Nu har jag provat vagnen för första gången, det var Elvis som fick prova den först men vi gick bara till en gräsmatta och sen fick han gå runt med ett långt koppel så jag kan inte säga vad jag tycker än. Men den gick bra att köra och den var lätt att svänga.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ååå är super exalterad på min nya vagn till Madicken som jag köpte igår på chicdog i sthlm. Den kostade ca 1500-2000kr har inte så stor koll men något där emellan. Tänkte först köpa en "first class buggy grey/pink" tror jag den heter men den kostar dubbelt så mycket och eftersom det här är min första vagn så visste jag inte om madicken skulle gilla att åka i den så därför köpte jag en lite billigare som jag kan prova ett tag innan jag köper en riktigt fin. Tycker den här vagen var var väldigt söt och den värkar bra än så länge, har inte provat den ute har bra kört t´runt lite här inne i lägenheten så vi får se vad jag tycker om den sen. Tänkte göra en first impression när jag provar den första gången och en recension när efter kanske 2 veckor.

Och sorry att jag inte har skrivit ett inlägg på nästan 1 vecka meen min blogg hjärna var typ död och jag hade inga idér på vad jag skulle skriva om meen det kommer inte hända igen. PUSS

Likes

Comments

Idag var det födelsedagskalas på schemat för oss. Mycket fika och presentpapper för Madicken att leka med. Nu är det inte långt kvar tills Madicken fyller 1 år, dags att börja shoppa presenter snart. Tror jag ska beställa en vagn till henne så det kanske blir födelsedags presenten, vi får se

Likes

Comments

Var nyss ute på en mysig morgonpromenad men Madicken, hon fick springa lite på en äng och så gick vi en sväng i skogen, hon älskar verkligen skogen. Tycker om att gå på morgonpromenader på helger för jag vaknar typ 12.00 annars men nu när jag är tvungen att gå upp typ kl 9.00 så är det skönt att gå ut när det inte är så mycket folk, blir pigg då typ.

Likes

Comments

Idag var det en lång dag på stan, vi gick in på Chicdog på regirings gatan och kollade lite där. Åkte dit för att kolla på vagnarna, funderar på att skaffa en till Madicken men det blev bara att vi köpte lite godis. Det var utmattande för både mig och Madicken så nu står det vila på värst schema.

Likes

Comments

Kommer börja med en ny "serie" så en gång i veckan kommer jag lägga upp hur man lär sin hund ett trix, det kommer vara olika trix varje vecka och jag tänkte börja med dom enklaste som sitt och ligg och varje vecka utveckla det, så dom tillslut kan jätte svåra trix. Vad tycker ni om det? Tänkte börja med det på söndag isånnafall.

Likes

Comments

Likes

Comments

agility?
Jag har tränat lite agility med madicken men inte mycket alls, har läst att man inte ska börja träna innan hunden är 1 år. Vet inte om det är sant det står olika överallt, tänkte anmäla oss till en agility kurs för nybörjare men då var hon också tvungen att vara 1år så jag får väl vänta ett tag till, det är ju inte så långt kvar. ( Hon fyller 1 år den 13 november för er som undrar) Är ju inget proffs men tror själv att hon skulle kunna bli riktigt duktig, efter bara lite träning ute på tomten så lärde hon sig mycket, hon tycker det är kul också! Vet att Malteser inte är en ras för agility pga dom den lilla kroppen och korta benen men vill bevisa att så små hundar också kan vinna agility tävlingar och inte bara utställningar. Så nu siktar vi mot VM, sikta mot stjärnorna och nå trädtopparna som man brukar säga.
HEJDÅ

Likes

Comments

Nu var det dags för lydnadskurs/valpkurs, gick bra men det var skiit kallt så jag lyssnade nog inte så mycket hehe

Likes

Comments