Gud va helgerna går snabbt... Nu vill jag ha lov 😴

Idag lekte jag och Arne i snön. Guuud vilken trav han har, helt underbar! Önska jag fått ett kort på det.. Vilka steg säger jag bara! Han kommer blir så fin när han är färdig! Det vet jag!
Matte stolt❤

Idag har jag varit på julbord med oliwer och hans familj plus mamma och jag då. Det var super mysigt, dock ont i magen nu med all mat 😉

Imorgon blire in till veterinären med Lusse och Dizel då dem troligtvist har fått skabb... igen.. #livetpålandet

puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen påväg hem, FEDAG IMORGON
Ska få vara med Oliwer, äta skit och sova ❤
Yes.

Idag har dagen varit såå lång. Började med idrotten på skolan sen stannade jag och Amanda kvar och hade lektion för 1:orna. Sen varit i Salongen för träna frisyrer till märloslott och kostnadsberäkningar

puss

Likes

Comments

Ligger och kolla på walking dead, tog en break från allt plugg.😴 Idag har min mage varit helt förstörd och så träningen sket sig idag. 😞 Men Idag med Arne provade vi på för första gången skänkelvikning👏👏. Så duktig fast, nu är det bara att nöta, nöta!

puss

bilder från träningen i tisdags

Likes

Comments

Sååå söt pojke jag har 😍😍
Idag på ridningen gick det jätte bra, vi fokuserade på halvhalter och tempoväxlingar i skritt och lite trav. Trots att det var mörkt och lill killen blev rädd för några som promenerade bakom oss så skötte sig han galant ändå!

Puss

Likes

Comments

Hej på er. Idag är det söndag och ärligt har jag inte gjort ett skit i helgen. Varit själv och bara kollat antingen på Walking dead, sovit eller lyssnat på musik.

Igår var inte dagen så bra och skrev inget på bloggen för orken fanns inte. Den fanns inte till något. Har iallafall fått varit med Arne❤

Nu ska jag plugga samt gå ut och gå med dizel.

puss

Likes

Comments

Hej.

Helt själv idag, ingen Oliwer😞
Känns jätte konstigt och tråkigt, är hästvakt och familjen sjuk vilket betyder att man får vara själv. Känner mig dock inte så pigg heller men, men.

Köpte iaf godis till mig själv, förtjänar det tyckte jag 😉

puss

Likes

Comments

Nån mer än jag som är sjukt le på sitt hår? Jag är iallafall verkligen det 😒 Men nu har mina kära föräldrar lovat mig att få gå till frisören, var hundra år sedan jag fick mitt hår fixat!

Dem hårfärgena på bilderna hade jag tänkt mig! Så fina, eller hur?

Idag red jag och Arne ut första gången på länge, har varit för halt innan men nu när skorna är på var det bara att köra! Dock är det inte roligt i mörkret men skönt att bara skritta i tystnaden.

Eftersom han var pigg och hungrig så jobba vi lite på vägen, halvhalter och formning satsade vi på. Vilket han tyckte var jätte jobbigt och var helt svettig när vi kom tbx.

Min ängel 😇

puss

Likes

Comments

Påväg hem till min älskade pojkvän efter att inte träffat han på 1,5 vecka ❤

Idag gick det segt på gymmet, tränade i princip ingenting.. Men är i någon svacka när det gäller träningen, kommer förhoppningsvis tillbaka och extra stark och pepp för att träna hårt igen👊💪

puss

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma, skönt att få sova ut! behövdes 😴 Fick min glossy box idag 😍 Fick en ansiktsmask "the face", lipbalm, makeup store kajal, aniskts "vatten", ögon "roll one" ( tar bort påsar under ögonen)

Idag gick Arne och jag en promenad, så mysigt i månljuset!

puss

Likes

Comments

Äntligen hemma, nog för att det är roligt att vara i Stockholm skulle jag aldrig kunna bo där! Så skönt att vara hemma!

Var btw på det nya shoppingcentrumet i sth och guuud vad stort det var! Så många butiker och enormt med människor... Har iaf köpt julklappar och nya stövlar! 😍

puss

Likes

Comments