du tilfældigt og kortvarigt har mødt. Vi har brug for al din power nu, derfor henter du al din energi hjem, uden at skelne mellem værdien af relationen.

Vær i denne visualisering i 5-10 minutter. Hent alt din kraft hjem og ind i dit hjertecenter

3. Nu healer du dig selv. Du giver god plads til al den energi du henter hjem kan samle sig i dit hjertecenter. Åben dig i dit bryst, giv god plads til dit hjertecenter. Måske du nærmest kan se den energiopladningen som en energikugle i hjertecenter. En kugle der bliver kraftigere, større og mere powerfuld for hvert åndedræt du tager. Giv god plads til healingsprocessen. Åben dig i dit hjertecenter og giv plads til at energikuglen kan vokse og udfolde sig. Vær her 5-10 min.

Se nu hvordan kuglen begynder at sende udladninger af energi ud af sig, den er nu nærmest overopladet. Giv plads til at energien fra powerkuglen i dit hjertecenter kan omfavne dig, omfavne hver en celle i din krop, omfavne dit legme og omfavne dit i hele dit energifelt.

4. Afslut øvelsen med at du igen trækker vejret ind i dit hjertecenter. Mærk dine fødder, mærk den solide og stærke kontakt du har til jorden. Forestil dig at dine fødder er kæmpe store, det er urokkelige, man kan på igen måde vælte dig omkuld med sådanne store og stærke fødder.

I dit åndedræts rytme siger du med din indre stemme på indåndingen ”Jeg er stærk” og på udåndingen ”Jeg er kærlighed”. Bed din skytsengel om hjælp og støtte til at du kan blive i dit powerfulde hjerte.

Det er her, i dit hjerte, dit anker er,og det er fyldt med styrke og kærlighed.

Grib dit anker, fokuser på dit hjerte når du bliver overmandet af dine tanker. Giv slip på bekymringerne og bevar kontakten til dit smukke hjerte.

Kærligst Hanne


Likes

Comments

"Ahh…hvor skønt!” er ofte det umiddelbare udtryk vi kommer med, når vi er i naturen. Mange kender til at føle sig mere vital, forfrisket og fyldt med energi efter en gåtur i skoven, ved vandet eller i en park. Naturoplevelser er sanselige møder med vores omverden. Naturen skaber rum til fordybelse og har sin helt egen helbredende effekt på os mennesker.

Bevægelse i naturen er godt
Ud over det er almen kendt, at ophold og bevægelse i naturen kan være gavnlige for vores sundhed og vores stressniveau, så har forskere også beskæftiget sig med emnet.

Undersøgelser antyder, at selv kortvarige ophold i naturen kan virke beroligende, forbedre vores overskud og dermed evne til at præstere. Det er påvist, at sanseindtryk fra skovens grønne løv og havets brusen forandrer vores hjerne til at være mere i sanseområdet og mindre aktiv i områder, der er optaget af årvågen overfor farer og trusler.

Det er blevet undersøgt, hvad der egentlig sker i hjernen, når den påvirkes af naturen. I et forsøg blev forsøgspersoner bedt om at skrive deres bekymringer og tunge tanker ned. De fik også en hjernescanning med fokus på blodgennemstrømning af de dele af hjernen, der udviser størst aktivitet ved bekymring og negativ tænkning. Herefter blev forsøgspersonerne inddelt i to grupper, der henholdsvis skulle gå langs en stærkt befærdet motorvej og gennem en grøn park med træer, blomster og græs. Umiddelbart efter, at have færdiggjort gåturen, blev forsøgspersonerne igen scannet og spurgt til deres negative tanker og bekymringer. De der havde tilbragt tiden i parken, havde en markant langsommere blodgennemstrømning af stress områder i hjernen, ligesom de gav udtryk for at have færre bekymringer og negative tanker. For dem, der havde gået langs motorvejen, var resultaterne imidlertid uforandrede. Konklusionen var, at selv korte ture i grøn natur rent faktisk forandrer hjernen og har en målbar og positiv effekt på vores negative tanker.

Mindfulness
Med inspiration fra østens buddistiske metoder til tålmodigt, at være tilstede i livet med en bevidst vågenhed og ikke-dømmende, kærlig opmærksomhed, har mindfulness fundet sit fodfæste i vestens udfordrende og hektiske liv.

Mindfulness er en opmærksomhedstræning af bevidstheden til, at kunne være mere nærværende og nysgerrig tilstede i hvert øjeblik i livet. Ved forskellige metoder rettes opmærksomhedens nærvær mod indtryk ved ikke-dømmende observation af krop, tanker og følelser. Mange oplever, at ved Mindful Living, der er mindfulness som en fast bestanddel hverdagen, bliver livet lettere, mindre stressede og der er færre bekymring. Af Mindful Living metoder kan nævnes åndedrætsmeditation, kropscanning, venlighedsmeditation, gående meditation, yoga og strækøvelser.

”Mindfulness handler om at være opmærksom og bevidst, at leve i nuet. Ganske enkelt ved at være dig selv og vide noget om hvad det er” - citat Jon Kabat-Zinn

Gå med mindfulness i naturen
Et centralt punkt i mindfulness er evnen til nærvær. At have fuld opmærksomhed på dèt der er lige nu, med alle ens sanser. Krop, følelser og tanker opleves præcist som de er, men vurderes ikke. De observeres blot. Dette giver en et fortroligt og ikke-dømmende indblik i, hvem man egentlig er og en mere nysgerrig tilgang til livet. Ophold i naturen er et fantastisk element til at træne denne opmærksomhed

Når vi går i naturen er vores tanker ofte beskæftiget med ting, som skete tidligere på dagen, eller noget der skal ske senere. Derfor ligger vi sjældent mærke til nuet. Når vi bringer mindfulness ind i vores gåtur i naturen træner vi vores bevidsthed til at være fuldt nærværende. Vi åbner vores sanser og giver os selv plads til at opleve, uden at analysere, kategorisere og vurdere som om det er aller første gang vi mødes af naturens indtryk.

Vi kan fx rette opmærksomheden mod lydene omkring os. Vinden i træerne, fuglenes sang eller lyden fra regndråberne. Lad bevidstheden og sanserne være åbne også for de helt fjerneste lyde, lydene tæt på og lydene helt inde i os. Måske vi bliver opmærksom på rummet mellem lydene, lige der hvor lydene opstår og forsvinder. Lyt opmærksomt, undlad at analysere lydene, blot være tilstede i det som er, med åndedrættet som anker. Giv god plads til at mærke vejrtrækningen og den friske luft.

Vi har glemt hvad klipper, planter og dyr stadig ved. Vi har glemt, hvad det vil sige at være - at være stille, at være os selv, at være, hvor livet er: Her og nu”- citat Echart Trolle

Tavshed - sammen med andre
Stilhed regenererer hjerneceller, afstresser kroppen og styrker immunforsvaret. Vi bliver mere fokuserede, nærværende og afslappede når vi praktiserer stilhed. I stilhed hører, ser og mærker vi alt omkring os med større intensitet og en oplevelse af klarhed. Stilhed skaber en fokuseret opmærksomhed.

Når vi bringer stilheden ind i samværet i en gruppe opstår en ganske unik indre fred og frihed. Når vi er stille sammen, og gør det til en fælles opgave og oplevelse, opstår de positive effekter af stilhed helt automatisk. I fællesskabets stilhed hvor samtale og forventninger til hinanden slås fra, kan man opleve forstærkede sanser, ro og samhørighed.

Kursus i Mindful Walking
Når vi går i naturen med mindfulness stille i en gruppe vil vi opleve, at komme ind i en ganske særlig indre ro, balance og kontakt, samtidig med vi bliver opladet med energi fra bevægelsens og naturens kraft.

Samspillet mellem natur, bevægelse, åbne sanser, åndedrættet som anker, bevidst opmærksomhed på tanker følelser og krop samt tavsheden i gruppen frigiver en helt unik særlig livsenergi og indre ro.

Du kan opleve dette når mindfulness lærer Hanne Pedersen afholder Mindful Walking kursus i naturen ved Haderslev. Første mødegang afholdes i Dyrehaven mandag d. 24. april kl. 18.30- 20. Tilmelding på mobil 2813 9639 eller mail hannepedersen@heartandpower.dk

Hanne Pedersen har over 20 års erfaring med meditation, og har de sidste 5 år undervist i mindfulness ved aftenskolen. Hun er tilknyttet Dansk Center for Mindfulness Aarhus universitets uddannelse i Mindfulness Baseret Stress Reduktion - MBSR. Yderligere information www.heartandpower.dk samt facebook Mindfulness i hverdagen.

Likes

Comments

Det er en særlig fest for mig at lave vegetarisk mad når jeg har gæster. Jeg nyder at kunne forkæle gæsterne med de unikke sanseindtryk jeg kan jonglere med i den vegetariske kogekunst. De særlige dufte, syns og smagsoplevelser jeg kan give gæster, der ikke altid er bekendt med vegetarisk mad. Denne ret går rent ind, grønkålssalatens rustikhed, sødme og syrlighed klæder den spicy cremede karryret og de smukke spinatbrød super godt. Velbekomme til alle :-)


OPSKRIFTER

Kidneybønnekarry, 4 portioner
Ingredienser
200 g kidneybønner (svarer til 2 ds/400 g, kogte udblødte)
3-5 hvidløg
1 stort løg
2 1/2 cm ingefærrod, skrællet og revet
½ tsk chilli flager/pulver
½ tsk stødt koriander
1 tsk garam masala
1 tsk gurkemeje
4-5 tomater
1 ds flående tomater
1 bakke spinat
1 pakke fetaost
1 tsk salt
1 spsk olie
- brug gerne økologiske råvarer

Fremgangsmåde
Kidneybønnerne håndteres, dvs i blødsættes og koges, efter anvisning på pakken. Hak løg og pres hvidløg. Skær tomaterne og feta i grove tern. Skyl spinat. Steg løg blanke i olie i en gryde. Tilsæt ingefær og tomater, lad det simre i 5 min. Tilsæt fl. tomater, kidneybønner og krydderier. Lad det simre for svag varme i 10-15 min. Tilsæt spinat og feta. Lad det simre med for svag varme i yderligere 5-10 min. Serveres med madbrød og salat

Grønkålssalat, 4 personer
Ingredienser
2-300 g grønkål
1½ spsk dijonsennep
1½ spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
1 dl rosiner
1 lille rødløg
1- 2 æbler
1 granatæble
salt og peber
- brug gerne økologiske råvarer

Fremgangsmåde
Snit grønkålen i meget tynde strimer. Rør sennep, olie og eddike sammen og vend rosinerne i. Pil og hak rødløget. Skær æblet i fine, tynde skiver. Frigør kernerne fra granatæblet. Vend rosindressingen sammen med grønkål, rødløg, æble, granatæblekerner. Smag evt. salaten til med salt og peber.

Spinatbrød
Brøddej:
25 g gær
3½ dl lunkent vand
1½ tsk salt
100 g speltmel
ca. 450 g hvedemel
Spinatfyld:
250 g frisk spinat
1 tsk salt
2 fed hvidløg
Pensling og drys:
1 æg til pensling
2-3 tsk chiliflager
1 tsk flagesalt
- brug gerne økologiske råvarer

Fremgangsmåde
1. Brøddej: Opløs gæren i vandet, gerne i et brødfad. Tilsæt salt, speltmel og en god del af hvedemelet. Ælt dejen meget grundigt ved, at tilsætte mere hvedemel lidt ad gangen, og ælt det godt ind i dejen, inden du tilsætter mere. Lad dejen hæve ca. 45 minutter.

2. Spinatfyld: Blancher spinaten i 2 min. Lad spinaten dryppe af i en sigte, og blend den til en fin, grøn puré i en minihakker/foodprocessor. Rør pureen med salt og presset hvidløg.

3. Drys rigeligt med hvedemel på køkkenbordet, og rul dejen ud med en kagerulle til en firkant på ca. 30 x 40 cm. Smør spinatfyldet oven på dejen i et jævnt lag.

4. Rul dejen løst sammen på den lange led, som en roulade. Læg brødet på en bageplade med bagepapir.

5. Lad brødet hæve i 30 minutter. Pensl brødet med æg. Drys med chiliflager og flagesalt. Bag brødet i ovnen i 40 minutter ved 200 grader. Lad det køle af på en bagerist.

Likes

Comments

Når vi begynder at laver vegetarisk mad, kan det være en god ide at tage udgangspunkt i noget kendt, fx lasange så bliver vanen nemlig mindre udfordret, og er derfor mere tryg og nysgerrig.

Denne opskrift indeholder belulaglinser som den mættende proteinkilde og som tilbehør quinoatabbouleh,

Jeg bruger ofte belugalinser som proteinkilde, da de er smukke, er gode til at holde formen og har kort tilberedningstid. Salaten indeholder en masse essentielle aminosyrer og gode omega 3 fedtsyrer fra quinoaen - der for øvrigt også har status som superfood.

Spinatlasange, 4 portioner

1 portion frisk spinat
2 dl belugalinser
Lasangeplader
Gratineringsost
Olie til stegning

Tomatsovs:
2 dåser hakkede tomater
1 løg
2-4 fed hvidløg
4 stængler bladselleri
1 rød peberfrugt
1 tsk groft salt
1 knivspids peber
2 tsk oregano
2 tsk paprika
1 tsk basilikum

Bechamelsauce:
50g smør
50 g mel
50 g ost
5 - 7 dl mælk
1 knivsspids reven muskatnød
- brug gerne økologiske råvarer

Fremgangsmåde

1) Kog linserne efter anvisning.

2) Lav tomatsovsen: Hak løg og pres hvidløg. Skær bladselleri og rød peberfrugt små skiver. Sautér løg og presset hvidløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt de øvrige grøntsager, hakkede tomater samt krydderier og lad det småkoge i 10 minutter. Bland de kogte, lune linser med tomatsovsen.

3) Lav bechamelsaucen: Smelt smørret i en gryde, tag gryden af varmen og pisk det sammen med melet. Sæt gryden tilbage på komfuret og bag mel og smør sammen nogle minutter. Tilsæt ca. 2 deciliter mælk til opbagningen, pisk sammen og tilsæt lidt efter lidt mere mælk – lad bechamelsaucen koge op efter hver gang. Pisk i gryden under hele processen, ellers brænder bechamelsaucen let på i bunden. Tilsæt ost og muskatnød.

4) Skyl spinaten

5) Lav lasangen: Kom lidt tomatsauce i bunden af et fad, læg lasagneplader over, derefter lag af spinat, tomatsauce, bechamelsauce. Gentag med resten af ingredienserne og slut af med reven ost. Bag lasangen i ca. 25 minutter ved 200 grader.

Quinoa tabbouleh

2 dl quinoa
Et stort bundt bredbladet persille
Et bundt frisk mynte
1 bakke cherrytomater
1 lille rødløg
2 fed hvidløg (pressede)
En halv agurk
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 knivspids peber
1 tsk salt
- brug gerne økologiske råvarer

Kog quinoaen efter anvisning og lad den køle af.

Hak/klip persille og mynte. Skær cherrytomaterne i kvarte. Pres hvidløg. Hak rødløget meget fint. Skær agurk i meget små tern. Blad alt godt sammen med olivenolie og citron og lad det stå og trække i 10-15 minutter. Alt blandes herefter med quinoaen. Smages til med salt og peber.

Likes

Comments

Mit første møde med butternut squash var i forbindelse med et skønt sommerkursus i Pippi Power ved Gitte JørgensenVestjyllands Højskole. Jeg fik fantastisk vegetarisk mad, og fyldt butternut gjorde absolut et uforglemmeligt positivt indtryk på mig. Ikke mindre var begejstringen, da jeg i cafeen på Tate Modern i London opdagede en sandwich med grillet butternut. Yes, den skulle helt sikkert afprøves. Generelt så oplever jeg, at det er lidt af en udfordring med variation af gode kødfrie "pålægs" produkter, så denne udgave af butternut var yderst kærkommen. Grillet butternut smager intet mindre end himmelsk! 

På trods af navnet indeholder butternut kun få kalorier. Den er fiberrig, super mættende samt indeholder betacaroten, B- og C-vitamin, folat, calcium, kalium, magnesium.

Butternut stammer oprindeligt fra Sydamerika og dyrkes her i landet med sæson i efteråret.

OPSKRIFT

Grillet ovnbagt butternut
1 Butternut
1 spsk oregano
1 hvidløg
Saften af 1 citron
1 tsk salt
1 knivspids peber
2 spsk olie

Skær toppen og bunden af squashen. Stil den på højkant og skær skrallen af. Flæk den runde del og fjern kærnerne Græskar toppen skæres i runde skiver af 1-2 cm bredde, øvrige dele skæres i bredde blokke. Skiverne kommes i en stor frysepose, her tilsættes oregano, presset hvidløg, citronsaft,salt, peber og olie. Alt blandes. Steges på rist i ovn 30 min ved 200 grader .

Likes

Comments

Når du praktiserer Mindful Living, mindfulness i hverdagen, da træner du din bevidsthed til, at få øje på det utrolig smukke i det helt almindelige og du oplever ganske automatisk at blive mere og mere forelsket i livet selv.

Mindbreak er een af træningsmetoderne vi bruger i Mindful Living.

Ved Mindbreak er det den bevidste del i dig, der bestemmer hvad din opmærksomhedslygte skal fokusere på og dermed lyse op. I et Mindbreak får du en energiopladende pause samtidig med du træner at være nysgerrig og ikke-dømmende. Ved et Mindbreak overtager du nemlig bevidst styringen af din flakkende automatisk og abehoppende opmærksomhed. Et Mindbreak udvider trygt dine sanser og giver dit sind en pause i den storm af konstant skiftende tanker og indtryk din bevidsthed ellers udsættes for. Et Mindbreak kan sagens gennemføres på blot 2-5 minutter.

Det er f.eks genialt at træne Mindbreak når du går. Flyt bevidst dit fokus til dine fødder. Kærligt, med et åbent sind, retter du nysgerrigt, tålmodige ikke-dømmende din opmærksomhed til dine fødder. Du  registrer og giver plads til det der er.

Bliv inspireret til, hvordan du kan træne mindfulness når du går, ved at se med på min video her Gående mindfulness øvelser

Likes

Comments

Meditationer kan have forskelligt fokus, formål og meget forskellig varighed. 

En drømmerejse er en guidet meditation, hvor fantasiens kraft sættes fri og får plads til at udfolde sig. En drømmerejse tager ofte 20 - 45 minutter, indeholder megen healing og skaber kontakt med din sjæls bevidsthed. Drømmerejser indeholder også ofte megen symbolik, der giver dybe healende oplevelser.  

På en drømmerejse bliver du blidt guidet ind i en afspændt tilstand og ledes over i det healende scenarie, hvor der åbnes op for kontakten med din egen dybe sjælsvisdom. 

Giv slip og lad dig glide ind i en bevidst drømmende tilstand, som fornyer din energi og giver dig indsigt. Velkommen til Meditation "Krystalgrotten"


Likes

Comments