Onsdag den 18 oktober,klockan är 10:34.

Godmorgon sötnosar. Sitter just nu i skolan på en svenska lektion och lyssnar på fröken som pratar om tekniska hjälpmedel under en presentation. (hmm har hon tappat mig? svar ja.) Iallafall anstränger mig efter som vi ska göra en presentation om stilar, något som är otroligt roligt. Älskar att jag valt denna skola där även svenska lektionen handlar om stil och mode.

Dagens outfit

Vet att mamma inte kommer vara nöjd över denna outfit eftersom dunjackan och halsduken inte är på men men jag älskar dig för det mamma.

Idag har jag på mig en vit långarmad ifrån Rebecka Stella, en klänning ifrån WERA Stockholm, Kjol ifrån FOREVER 21, en kofta ifrån PAPILLONNE, Slips från laxens garderob och klckar från NELLY.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tisdag den 17de october, klockan är 09:10.
HEJ pussgurkor. Idag är det tisdag, bästa dagen. Förutom att min röst ligger på ett mans läge eller så hörs jag inte alls. (Må säga att det var en utmaning för en människa som jag. Dvs en människa som aldrig håller käften haha) Tydligen ville min kropp visa för mig att tro inte att du är frisk än. Ska pressa ut lite sjukdom till, heja. Iallafall så är det med den saken. Jag är sjuk och gör allt jag kan för att må bättre.


12 frågor som lär känna mig på djupet.


Vem litar Du på?'

Få personer. Jag lär mig varje dag att våga lita på fler människor men det är svårt och ibland sviker människor som man vågat släppa in. Därför är personerna få, men jag skulle säga att dem jag litar på är min familj, mitt hjärta och mina vänner (det som jag valt att ha i mitt liv)

Vill du gifta dig?

OJA. Jag är en sån där töntig tjej som har en dröm om att en dag har världens finaste bröllop med en stor och fin klänning!!

3 saker som gör dig glad påriktigt?

Kärlek, Kläder (ytlig? tragiskt.) och Mat.

Vem i din familj är du närmst?

Alla i min familj är närmst mig på ett eget sätt men eftersom att min mamma är min bästavän och vi pratar dagligen om allt skulle jag säga mamma.

Litar du helst på ditt hjärta eller din hjärna?

OJ, svår fråga. Min hjärna tänker oftast två steg längre än vad mitt hjärta gör så därför skulle jag vilja säga hjärna men mitt hjärta är oftast det som slår för det jag i stunden vill och det anser jag då är viktigast så Hjärtat.

Har du någonsin hatat att du älskat någon?

Varje dag, det var värre förut då mitt hat var större än kärleken men idag är kärleken störst.

Hur blir du avslappnad när allt runt om kring dig är rörigt?

EGENTID. Med en ansiktsmask och vindruvor. Då mår man.

Någonsin varit kär?

En gång och det är nu. OCH DET ÄR FANTASTISKT. älskar det. Trodde faktiskt inte att jag någonsin skulle bli så beroende av en människa som jag är just nu. Att känna sig älskad och sedd av någon som inte måste göra det. (Mammma.)


Vilken var din favorit leksak som barn?

Må ju säga att det ändå var tejp bollen som storebror och hans lag kompisar gjorde i omklädningsrummet.

Hur ofta pratar du med din familj?

Inte så ofta som jag borde , mina storebröder bor båda borta och min pappa likaså. Så därför blir telefonen det sättet man kommunicera på och även om den idag alltid är med folk så har alla en vardag som ska följas och tiden att prata finns inte alltid men när vi parar är istället samtalen långa. Min mamma därimot pratar jag nog mer än vad en vanlig tonåring gör. Jag ringer henne när jag är glad, ledsen, arg eller lycklig och hon likaså haha. 

Vem tror du känner dig bäst?

Skulle säga Douglas eller Mamma. Eftersom det är personerna jag pratar med dagligen och berättar alla mina känslor för. Det vet hur jag i olika situationer reagerar och beter mig. Det vet vad jag vill och när jag vill det. (Douglas vet oftast iaf. Haha ibland tror jag att han ska veta och om han inte vet, då blir jag den omöjliga flickvännen.)

Vad är din "lyckliga plats"

Min lyckliga plats måste nog vara med familj och vänner oavsett var jag befinner mig. För där känner jag mig trygg och framförallt LYCKLIG.

Likes

Comments

Onsdag den 11 October, klockan är 20:37
Hej sötnosar från en sjukling som äntligen börjar bli frisk!!! Äntligen känner jag mig sakta men säkert levande igen. Förhoppnings vis blir det skola imorgon, som jag längtat.

det här med tävlingar. Tävlar ni ofta med andra trots att det inte vet om det? tävlar ni med er själva för att vara någon annans Instagramflöde?

Jag vill vara ärlig och äkta och detta är jag och mina tankar. Jag är en tävlande. Under mina sjuka dagar har jag kollat Instagram flöde efter Instagram flöde. En vacker tjej efter en annan. Några med flera hundra tusen följare och några som finns i min närhet. Jag har ensam i mitt rum med regn utanför kollat på deras vackra kroppar, fina hårfärger och fantastiska naglar. Jag har önskat att det var jag. Önskat att jag också satt där med deras gröna smothie på en salong och gjort mitt hår. Efter att jag släppt ett Instagram flöde har jag gått vidare till tjejen som kommenterade den andra tjejens perfekta leende, hennes flöde. Samma sak där. Hon sitter där på en bild med hennes OTROLIGA kropp och låssas som ingenting. Caption " I like IT here" och hur mycket jag än intalar mig att deras liv inte ser ut sådär så kände jag ändå press. Press över att behöva vara, göra och se likadan ut. Jag skriver kände för att några timmar senare när min familj kom hem funderade jag. Jag funderade på allt det jag önskade var jag och insåg att nej Madicken. Du vill inte vara någon annan? Du vill inte ändra på dig själv. Du är en jävligt fantastisk tjej med en minst lika fin kropp och vill du gå till en salong gör det. MEN gör det som dig själv, för dig själv.

Likes

Comments

Måndag den 9de October, klockan är 09:44.
Godmorgon från en nästan död Madicken. Död kanske var att ta i men det känns nästan så. Har ont i hela kroppen och ena sekunden kockar jag medans nästa vill jag lägga mig i 80graders varmt bad. Stressen ligger också och gror i bak huvudet då jag har naglar och makeup idag. Missar man det blir det mycket att ta igen hela tiden. Men men jag ska inte skriva om massa tråkigheter utan ville bara uppdatera er om min helg från lite snapchat bilder. Pusss

Likes

Comments

Torsdag den 5te october, klockan är 07:49.
Att jag ens är vaken är ett under. Kom hem igår efter inspark klockan 01:40 och somnade inte förens 02:30. (Igen skönhetssömn det vill säga och jag ska ta skolfoto idag. Ajaj)
Men men det var otroligt roligt att vara med alla underbara tjejer och helheten är något man ska ha gjort. Dock väldigt över hypat. Oavsett hade jag en toppen kväll. Och den kom med träningsvärk i hela kroppen idag efter dans hela kvällen i höga klackar, HEJA.

Från en sak till en annan:

Det här med tjejer dock. Jag vet att jag klär mig efter den jag är och jag vet att det tydligen sticker i folks ögon. Igår kom jag in där, såg ungefär ut som alla andra då det var ett tema (hade tyvärr inte vita jeans och sneakers. För det var tydligen en regel.) Jag går in med min klänning och klackar, för att ha kul med mina tjejer. Men resten av alla tjejer dem ger den där blicken som går nerifrån och upp. Ni vet den som får en att känna sig som "spring långt härifrån, du hör inte hemma här". Den blicken får jag varje dag av tjejer som ska vara på samma sida inte trycka ner varandra. Men men jag tänker inte mer på det utan kommer ut därifrån och börjar tänka. Börjar tänka på hur skev denna värld är. Dagligen kan jag få kommentarer för hur jag klär mig? Hur udda är inte det? Jag menar inte att jag är speciellt hit och dit för det är jag absolut inte. Men jag kan bara prata utifrån mig själv. Jag vet att jag inte är den ända tjejen som får spydiga kommentarer varje dag. För Tjejer verkar tycka att trycka ner varandra är ett tidsfördriv. Hör ni hur det låter? Varför inte hylla varandra. Hylla varandra för det lilla varje person gör. Du förlorar inget på det och verkligen inte den som får det heller.

Likes

Comments

Tisdagen den 3de oktober, klockan är 21;44.
HEJ hörni sötnosar! Här är min fantastiska dag i bilder!!! Behövde verkligen en ledig dag med vänner och sedan hem till familjen. UNDERBART

HAR FORTFARANDE MATKOMA

Från att första dagen bara se ansikten på tjejerna jag ska spendera mina kommande tre år med, till att älska dem.

Jag och mor avslutade kvällen med bullbakning då det imorgon är kanelbullens dag!! (Men annurlunda som vi vill vara så vägrade vi vanliga bullar och bestämde oss för att göra Nutella bullar och vanilj bullar. HITT)

Likes

Comments

Söndag den 1a October, klockan är 19:31.
Godnatt hörni, eller nej men nästan haha. Är så otroligt trött efter helgen, det är här
Man tror jag har festat loss och Inter tar vad jag heter. Men vid detta laget har ni nog insett att jag inte är den.
Är dock trött för att jag nog har gått igenom hela Tyresö. Har nog aldrig gått så här mycket på en helg. Igår gick jag nog 2-3 timmar och idag 1-2 och oj va härligt det är! Luften är så frisk och alla människor är glada vilket är = toppen härligt!! Har dock träningsverk i hela kroppen för att gå är jobbigare än man tror. (Eller så är bara jag mindre tränad än vad jag vill tro att jag är, haha)
Jaja imorgon är det måndag och jag längtar redan till denna vecka! Måndag har jag smink och naglar, tisdag studiedag, onsdag ska jag på inspark, torsdag skolfoto och fredag helg igen. Herregud rädd för hur snabbt veckorna går. Typ redan jul.
ÄLSKAR DET DOCK! Längtan till jul är stor.(eller rättare sagt längtan till JULMUSIKEN.)

Likes

Comments

Lördag den 30 september,klockan är 08:56.
Godmorgon!! Idag är det som skrivet lördag och GUD SÅ SKÖNT. Jag är ledig vilket betyder att jag får ta igen en massa sömn. Igår somnade jag i mammas säng! kring 01:30 efter att ha haft mina bästa tjejer hos mig. Dock har veckan varit ganska mycket intryck så att jag var trött vi 22 var givet. Men men jag kämpade på och vi pratade om allt som vanligt haha. Det lämnade mig runt 00:50 och DÅ kom min efterlängtade ensam kväll. DRÖMMEN! (Ensamvarg? Med vilja haha)
Idag är det en helt vanlig dag faktiskt, jag ska göra ingenting! Kanske traska till gymmet och hem men sedan ska jag gossa ner mig i en film och BARA MYSA!!! D kommer nog sedan för att liva upp dagen lite så det blir toppen!

Hoppas ni får en fantastik dag. Pussar

Likes

Comments

Onsdag den 27 september, klockan är 14:10
Wow. Äntligen klar med dagens uppgift och hur fint blev det inte??? DETTA ÄR ALLTSÅ BARA SOPPSÄCKAR och tejp. Så jadu imponerad över mig själv och kollegorna mina. Haha.

Likes

Comments

Onsdag den 27 september, klockan är 08:33.
GODMORGON, solstrålar! Sitter just nu på bussen påväg till min älskade skola. Har haft en fantastisk kväll och natt som gett mig en massa energi för dagen! Tackar min bästavän för det. (Tackar även för att du gick upp tidigare för att ta bilder på mig, har världens finaste vän.)
Just nu har vi stylist vecka vilket betyder att vi bara har stylist ämnena! Underbart. Idag tror jag uppgiften är att göra en outfit av soppåsar, haha hör ni hur det låter? Otroligt roligt, utmanande och intressant. Vi får helt enkelt hoppas på att jag lyckas gå ihop något intressant.
Puss och kram ha en underbar dag.

Dagens outfit: HUR HÖSTIGA bilder?
Ida har jag på mig ett par byxor ifrån diabless, ett rosa linne från forever 21, mitt nattlinne ifrån H&M(udda tjej.) en blus ifrån vila, en jacka ifrån zara, skor ifrån Isabel Marant och sedan min älskade älskade väska ifrån GUCCI.

Likes

Comments