I måndags fyllde våran pärla 1 år ! Galet va tiden går. Hon mådde dock inte så bra och vi hade en riktigt dålig natt. Vi har inte haft många såna. Tror detta var 3e 😩 på ett år. Näsan va tät och rann?! Samtidigt som ögonen rann mest hela tiden. Hon såg verkligen inte kry ut men ingen feber. Men man märkte att hon inte va sitt vanliga jag. Mammas lilla fis ❤️
Men hon blev sååå uppvaktad och fick sååå mycket fina saker av alla nära och kära och vi kunde inte haft en bättre dag ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alla byxor som är fina är låga. Och min kroppsform va inte va den en gång va 😂 väller inte allt ut på sidan så trycker de och skaver på mitt lilla (12cm) ärr. Kan ju bara ha molly jeansen från fina nu för tiden och alla mina baht jeans är förstora 😱 My boooty is gone.

Likes

Comments

Snart har de gått exakt ett år sen våran lilla knorrfia kom ut efter en jäkla massa men!

Jag fick havandeskapsförgiftning så den 19/6 (midsommar) blev jag inskriven på antenantalen och fick åka ut och in för prover och CTG. Jag fick permission ibland på dagarna och även en natt men då fick jag åka in igen. Men den 24/6 på morgonen satte dom in en slags tampong som skulle mjuka upp livmodertappen som fortfarande var hård och låg bakåt, den skulle sitta där ett dygn. Efter de dygnet gjorde läkaren (som var bäst i världen!) en hinnsvepning och jag skämtar inte när jag säger att jag skrek rakt ut av smärta och va seriöst påväg ur gynstolen, tänk vilken syn, som en strandad säl ska försöka sätta sig upp ungefär.

Vi väntade på att förlossningen skulle sätta igång lite mer naturligt efter detta men Agnes ville vara kvar där inne, in i de sista, envetna unge 😂

Den 26/6 kl 12.00 satte dom in en ballong som skulle vidga och öppna så när den kom ut så skulle jag vara öppen 3-4cm. Jag kände ingenting då direkt. Jag va ju orörlig redan innan haha den kunde sitta några timmar men barnmorskan (Margareta) sa att den brukade åka ur efter 4 timmar. Efter 2 timmar åkte den ut när jag satt på toa, jag fick panik och skrek till Jimmy att den åkte ut, han svara lika panikartad " tryck in den då" jag va nog påväg men fick tänka till " in, in. Nä vadå in? Den skulle ju ut?!" HÄR kom min panik. Paniken jag väntade på under hela graviditeten. Nu finns de ingen återvändo! De fanns de väl inte innan heller iof 😂 nu började värkarna komma och de gjorde inte så farligt ont men Margareta tyckte dom va lite för långsamma och kl 16.20 satte hon droppet för att få mer o starkare värkar och jo tack! Efter detta har jag knappt någon tidsuppfattning förutom att jag fick en EDA runt 20.30 och sen kom mina krystvärkar kl 21.45 typ. Jag va inte öppen 10cm och dom sa till mig flera gånger att inte ta i men kroppen sa till mig att ta i och det gick inte att hindra. Någon värk hit O dit gick ju men inte många. Kl 01 va jag öppen 10 cm men fick fortfarande inte krysta då Agnes inte kommit ner ordentlig och jag hade svullnat(?) inne någonstans så där va vi. Jag mådde skit. Redan här sa jag att detta kommer inte gå. Men jourläkaren vägrade ta ställning så från kl 01 va jag öppen och hade redan krystvärkar. Agnes låg långt upp och jag hade så ont. Jag hade maxat ut EDAn och hade full lustgas. Så höll vi på till kl va 06 på morgonen. Jag somnade emellan värkarna berättade Jimmy efteråt vilket jag inte minns.
Men jag minns hur sista värken kändes. Hur jag började gråta och va såååå rädd att de skulle komma en till innan hon va ute. Jag såg hur jimmy blev arg och besviken när de blev snitt. Att vi kämpat så i onödan enligt honom.

Kl 07 kom dag personalen och vi rullade in på operation. Jag skakade så mycket att jag hoppade i sängen. Jag bad om ursäkt säkert 20 gånger när dom skulle sätta nya nålar, ta tryck, tvätta magen osv. Jag spydde även upp maten jag ätit dagen innan, liggandes på rygg. Jimmy höll säker på att svimma för de rann blod ner på golvet och spyor. Men han va så snäll och god.

07.46 kom hon. Vår stora tjej. Med sina 51cm och 4080g. Älskade lilla Agnes. För dig skulle jag göra detta alla dar i veckan. ❤️ mammas flicka

Likes

Comments

Idag kom skatteåterbäringen och den va grymt efterlängtad. På fredag ska jag fixa håret och jag längtar såååå! Känns mig lite kvinnlig igen. Sen Agnes föddes har jag fått göra de själv och de blir inte riktigt lika bra. Eller ja, Jimmy har fått göra de 😂 men han har vart duktig för att vara kille och totalt ointresserad av de. ❤️ han e snäll han. Men just nu är vi inte i en period jag inte tycker om. Vi små tjafsar om allt! Så här har de aldrig vart innan. Men de går nog över snart. ❤️

Likes

Comments

Är de på våran altan. Det är svalare inne än ute.
Agnes har badat 3 gånger idag, en gång på älvhögsborg och 2 gånger hemma. Sista gången slängde vi i melvin med i poolen. Där satt dom och myste. Nästan helt ovetandes om varandra. Dom liksom brydde sig inte direkt om att de satt en bredvid. Och poolen e ju inte direkt stor 😂 gullungar!
Imorgon ska Agnes sova borta för första gången och jag tycker det är såååå jobbigt. Men de kommer ju gå bra. Agnes älskar ju farmor.

Likes

Comments

På smällen. Är en rätt dålig film fast ändå jäkligt rolig. Minns när jag såg de första gången, tyckte seriöst att den sög men idag gick den på tv. Alltså man skrattar ju fast den är dålig. Haha svårt att förklara. Jag har varit sugen på en till bebis fick tack och lov ett uppvaknande i filmen vid förlossningen, min egna förlossning va rent ut sagt ett helvete som slutade med akut kejsarsnitt och när jag såg hur ont hon hade i filmen ( man ser när huvudet kronar ut) så kom allt tillbaka och bebisen som jag gärna vill ha får vänta lite till haha.
Verkligen ALLT kom tillbaka. Jag fick tom ont där nere hahaha. Lukten. Känslan . Klibbigheten. Det är ju precis samma väder ute och snart är det exakt ett årsen jag låg där och hade så ont. Den 27/6 kl 07.46 har det gått exakt ett årsen våran älskade lilla pussunge kom ut till oss ❤️

Likes

Comments

Nu har jag förlängt jimmys liv. Drömde att han dog. Minns inte hur vet bara att jag satt på huk i och hyperventilerade och tänkte att shit nu är jag ensamstående. Det gjorde ont i magen och jag vaknade direkt. Bredvid mig ligger han och min fina lilla tjej. Vår bästa tjej. Hon är seriöst meningen med livet.
Vet att folk kan störa sig på sånt men hon är de bästa som hänt mig.

Jimmy och jag diskuterade en bild som kom upp på insta och Jimmy sa "men du la ju upp en bild på henne i kundkorgen, att du köpte henne" varav jag svarar "absolut inte samma sak, jag rear inte ut min unge, jag skulle köpa Agnes alla dar i veckan" 😂 älskade lilla pussunge!

Likes

Comments

Nu är det officiellt. Jag är sämsta mamman i världen. Eller den mest egoistiska mamman kanske man ska säga. Jag försöker få Agnes att somna själv. Inte för min skull, verkligen INTE! Utan enbart för hennes. Ikväll somnade hon bredvid Jimmy som sedan bar in henne till hennes egna säng i sitt egna rum, sen kommer jag, och hämtar henne för att jag vill ha henne bredvid mig när jag sover. Jag skäms över mig själv. Hade jag fått bestämma hade jag och Agnes haft min och jimmys säng. Så hade hennes far kunnat ta hennes spjälsäng 😂

Jag avskyr att höra Agnes gråta, och speciellt nu när hon gråter och får in ordet "mamma" in emellan. De går mitt hjärta i tusen bitar. Alltså tänk att man kan älska någon såå mycket. Trodde inte det gick.

Likes

Comments

Idag vart jag uppe med tuppen. Kl 09 😂 men min lilla knorrfia väckte mig och Jimmy 04.30 började klättra på oss och masa som hon gör ibland, hon fick lite mat och sen somnade hon om.

Kl 10 hämtade vi upp hennes faster och åkte ut till toveks för Jimmy hade upptäckt att dom inte lagat fäljen efter krocken och självklart va idioten inte där idag heller! Blir så förbannad. Han skulle ringa upp men icke. Så jävla dåligt!!! Och inte nog med de, på vägen hem efter Jimmy köpt sig en ny kostym för en jäkla massa lök så börjar bromspedal lampan lysa och varna. Känns inte som dom gjort sitt jobb så bra. Ändå tog de 5 veckor för dom, att göra ett halvdant jobb! Bra gjort!

Likes

Comments

Såg morgondagen som en fullspäckad dag med träning, möte, hämta Gary, lämna avis bilen, städa O grill med bästa vännen. Nu blir de väl allt egentligen utom träningen men de känns som de kommer bli en väldigt mycket lugnare dag. Konstigt nog. Pappa skulle passat Agnes men har fått förhinder så vi får väl ta en pw. Har ångest som en jäkla gris över att jag tryckte, bokstavligen inhalerade donken typ. Usch. Men jag har gått ner 10kg så får väl fira på något sätt 😂 haha

Likes

Comments