Hände inte så mycket idag heller så bjuder på en mys bild

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De hände inte så mycket idag så tänkte göra en dagens lista istället

Dagens humör: Trött, irriterad och sötsugen så inte på så jättebra humör
Dagens borde: Borde göra klart uppgiften jag inte hann klart med idag
Dagens längtan: Juuuulaftooon!!
Dagens tipps: Sov mer människor! Vi får alldeles för lite sömn!
Lyssna på: Last Christmas med Ariana Grande

Godnatt och Pöss på er

Likes

Comments

Börja dagen med att glömma hörlurarna hemma och sen när man kommer ut så inser man att man har valt för kalla kläder... ingen bra start på dagen 😕 med det blev lite bättre när jag kom till skolan...

När jag kom till skolan vart det bättre, första lektionen var matte och jag fick tillbaka provet jag gjorde igår. Jag fick 32/36 rätt. Läraren kom fram till mig och sa ”Om du fortsätter med dom här resultaten så kommer du få första bokstaven i alfabetet som betyg”.
Jag vart jätteglad då jag hela grundskolan har haft problem med matte och har varit nära underkänt hela högstadiet så de här är stort för mig.

Käkade Subway idag igen fast med min kompis Emma. Testade steak and cheese för första gången och tyckte den var väldigt god, tror det kommer bli en ny favorit.

Efter lunchen så hade jag engelska i en timme, sen rast på 15 minuter och sista lektionen var samhällskunskap. Jag stannade kvar i skolan efter jag hade slutat för att börja med läxan om bromsar medan jag väntade på att mamma skulle sluta och skjutsade min lillasyster in till sin träning.
Vi möttes på hennes träning och skulle åka och prova en klänning som jag hade sagt att jag ville köpa av en person på en köp och sälj sida på Facebook men när jag kom fram till där hon bodde så sa hon att hon var tvungen att jobba och kunde inte svara på mina meddelanden. Jag blev väldigt sur då jag tycker man borde säga de då för jag bor inte inne i stan så kan inte åka fram och tillbaka hela tiden. Så de blev ingen klänning för mig.
Jag och mamma åkte till min faster och farbror istället och pratade lite innan vi behövde åka och hämta min lillasyster, sen åkte vi bara hem och tog det lugnt och käkade middag.​Nu sitter jag och myser i pyjamas framför kaminen med en kopp te.

Hur brukar ni spendera kvällarna?

Ha det bra, Pöss!

Likes

Comments

Imorse så gick jag till bussen halv åtta. Bussen var en kvart sen pågrund av att de va så halt men jag hann ändå i tid till skolan.
Jag började tio över nio med svenska fram till lunch klockan elva.

Min lunch blev Subway. Jag testade den nya sorten beef supreem, mitt betyg på den blir 4/5 stjärnor. Efter lunchen så hade jag engelska i en timme och 45 minuter. Efter engelskan så hade jag en halvtimmes rast och sen ett matteprov. De gick hyfsat bra tror jag.

Efter matten slutade jag egentligen men stannade kvar och representerade min skola på öppethus. De va kul vi fick prata med niorna om skolan, fick uppgifter att göra på bilarna. Och så fick vi macka och kaffe från skolan😍
Sen vid 19 fick vi kepsar där det stod the meckr på.
Nu är det bara hemgång kvar.

Likes

Comments

Efter en lång dag i skolan så sjönk jag ner i soffan med första glöggen för denna vinter och kollade på min favoritserie.

Snart är det dags att börja julpynta. Jag älskar julen! Vad är det bästa på julen enligt er?

Bjuder på en härlig julbild innan jag lägger mig

Godnatt❤️

Likes

Comments