Grejen är såhär. Jag håller på att fixa till min "blogg.se" därav ingen skrivande vilket jag lovar hela tiden , haha. Jag vill skriva men jag känner mig inte riktigt hemma här på nighttown. Det är så mörkt? haha  Är det bara jag som känner att man är inne i ett mörkt rum?

Det är svårt att vara positiv här kan jag känna, jag måste ha ljus! Men jag fattar inte blogg,se, förstår ingenting faktiskt och jag brukar ändå vara kunnig inom detta område. Nån som har haft en blogg på denna sida får gärna hjälpa mig! Puss

http://magdalenahogberg.blogg.se

Likes

Comments

haha hittade den här när jag googleade mig själv.

Likes

Comments

 

 

Jag vet inte, men jag fick stor vilja att skriva. Är på så dåligt humör tack vare en viss person. Du gör mig galen! Samtidigt som du gör mig galen i dig. jag är helt fast. orkar inte med alla tankar på om jag vill ha kontakt eller inte. Är så förvirrad för tillfället.

Vädret gör det ju inte bättre heller. Lika förvirrande det! Är det vår eller inte? jag måååste veta. Det pajjar min planer, haha! Jag vill även använda min nyinköpta vårjacka, den är såå fin!

 

ÅH, nu kom jag på det. jag tar våren till mig och ber fan-skapet att vi ska grilla idag! , weeeii!

Kanske ta sig en lugnande öl till maten, det är ju trots allt St Patricks Day! Så blir det nog =) 

Mina vänner, våren är här!

har massa i huvudet så skriver mer sen, insåg nu hur kul det faktiskt är.

 

 

 

 

 

Annars så saknar jag dig enormt. Jag bollade alltid mina tankar med dig? Du hade svar på allt.

Sen är det ett recept som jag hade behövt som bara du hade i huvudet! Längtar efter din mat mammie...

Älskar dig så!<3

 

 

Likes

Comments

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till 

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann..
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är ..

Igår var det exakt 3 ½ år sen du försvann mamma, kan verkligen inte förstå att det gått så 
lång tid..Saknar dig mer än någonsin. Jag har skrivit en låt till dig som snart är klar :)
Love you, always 


 

Likes

Comments

Himmel vad tiden går fort. Kändes som jag skrev ett inlägg igår , men nej . Ser nu att det är ju för sjutton en hel vecka sedan. Alla jultankar gör mig snurrig. Men, nu är jag här igen.

Sitter hos mitt ex . Det låter så konstigt. Även för mig! but , here I am. Himla skönt!

Dock längtar jag hem till mitt hem. Så himla fint , rent och fräscht efter att jag fått dit en städerska. Nej jag är inte lat. jag städar själv varje dag. Men så äckligt det har varit nu i typ 3 veckor, det fixar man inte själv. Sanering skulle behövas. Det är det ändå inte min skit så varför skulle jag göra det överhuvudtaget?

Nåväl nu är det fint! Har även jul pyntat ..lite sådär lagom sent in på julen. Men nu sitter det där. Gjorde en egen adventsljusstake som blev så fin! Väldigt orginell . Precis som min fina Carolina , som faktiskt kommer hem I ÖVERMORGON? åh herre. " I övermorgon " låter mindre än 2 dar. Kanske för att det inte är två dar. Men två nätter i varje fall.. Ja ja, lycklig är jag i alla fall!

På lördag är det " lilla julafton" hos min far. Himla kul. Det var ju faktiskt ett helt år sen. Lilla julafton alltså. Men det var även länge sen jag träffade honom och mina systar. Framför allt min lilla lilla bror. Som faktiskt inte är så liten längre. Ett litet snille också. haha

Även då får vi höra resultatet av årets julskiva. Det jobbiga är att jag hör den samtidigt som pappa och Anna ( hans fru, även mor till min lillebror) så jag har ingen aning om hur det kommer låta när dom tycker på play. Men varje år är känslan man får lika varm när man ser pappa bita ihop för att inte fälla en tår. Men varje år kommer den. Han är så fin. Det finns inget bättre än att ge han detta varje år , för han blir Så glad och fylld av kärlek. Sen är ju vi som har övat in och spelat in denna låt ganska trötta på den vid det här laget, men tröttnaden släpper varje gång man ser han fyllas av faderkärlek och framför allt stolthelt. 

Mamma hann tyvärr bara höra första skivan, men jag vet ju att hon hör allt nu ändå. Till skillnad från pappa blev hon helt hysterisk och började stor tjuta och spelade tillbaka. Speciellt när hon insåg att jag var med. " min lilla flicka, sjunger väl inte?"  Haha . Så blir det när man är yngst. Man blir aldrig stor i mammas ögon.

Söndag bär det av upp till mormor. Mycket blandade känslor. Detta året är jag iallafall beredd på de 20..nej förlåt 60 frågor som kommer när man precis tagit första klivet in genom ytterdörren.

Eftersom jag är väldigt dålig på att höra av mig till min mormor så blir det till att dra en sammanfattning om ett halvår tillbaka. Men , jag har bara mig själv att skylla. Jag och mormor , även moster har aldrig haft någon närmare kontakt om man inte räknar med , Jul , Sommar , Födelsedagar. Påsk, Höst , Studenter och tråkigt nog Begravningar. Sista ordet i singular hittils. Det var ju alltid mamma som höll kontakten. Ska jag nu då ringa flera gånger i veckan för att prata med någon som hatar att prata i telefon.Nej men Ni fattar.

Jag vet att det är rätt men energin räcker inte riktigt till. Jag blir faktiskt bara påmind om att mamma inte längre sköter den biten och varför hon inte gör det.

Men jag gör det bara värre för mig själv. Nytt nyårslöfte tror jag minsann. Mormor är ju några år , pigg som sjutton dock ( bokstavligt talat , eller siffrigt. :)  ) men man vet ju aldrig. En dag kanske det blir ordet " begravningar" och inte längre i singular.  Då står jag där med dåligt samvete och önskar att jag kunde ringa henne. Sorglig jag låter men jag går igenom sorg så antar att det är naturligt.

Väldans mycket skit jag fick ur mig idag. I ord menar jag nu såklart. haha.

 

Imorgon hoppas jag hoppas jag verkligen att min och angelicas plan går igenom , Hade varit så kul!

Nu blir det lite te och tv.

puss på er!

 

M som i Madie

 

 

Ps. Lägger upp en bild på min adventsljusstake. Tyvärr är den släckt för annars såg man inget :) Ds

 

Likes

Comments