View tracker

Jag mår så jäkla dåligt. Helt under isen. Illamående som vägrar släppa och jag spyr inte nu utan bara konstant stadigt illamående, det som började bli bättre är värre än någonsin. Jag har även konstant huvudvärk. Jag vill inte låta lipig eller klen men jag blir så trött och ledsen vilket i sin tur leder till att jag bara tappar allt. Det är så mycket jag vill göra nu ju! Jag vill jobbba, julpynta, orka bara vaken till mer än kl 21. Jag som älskar julen har inte ens satt upp gardiner.
Men jag har iaf världens mest fantastiska barn som är så himla god mot sin mamma och är så snäll. Hon är ju bestämd och envis men lyssnar ändå oftast, och när hon dansar, det botar det mesta de, hon dansar med hela kroppen och gör mig lycklig ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag går vi in i vecka 14. Jag har jobbat idag för första gången på en månad och jag fixade 3 1/2 timma innan jag gick hem för jag mådde så sjukt illa. Jag trodde de skulle vart över nu för helgen har jag ändå mått ganska bra men allt kom som en käft smäll idag, för hela helgen för guuud va jag mått dåligt.

Började dagen inne på HIA (hjärtintensiven) och det gick super bra men sen vid kvart i 8 började jag må illa. Tänkte de skulle gå över så jag gick och åt lite frukost men icke. Som tur va jag bara utöver och va inte med räknad men känns ändå så surt att lämna dom andra i sticket 😔 jag saknar verkligen att jobba och mina goa kollegor varav några är mina bästa vänner.

Jag hoppas så de ska gå över snart ✊🏼

Likes

Comments

View tracker

Jag undrar så vad dom går efter?
Jag hade en jobbig förlossning med Agnes och hade krystvärkar i över 5 timmar och hon kom inte ner för hennes huvud va för stort för mitt bäcken. Jag är livrädd att de ska hända igen så därför ska vi försöka få kejsarsnitt beviljat. Så vi slipper gå igenom det igen för att ändå hamna där tillslut.

Dom kommer ju läsa mig journal och se men jag är rädd att dom inte kommer ta min rädsla på allvar för alltså föda barn gör ont och lite smärta får man stå ut med. Men hur mycket psykisk smärta ska man stå ut med? Jag mådde dåligt efter förlossningen sist och jag vill inte må så igen 😔

Likes

Comments

Jag e så fascinerad över att folk säger att dom vill höra sanningen men när man väl säger den så klarar dom inte av att höra den och slutar då prata med en. Då är man väl inte en riktig vän. Jag ska kunna säga vad jag tänker och tycker utan man börjar lipa och slutar prata med mig.
Nu för tiden ska man inte snacka skit och vara rak men när man väl är de så blir de gnäll.

Jag är så trött på att man måste tassa på tå för att inte stampa någon på fötterna. Då kan de kvitta.

Jag gick igår ut med att Agnes ska bli stora syster och bara där ser man hur folk reagerar. Vi är såå glada och smått nervösa för hur det ska bli med två små. Jag har inte mått så bra och har INGEN stubin för 5 öre. Jag blir förbannad direkt. Sån va jag inte med Agnes. Så nu är de två alfa hanar här hemma 😂 jag kan iaf skylla på att jag är gravid, jag undrar va Jimmy skyller på 😂

Likes

Comments

Idag känns de som vi åkt bil hela dagen.
Började dagen med att åka till toveks för att lämna in Gary, så kom pappa och hämtade mig och Agnes. Sen åkte vi till Stenungsund för att hämta en av deras bilar som vi får låna eftersom mamma inte får köra just nu. Efter de åkte vi hem till mamma och pappa och jag lagade lite middag åt dom. Nu är vi äntligen hemma igen och precis tryckt i mig en halv kebabrulle.

Nu ser jag sååå fram mot att få lägga mig. Brukar ju sova när Agnes sover så när jag inte får de blir jag helt slut 😂 illamåendet blir ju tyvärr inte bättre heller 😔

Likes

Comments

Idag kände jag att de behövdes bäddas rent så när man väl har lite ork och kraft så får man passa på. Snabbt gjort och Agnes fick mysa till Barnkanalen.

Sen kom Emma och tindra och lekte. Skulle försöka få dom att sova lite, tillsammans, i samma säng, vet inte vad vi tänkte men de slutade med att vi gick ner och gjorde mat istället.

Nu har dom åkt hem och vi ligger i sängen. Agnes somnade som en stock när jag pratade med min pappa i telefon. Är ju en varningslampa som börjat lysa i bilen och eftersom mamma o pappa har två bilar men mamma inte får köra nu så ska vi få låna en av deras över helgen. Världens snällaste föräldrar har jag verkligen. Vet inte vad jag hade gjort utan dom ❤️

Likes

Comments

Jag har alltid sagt att jag inte vill ha ett stort bröllop. Jag skulle lätt kunna dra till vegas liksom. Jag vill bara få vara gift med Jimmy. Men i natt drömde jag att det var dags för oss att ändå planera ett bröllop, för de måste ju planeras även om man ska sticka iväg, och då ändrade jag mig. Jag vill nog ha ett stort bröllop med massa nära och kära, bästa vänner. De behöver inte vara stort men jag vill nog ändå ha en brakfest.

Längtar så tills de är dax för oss. Men de kommer dröja till minst 2018 😂 men någon gång måste man väl börja planera, speciellt jag som gillar att vara i godtid. 👰🏼

Likes

Comments

Som dom flesta vet lämnar inte vi bort Agnes i onödan. Jag dömmer inte folk som behöver tid för sig själva en stund då och då men jag själv har inget behov av det. Hade jag fått bestämma hade jag och Agnes vart fast limmade ihop.
Jag har liksom inte skaffat henne för att lämna bort henne (tolka det inte fel) men helt seriöst så är jag nog lite knäpp.
Hon ligger alltid mellan mig och Jimmy och sover och fast hon ligger mellan oss så kan jag seriöst sakna henne när hon somnat.
Hon är en sån otroligt charmig och rolig lite person och ni anar inte hur mycket jag längtar tills hon börjar prata ordentligt för va hon tjötar på ibland alltså, hon har SÅ mycket att berätta!
Varje morgon startar hon dagen med att så fort hon slagit upp ögonen sätter hon sig upp tar ut nappen ur munnen och berättar allt hon drömt om. Eller j, de första ordet som alltid kommer är "pappa?" Så kollar hon om pappa är bredvid.
Våran lilla underbara goding ❤️

En bild på en nyvaken tröttfis ❤️

Likes

Comments

Jag e sjukskriven i 2 1/2 vecka till och hoppas jag ska må bättre snart. Segt att vara hemma och inte orka något. Hemmet ser ut som ett slagfält och jag med för den delen.

Mitt hår har blivit så skumt. Jag som tvättat håret 1-2 gånger i veckan och nu måste jag tvätta de varannan dag för de blir fett. Alltså mitt hår har alltid lyckats vara ofett men nu?! Jag blir tokig. Jag har varken ork eller tid, för när jag har tid så orkar jag inte. Fick köpt mig torrschampoo idag och hoppas jag kan slippa undan en dag iaf 😂 #latastistan haha

Idag har jag tagit prover och myst med min lilla familj. Jimmy har varit föräldrar ledig. Vi har även varit hos Agnes kusiner Elvin och Wilma. Full rulle verkligen. Agnes blir tokig och så exalterad så hon nästan spricker. Går verkligen inte att förklara hur glad hon blir. Mitt underbara lilla ❤️

En gammal bild på min lilla gullunge ❤️

Likes

Comments

Att flytta till Norrland har alltid varit en dröm för mig. Kalla mig knäpp. Skulle vilja ha våren/sommaren på bästkusten och hösten/vintern i Norrland. Tänk att alltid få vakna upp i ett vinterlandskap. Allt är vitt och tyst. Det är något som händer när snön faller. Allt blir så mycket lugnare. Iaf i min hjärna. Kanske inte ute på vägarna haha men för mig är snön ett lugn. Jag älskar snö.

Vissa tycker jag är knäpp men när de snöar blir jag som ett barn på julafton. Det pirrar i hela kroppen och jag blir extas. Som att få alla bra saker man vill fast på en gång.

Nu längtar jag så tills första snön faller här och jag har hört att den ska komma i natt🙈🙊🙉. Så nu lär jag ligga vaken hela natten 😂

Likes

Comments